8.9 /10

checkbox95% beveelt ESNW aan!

Hoe ervaart u de klantvriendelijkheid van onze medewerkers?

Timo

Prima klantenservice

Richard Brouwer

keurige jongeman, was op tijd, werkte netjes en was uiterst vriendelijk

A burger

Vriendelijke telefoniste en monteur.

Cora Soetens

Na een wat rommelig telefonisch contact met klantenservice om te vragen of er een monteur langs kon komen om hinderlijk tikken in CV ketel te verhelpen, afspraak gemaakt voor 2 dagen later. Daags ervoor werd ik gebeld dat monteur in de buurt was, of hij eerder mocht komen. Ja, graag natuurlijk! Bleek kleinigheid en probleem was snel verholpen. Zeer vriendelijke medewerker, gaf goed uitleg over wat hij deed. Ik ben heel tevreden!

Rem Kappelhof

De medewerker was heel vriendelijk en bekwaam.

BK

monteur zeer vriendelijk en behulpzaam

J.Ran

Vertrouwd en tevreden.

G.L. TJOA

vriendelijke monteur geeft uitleg wat hij gaat doen geeft, na controle cv ketel, uitleg wat hij gedaan heeft

I. N. Meijering.

Betrouwbaar, vakkundig.

D van Baal-Wezenaar

Goede service

Jan Rood

SterSterSterSterLege ster

Deze monteur was wel deskundig en heeft zijn werk voor mijn gevoel goed gedaan, was ook beleefd.

R.Bas

Vriendelijk en goede uitleg

M.L.IJsseldijk

de monteur denkt heel erg mee en is zeer deskundig

Peer Tas

Professioneel en vriendelijk.

Laan

SterSterSterHalve sterLege ster

Wij hebben de ketel in september 2022 aangeschaft en dit was het eerste onderhoud. Intussen wel al €270 betaald.

ESNW verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ESNW heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 2 februari 2017

ESNW

Al 50 jaar is ESNW de grootste specialist in Noord-Holland voor het onderhouden en repareren van verwarmings-, warm water- en ventilatietoestellen. Onze vakmensen weten dus waar ze mee bezig zijn. Heeft uw cv-ketel een storing? Wij komen binnen 24 uur langs om te helpen Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een nieuw verwarmingstoestel? Ook dan bent u bij ESNW aan het juiste adres!

James Wattstraat 29

1817 DC Alkmaar

Hoe ervaart u de klantvriendelijkheid van onze medewerkers?

Timo

Prima klantenservice

Richard Brouwer

keurige jongeman, was op tijd, werkte netjes en was uiterst vriendelijk

A burger

Vriendelijke telefoniste en monteur.

Cora Soetens

Rem Kappelhof

De medewerker was heel vriendelijk en bekwaam.

BK

monteur zeer vriendelijk en behulpzaam