Ellen Bal
Goed product, helaas door DHL niet op afgesproken plek bij huisnr 28 bezorgd maar in de schuur van de buren met huisnr 27 gelegd!
Perfect
Fijne webshop, snelle levering
De beste aankoop ooit voor al je beddengoed
Krijg veel complimenten, voldoet aan mijn verwachting.
Nog niet gebruikt
Leuke site, makkelijk zoeken en mooie dekbedhoezen
Goede website, snelle service en bezorging
Goede ervaring!
keurig
Nette en snelle levering uitstekende kwaliteit overtrek
prima!
Fijn en snel geleverd
2 kussenslopen besteld, 1 ervan heeft gaatjes en is geretourneerd in afwachting van een nieuwe.
ESSENZA HOME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ESSENZA HOME heeft de volgende resultaten bereikt:
ESSENZA HOME
Rumpsterweg 2
3981 AK Bunnik
Perfect
Fijne webshop, snelle levering
De beste aankoop ooit voor al je beddengoed
Krijg veel complimenten, voldoet aan mijn verwachting.
Nog niet gebruikt
Leuke site, makkelijk zoeken en mooie dekbedhoezen