Tineke Winkel
Monteur vriendelijk en geeft goed informatie
Snel, vakkundig en duidelijke uitleg van het werk.
vorige jaren minder enthousiast, dit jaar prima.
Ik vertelde mijn probleem en er werd zo snel mogelijk een monteur mijn kant op gestuurd Ontzettend blij mee
Monteur heeft het gasstel na onderhoud niet goed ingesteld achter gelaten. Daardoor hadden we de volgende ochtend geen warm water
Kundig en accuraat
Zeer klantvriendelijk.Kan niet anders zeggen.Heb abbo. maar je moet altijd maar afwachten of het waar gemaakt wordt.In deze wordt het waar gemaakt.Kwamen snel na storing.Medewerker appte nog naar andere medewerker(monteur) om storing niet te vergeten.Medewerkers voelen met klant mee.Waar vindt je dat nog!? TOP ESNW.
Heel correct en vriendelijk. Duidelijk ter zake kundig. Snel gewerkt.
Prima en deskundige, vriendelijke monteur
Op tijd aanwezig, vriendelijk ,duidelijk en behulpzaam
Netjes en snel
positief, direct contact met monteur
Vandaag een supervisor gehad nadat er al twee x een andere monteur was geweest die het probleem niet kon vinden. Nou, oprecht een Super monteur ! Wat een vriendelijke man zeg 👍🏻
Snel en vakkundig personeel. Probleem in no time opgelost.
ESNW verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ESNW heeft de volgende resultaten bereikt:
Monteur vriendelijk en geeft goed informatie
Snel, vakkundig en duidelijke uitleg van het werk.
vorige jaren minder enthousiast, dit jaar prima.
Kundig en accuraat
Heel correct en vriendelijk. Duidelijk ter zake kundig. Snel gewerkt.
Prima en deskundige, vriendelijke monteur
Op tijd aanwezig, vriendelijk ,duidelijk en behulpzaam
Netjes en snel
positief, direct contact met monteur
Snel en vakkundig personeel. Probleem in no time opgelost.
ESNW heeft de volgende resultaten bereikt: