8.9 /10

checkbox95% beveelt ESSENZA HOME aan!

Bestelgemak & service
Kwaliteit van het artikel
Levering

Ruby Beijer

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het product viel erg tegen qua uitvoering en kwaliteit.

Eva

SterSterLege sterLege sterLege ster

Levering goed en snel, badjas minder van kwaliteit.

Esther Heijnemans

Dekbed overtrek is prachtig Had er graag npg twee kussenslopen bij gehad in de zelfde kleur .

Claudia Riethof

Prachtig dekbed overtrek en snelle levering!

Erna Tekelenburg

SterSterSterSterLege ster

Moest helaas de prachtige kimono terug sturen. Er zat een hele nare lucht aan, een soort kelderruimte. Iets met te lang in de opslag gelegen?

Marc Verschueren

Ik kan alleen maar positief zijn. Gemakkelijk bestellen. Vlotte levering en kwaliteitsvol product.

Catharine Windels

zalig slapen in een bed met Essenza

Linda Geurs

Al jaren fan van essenza!!!

I.

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima, maar de website is wel onduidelijk. Ik kon niet echt goed de details vinden van het product. Ik heb een notitieboekje besteld. Kon niet vinden hoeveel blz het had. De stof was niet goed te zien op de foto en wist het dus niet.

Louisa

Mooi en goed product.

A Kraaijeveld

SterSterSterSterLege ster

Goed geholpen door de klantenservice.

Margriet Sprengers

.Zie hieronder, prima. Echter, geen 2 keer 10% korting nog ontvangen, hoewel beschreven en beloofd. Volgt nog?

Antwoord ESSENZA HOME

bij aanmelding van de nieuwsbrief ontvang je een code twv 10% korting, verder hebben wij geen kortingsacties lopen met extra 10%, wij zullen dit alsnog verrekenen met je order en terug storten aan je. Veel plezier met je aankoop!

Geantwoord op

Karel Meijers

Overzichtelijke website, ruim assortiment

Barbedien van Gool

De Beste Kwaliteit Dekbedovertrekken EVER.Vooral de Katoen Satijen en de Percal Dekbedovertrekken. Enkel jammer dat er in 1Persoons Dekbedovertrekken zo weining keuze is !!

Helma Donkers

Het was helemaal prima

ESSENZA HOME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ESSENZA HOME heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 12 november 2015

ESSENZA HOME

Met ESSENZA HOME voel je je thuis. Bedlinnen, badstof, plaids, kussens, homewear… al onze producten zijn gemaakt om lekker in of onder weg te kruipen en geven je dat ultieme thuisgevoel, waar je ook bent.

Rumpsterweg 2

3981 AK Bunnik

Bestelgemak & service
Kwaliteit van het artikel
Levering

Ruby Beijer

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het product viel erg tegen qua uitvoering en kwaliteit.

Eva

SterSterLege sterLege sterLege ster

Levering goed en snel, badjas minder van kwaliteit.

Esther Heijnemans

Claudia Riethof

Prachtig dekbed overtrek en snelle levering!

Erna Tekelenburg

Marc Verschueren

Catharine Windels

zalig slapen in een bed met Essenza

Linda Geurs

Al jaren fan van essenza!!!

I.

SterSterSterHalve sterLege ster

Louisa

Mooi en goed product.

A Kraaijeveld

SterSterSterSterLege ster

Goed geholpen door de klantenservice.

Margriet Sprengers

Antwoord ESSENZA HOME