9.7 /10

checkbox99% beveelt Esteworld Plastische Chirurgie aan!

9.6/10
Professionaliteit
9.8/10

John Witjes

Nadat ik een video van Patti Esteworld had bekeken op youtube heb ik contact opgezocht, zijn naar Ijsselstein gegaan en daar heeft Selena ons meteen een goed gevoel gegeven, vanaf dat moment werd alles in werking gezet door de fijne mensen van Esteworld, wij werden opgehaald door een chaffeur, verbleven in een geweldig hotel met uitstekende service. Vanuit daar werden wij zeer goed geïnformeerd en met alles bijgestaan door Leyla, alles werd goed vertaald door haar, echt een hele lieve zorgzame vrouw, ook de mensen op afdeling 3 waren zeer professioneel en zorgzaam,niks was hun teveel, de uitvoerende dr.Cengiz Ertekin is een hele fijne man die je meteen een goed en veilig gevoel geeft, alles bij alles een hele goede organisatie die alles tot in de nopjes voor je regelen, ik raad Esteworld met volle honderd procent aan bij iedereen.

Anita

Wat ben ik toch fijn ontvangen door Esterworld. Ik kwam daar alleen aan en ALLES was voor mij geregeld. Ik werd opgehaald, verbleef in een prachtige hotel, lekker ontbijtje. Daarnaast heeft Leyla mij zoveel gesteund en geholpen en niet alleen met vertalen maar ook mentaal, echt een lieverd. Ik kom heel snel terug en ik raad iedereen deze organisatie aan. Of je nou alleen gaat, of met iemand. Er wordt super goed voor je gezorgd.

Neus

Solange Tuit

Bij Esteworld geweest voor een borstlift en prothesewissel, ik kan alleen maar zeggen.. wat een goeie service! Alles wordt in de puntjes geregeld, als er vragen zijn kan je deze stellen aan kundig personeel. Oftewel, aanrader!!

Borstlift + prothesewissel

Melanny Rodriguez

Ik heb een neusoperatie ondergaan bij Clinic Esterwold en ben super tevreden. Alles was tot in de kleinste details goed geregeld. Wat ik bijzonder waardeerde, is dat niet alleen ik maar ook mijn hele gezin warm werd ontvangen, waardoor mijn operatie in alle rust kon plaatsvinden. Een speciale dank aan dr. Cengiz Ertekin en mijn begeleidster Leyla. Beiden dachten actief met mij mee, waren duidelijk, zorgzaam en enorm betrokken. Ik voelde me echt gehoord en in goede handen. Een absolute aanrader!

Cloe

SterSterSterSterLege ster

Ik heb een bbl bij dr Bukem gedaan. Erg tevreden mee, de zorgen waren erg goed ze hadden mij wel iets langer in het ziekenhuis gehouden om zeker te zijn dat alles goed is verlopen. Het ziekenhuis was schoon goede verzorging en alle medewerkers waren erg vriendelijk. Fijne vertalers (nazorgers) die je goed hielpen. Ik heb in mijn verleden ook bij een andere Clinic in Turkije gezeten dit was echt geen aanrader als ik het verschil zie met hier.

Skinny bbl

Evy Lauwerijssen

Super goed geholpen! Ik ben heel blij dat ik naar Esteworld toe ben gegaan.

Ik ben heel blij met alles en alle hulp vanuit jullie

TB

Mijn ervaring bij deze kliniek was zeer positief. Alles is soepel en professioneel verlopen, van het eerste contact tot en met de behandeling. Het personeel is vriendelijk, deskundig en stelt je echt op je gemak. Daarnaast zijn de faciliteiten modern, schoon en uitstekend verzorgd. Kortom: een zeer prettige ervaring en absoluut een aanrader! Enige minpunt is dat er achteraf een meerprijs werd doorbelast voor een silicone neusondersteuning. Je verwacht dat alle benodigdheden voor herstel gefaciliteerd worden.

Neuscorrectie vriendin

Noor

Ik heb een goede ervaring gehad bij Esteworld.

Neusoperatie

Emilia

Ongeveer een jaar geleden heb ik een neuscorrectie laten uitvoeren bij Esteworld, en ik kan nu met volle overtuiging zeggen dat ik ontzettend tevreden ben met het resultaat. Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en goed georganiseerd. Het team nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf duidelijke en eerlijke uitleg over wat ik kon verwachten. De operatie en de nazorg zijn zeer zorgvuldig verlopen. Tijdens het herstel kon ik altijd terecht met vragen en werd ik goed begeleid, wat veel rust gaf. Nu, een jaar later, is het eindresultaat prachtig en natuurlijk, precies wat ik hoopte. Mijn neus past perfect bij mijn gezicht en ik voel me een stuk zelfverzekerder. Ik ben erg dankbaar voor de deskundigheid en betrokkenheid van het hele team van Esteworld en zou deze kliniek zeker aanraden aan iedereen die een neuscorrectie overweegt.

Bianca Leune

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met mijn plastisch-chirurgische operatie bij Esteworld. De dokter, dr Cengiz was uiterst professioneel, deskundig en nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Ik voelde me vanaf het eerste moment in goede en veilige handen. De gezondheidsadviseur (hostess) Leyla Kaplangil, was ongelooflijk helpend, betrokken en altijd bereikbaar voor vragen, wat mij enorm geruststelde. Ook het hotel was van goede kwaliteit en comfortabel, wat heeft bijgedragen aan een prettig herstel. Gedurende het hele traject voelde ik me veilig, gehoord en serieus genomen. Voor mij is er geen andere kliniek meer dan Esteworld. Absoluut een aanrader!

Beenlift

Sahidan Rodjan

In één woord. De allerbeste.

Borstverkleining

Esteworls Istanbul

Na 2 borstoperaties in Nederland bij een kliniek die heel goed aangeschreven staat was ik nog steeds niet tevreden, ik had inkapseling plus dat mijn protheses andersom zaten door foute plaatsing. Bij esteworld voelde ik mij gelijk gehoord en mijn chirurg is een kundige man die precies wist wat hij deed. Ik heb het geheel aan hem gelaten omdat er heel veel dingen fout waren die hij met het blote oog niet kon zien. Na de operatie heb ik bijna geen pijn gehad en het is zo mooi geworden, ik ben zo super blij met het resultaat. Het is 1 van de beste specialisten hierin!! En dan die lieve Lelya. Dankjewel voor je hulp en het meelopen met alle gesprekken. De zusters op de afdeling. Allemaal top en superlief. Mn zus en ik zijn goed behandelen en de nazorg is echt duizend maal beter als Nederland. Nooit meer operaties in Nederland op dit gebied

Borstlift in combinatie met prothese wissel/vergroting

Nouss

Het was een top ervaring, de transfers werden duidelijk gecommuniceerd. Het hotel heeft alles wat je maar nodig hebt, ik heb vaak kunnen bellen om ijs te brengen. De kliniek was ook echt een fijne ervaring, de verpleegkundige waren erg lief, het eten was goed en mijn neuscorrectie is ook goed uitgevoerd door de dokter. Kortom top ervaring!

Zeynep Kurban

Ik ben zeer tevreden over mijn neuscorrectie en de nazorg bij Estweworld. Ik werd behandeld door Dr. Cengiz Ertekin en ben erg blij met het resultaat. De verpleegkundigen hebben uitstekend voor me gezorgd. Over het algemeen werd ik met open armen ontvangen en voelde ik me gehoord. Mijn tolk, Leyla, was ook erg behulpzaam en vriendelijk. Gedurende het hele proces toonde mijn contactpersoon in Nederland, Selena, ook veel interesse door regelmatig berichten te sturen.

Fatma Kurban

Wij komen uit Nederland voor de Neuscorrectie van mijn zusje. We willen graag dokter Cengiz Ertekin, onze consultant Leyla Hanım en natuurlijk al het zorgpersoneel op de 3e verdieping bedanken. Ze hebben fantastisch voor ons gezorgd. Bedankt dat we ons zo thuis mochten voelen.

Neuscorrectie

Esteworld Plastische Chirurgie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Esteworld Plastische Chirurgie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juli 2019

Esteworld Plastische Chirurgie

Esteworld is toonaangevend op het gebied van Plastische Chirurgie in Turkije. Binnen Turkije wordt Esteworld gezien als de meest moderne en meest uitgebreide Esthetica groep. De Esteworld groep bestaat uit een viertal klinieken. In twee van deze klinieken worden dagelijks hoogwaardige plastisch chirurgische ingrepen uitgevoerd. Deze beide klinieken beschikken over de belangrijkste Euopeese kwaliteits keurmerken. Hierbij moet je denken aan de ISO9001 certificering en een goedkeuring van het min

Lage Dijk-Noord

Cloe

SterSterSterSterLege ster

Skinny bbl

Evy Lauwerijssen

Super goed geholpen! Ik ben heel blij dat ik naar Esteworld toe ben gegaan.

Ik ben heel blij met alles en alle hulp vanuit jullie

TB

Neuscorrectie vriendin

Noor

Ik heb een goede ervaring gehad bij Esteworld.

Neusoperatie

Emilia

Bianca Leune

Beenlift

Sahidan Rodjan

In één woord. De allerbeste.

Borstverkleining

Esteworls Istanbul