Jelly Oosterman
Prima, zondag besteld en dinsdag geleverd.
Prima geregeld en snel bezorgd.
Was helemaal inorde
Het splithoeslaken past perfect. Krimpt niet als je het gewassen hebt. ( heb hier bij andere merken veel gedoe over gehad) Dus is neem voortaan lakens van dit merk. Ook overtrek ziet er heel mooi uit! Enige nadeel ( is effen blauw) dat je de witte haren van de poes er goed op ziet. ( poes Luna vindt het ook een heerlijk bed!).
Fantastische snelle levering van weer een top product .
Teleurstelling
Mooie kimono, alleen is de overslag te krap. Helaas gaat de kimono daarom retour.
Vandaag bestellen, de volgende dag al in huis
prima
Prima!
Ik vind het bijzonder fijn om telefonisch contact op te kunnen nemen met dit bedrijf en dan ook nog heel snel geholpen.Er ontbrak een ceintuur bij de door mij bestelde kimono, de volgende dag had ik hem al in huis, helemaal top! Een verademing in vergelijking met andere sites !
Mooie spullen en snelle levering
Top!
Mooie kwaliteit en snel geleverd. Het zat ook goed verpakt zodat het ongeschonden is aangekomen. De kleur en kwaliteit is erg goed en draagt ook prettig.
ESSENZA HOME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ESSENZA HOME heeft de volgende resultaten bereikt:
ESSENZA HOME
Rumpsterweg 2
3981 AK Bunnik
Prima, zondag besteld en dinsdag geleverd.
Prima geregeld en snel bezorgd.
Was helemaal inorde
Fantastische snelle levering van weer een top product .
Teleurstelling
Vandaag bestellen, de volgende dag al in huis