8.9 /10

checkbox95% beveelt ESNW aan!

Hoe ervaart u de klantvriendelijkheid van onze medewerkers?

P van der Loo

Vriendelijke monteur, stelde zich voor. Onderdeel snel vervangen en gecontroleerd. Fijne dag gewenst tot slot

F Abels

Snel probleem gevonden en direct opgelost. Nette medewerkers zowel aan telefoon als ter plekke

Michel van Meygaarden

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ondanks onderhoudscontract veelvuldig storingen. Een aantal monteurs zijn niet goed op de hoogte van de specificaties van onze toestellen. Bij storing duurt het 95 minuten om vast te stellen dat een module te weinig stroom krijgt. Kortom steeds slechter wordende service. Wij gaan ons als bedrijf op korte termijn orienteren op een andere partner die dan direct ook een nieuwe installatie mag leveren.

Sonneveld T.

Vriendelijke medewerker, snelle afwikkeling jaarlijkse WPU-controle. Monteur stond open voor vragen.

Nico van Delft

Goed en netjes

WJN.Takken

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede en duidelijke opmerkingen

Tiny IJff

Gezellige en vriendelijke mensen met prima uitleg.

Hans Limmen

Prettige overleg met de monteurs en snel contact met de telefoon korte wachttijd.

J ooijevaar

Niets te klagen

J. van der Linde

Vriendelijk, deskundig

M. Hos

Tijdstip keurig aangekondigd en nette afhandeling

Roelof Jan Zilver

Netjes. Keurig uitgevoerd. Vriendelijke monteur.

Ron Permentier

Prima en correct

Schippers

Snel gereageerd op de storing. Kundige monteur. Zag naast de storing ook een gevaarlijke situatie. Heeft hij direct verholpen.

Emiel

SterSterSterSterLege ster

Monteur kwam wel wat laat, net buiten het tijdvak. Ik woon nog niet op de locatie dus ik heb lang gewacht tot hij er was: van 08.00 tot 12.00 en hij kwam om 12.15. Dat was vervelend, zou graag zien dat het tijdvak bijvoorbeeld van 10.00 tot 12.00 is. Een erg vriendelijk en behulpzame monteur die er verstand van had.

ESNW verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ESNW heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 2 februari 2017

ESNW

Al 50 jaar is ESNW de grootste specialist in Noord-Holland voor het onderhouden en repareren van verwarmings-, warm water- en ventilatietoestellen. Onze vakmensen weten dus waar ze mee bezig zijn. Heeft uw cv-ketel een storing? Wij komen binnen 24 uur langs om te helpen Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een nieuw verwarmingstoestel? Ook dan bent u bij ESNW aan het juiste adres!

James Wattstraat 29

1817 DC Alkmaar

Hoe ervaart u de klantvriendelijkheid van onze medewerkers?

P van der Loo

WJN.Takken

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede en duidelijke opmerkingen

Tiny IJff

Gezellige en vriendelijke mensen met prima uitleg.

Hans Limmen

J ooijevaar

Niets te klagen

J. van der Linde

Vriendelijk, deskundig

M. Hos

Tijdstip keurig aangekondigd en nette afhandeling

Roelof Jan Zilver

Netjes. Keurig uitgevoerd. Vriendelijke monteur.

Ron Permentier

Prima en correct