9.6 /10

checkbox100% beveelt EPDM Store aan!

Signant

Kees

Pirplaten besteld voor een goedkope prijs

Pirplaten

Unieklus

Kwalitatief echt mooie materialen die fijn te verwerken zijn. Ik werk mijn overkappingen altijd af met de materialen van epdm store. Altijd nog tevreden en snel bezorgd en mooie prijzen.

Epdm slab en lijmen

Bas Holshuijsen

Snelle service en goede producten!!

Epen pakket en daktrim

Schelpenmuseum Paal 14

Snelle levering, zelfs op Schiermonnikoog!

pir platen

Jk Kettelarij

Super snel geleverd. TOP!!

Edam 1,3mm

Joshua Reep

Top, Snel, Duidelijk, Veel keuze op de website, Makkelijk te bestellen en niet onbelangrijk ik moest uit nood snel mijn dak vervangen en helaas komen dit soort momenten altijd ongelukkig. Wat was ik blij dat ik mijn facturen in 3 termijnen kon betalen !.

EPDM XL Pakket 1,3 mm + Luchtafvoer

Martijn Nagtegaal

Op de website heb ik een EPDM pakket gekocht. Ik had daar wat vragen over die door de helpdesk goed beantwoord zijn. De volgende dag werd alles geleverd alles compleet. Goede prijs goede service!!!

EPDM pakket

Maxcze Services

Prima service!

Epdm 1,3mm

Leo Stolk

Snel geholpen en de handleiding via filmpjes zijn ook heel duidelijk. Product ook snel binnen na bestelling

Dakgoot pakketten

prive

top

zie order op mail

De 3master

Vlotte communicatie en snelle afhandeling.

EPDM 3m op 5,5m

Donald

Kwalitatief goede producten en concurrerend geprijsd

EPDM + GRONDLIJM

nvt

SterSterSterSterLege ster

Aan de telefoon ben ik prima geholpen. Toen wat meer expertise nodig was, werd ik doorverbonden met degene die zinvolle antwoorden kon geven.

epdm dakzeil met lijm

EPDM Store verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

EPDM Store heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 12 april 2023

EPDM Store

EPDM is een populaire dakbedekking soort en is erg geschikt om op platte en licht hellende daken aan te brengen. Er zijn verschillende redenen om voor EPDM te kiezen, want EPDM bevat alle eigenschappen die u wenst voor een waterdicht dak. EPDM Store biedt EPDM dakbedekking aan in 2 verschillende diktes zodat u zelf kunt bepalen wat u het meest geschikt vind. Wat in ieder geval zeker is, is dat ons Europese EPDM extreem duurzaam is en makkelijk 50 jaar meegaat.

Vlijtweg 7

Pirplaten

Unieklus

Epdm slab en lijmen

Bas Holshuijsen

Snelle service en goede producten!!

Epen pakket en daktrim

Schelpenmuseum Paal 14

Snelle levering, zelfs op Schiermonnikoog!

pir platen

Jk Kettelarij

Super snel geleverd. TOP!!

Edam 1,3mm

prive

top

zie order op mail

De 3master

Vlotte communicatie en snelle afhandeling.

EPDM 3m op 5,5m

Donald