Freek Leijen
Het was even zoeken in het uitgebreide aanbod maar toch gelukt. Wel weinig echt sprekende 'felle'kleuren te vinden. Dus dan toch maar wit bij mijn blauwe Eredivisie dekbed van ik dacht de Vrienden loterrij.
Top!
Wij zijn zeer tevreden over het beddengoed van ESSENZA. De kwaliteit is uitstekend: het materiaal voelt zeer zacht en comfortabel aan, en het is echt een plezier om erin te slapen. Ook het design is prachtig — het dessin is stijlvol en geeft de slaapkamer een luxe uitstraling. Daarnaast hebben wij ook handdoeken van ESSENZA aangeschaft. Deze zijn eveneens van zeer hoge kwaliteit, voelen prettig aan op de huid en blijven mooi na het wassen. Als kleine suggestie ter verbetering: het zou erg fijn zijn als op de website realistischere kleurweergaven van de lakens te zien zijn, en als ESSENZA zelf combinatie-adviezen zou geven over welke lakens het beste passen bij welke dekbedovertrekken. Op basis van alleen de kleurnaam is het soms lastig om het uiteindelijke geheel goed voor te stellen, waardoor je nu een beetje op gevoel moet combineren. Duidelijke aanbevelingen zouden helpen om een harmonieuze “sleeping zone” te creëren. Al met al een prachtig merk met een uitstekende kwaliteit — wij bestellen hier zeker opnieuw.
Fantastisch
Great service and super quality
Ik heb nog niets ontvangen.
Prima, mooi product
Prima producten, levering en customer service
Flanellen dekbedovertrek besteld. Bleek echter veel dunnere stof dan verwacht op basis van een eerder aangeschaft artikel jaren terug. Kwaliteit lijkt te zijn veranderd.
Goede ervaring met dame die ik gebeld heb. Waarom krijg ik geen factuur terwijl ze wel een factuuradres vragen?????
Helaas een slechte ervaring
Helaas was mijn retour niet goed verwerkt. Na lang wachten en toch maar een mail sturen is het gelukkig snel opgelost.
Tegenvaller
Uitstekend
Zeer goed
ESSENZA HOME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ESSENZA HOME heeft de volgende resultaten bereikt:
ESSENZA HOME
Rumpsterweg 2
3981 AK Bunnik
Top!
Fantastisch
Great service and super quality
Ik heb nog niets ontvangen.
Prima, mooi product
Prima producten, levering en customer service