Signant
- Product of service:
- Lijm, kit en dakdoorvoer
GOED
Pirplaten besteld voor een goedkope prijs
Kwalitatief echt mooie materialen die fijn te verwerken zijn. Ik werk mijn overkappingen altijd af met de materialen van epdm store. Altijd nog tevreden en snel bezorgd en mooie prijzen.
Snelle service en goede producten!!
Snelle levering, zelfs op Schiermonnikoog!
Super snel geleverd. TOP!!
Top, Snel, Duidelijk, Veel keuze op de website, Makkelijk te bestellen en niet onbelangrijk ik moest uit nood snel mijn dak vervangen en helaas komen dit soort momenten altijd ongelukkig. Wat was ik blij dat ik mijn facturen in 3 termijnen kon betalen !.
Op de website heb ik een EPDM pakket gekocht. Ik had daar wat vragen over die door de helpdesk goed beantwoord zijn. De volgende dag werd alles geleverd alles compleet. Goede prijs goede service!!!
Prima service!
Snel geholpen en de handleiding via filmpjes zijn ook heel duidelijk. Product ook snel binnen na bestelling
top
Vlotte communicatie en snelle afhandeling.
Kwalitatief goede producten en concurrerend geprijsd
Aan de telefoon ben ik prima geholpen. Toen wat meer expertise nodig was, werd ik doorverbonden met degene die zinvolle antwoorden kon geven.
EPDM Store verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
EPDM Store heeft de volgende resultaten bereikt:
GOED
Pirplaten besteld voor een goedkope prijs
Snelle service en goede producten!!
Snelle levering, zelfs op Schiermonnikoog!
Super snel geleverd. TOP!!
Prima service!
top
Vlotte communicatie en snelle afhandeling.
Kwalitatief goede producten en concurrerend geprijsd
EPDM Store heeft de volgende resultaten bereikt: