Anita Campfens
Ervaren monteur, zeker omdat het om een warmtepomp gaat is dat fijn. Super vriendelijk en kundig. Zeer tevreden dus!
Duidelijke afspraken, overzichtelijke werkorder, en personeel wat weet wat ze doen. Net werk afgeleverd.
Aardige en voorkomende monteur. Wel een opmerking: er hing een flinke sigarettenrook om hem heen! Dat moet niet kunnen als je bij klanten voor binnen stapt.
20-7-'26 na door een monteur gedane onderhoudsbeurt Itho Kli-Max 2 HR42 CW6 CV-ketel geen warm water meer, 16:29 gebeld storing gemeld en ontving 17:03 een bevestiging vd melding maar met een andere cv-ketel de Intergas Kombi Kompakt Solo die een week eerder al een onderhoudsbeurt had gehad, weer gebeld en de dame zei dat ik maar 1-onderhoudscontract heb en de Itho Kli-Max waarop ik de storingsmelding deed niet bekend was (maar die 'smiddags wel een onderhoudsbeurt had gehad???). Dezelfde avond 20:40 kwam een zeer vriendelijke storingsmonteur (nr.172) die binnen een paar minuten het euvel had verholpen en maakte nog excuses voor het kleine foutje vd collega die 'smiddags het onderhoud had gedaan, conclusie vakkundige en vriendelijke monteurs die zijn top maar administratief bij het bedrijf ESNW hebben de dames de zaken niet op orde.
Onderhoud zoals het hoort. Alleen de Administratie kan beter. 2 contracten voor onderhoud WPU en Bron. En 2x bezoek monteur, terwijl het tegelijkertijd kan.
vriendelijke monteur en zeker kennis van zaken
Monteur was op tijd. Zeer vriendelijk.
Hele klantvriendelijke monteur. Goede kennis van zaken.
Monteur was proma vent en deed zijn werk goed. Echter reserve delen als een nieuwe pakkingset zijn schreeuwend duur bij esnw. Een kitje van € 45 'a € 60,- kost bij esnw maar lieft € 83,- . Terwijl de inspect van 1x per 2 jaar ook al ruim € 300,- aan Abonnement kost. Beetje jammer.
ik heb alleen goede ervaringen !
Zeer vriendelijke monteur. Erg klantvriendelijk. Gaf goede uitleg over zijn verrichtingen.
ALLES GING ZOALS HET HOORT TE GAAN
Monteurs 21 juli voor onderhoud langs geweest.Vriendelijk en beleefd.
op tijd op de afspraak en deskundig qua uitvoering
Zeer goed. Storing is op de dag van melding gelijk verholpen.
ESNW verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ESNW heeft de volgende resultaten bereikt:
vriendelijke monteur en zeker kennis van zaken
Monteur was op tijd. Zeer vriendelijk.
Hele klantvriendelijke monteur. Goede kennis van zaken.
ik heb alleen goede ervaringen !
ALLES GING ZOALS HET HOORT TE GAAN
Monteurs 21 juli voor onderhoud langs geweest.Vriendelijk en beleefd.
op tijd op de afspraak en deskundig qua uitvoering
Zeer goed. Storing is op de dag van melding gelijk verholpen.
ESNW heeft de volgende resultaten bereikt: