A. van der.Hek

Service en contact vriendelijk en doelmatig

Prijszekerheid

Hallo Arie,
Dank je wel voor het delen van deze mooie review! We zijn erg blij dat je tevreden bent met onze service.
Wat betreft je verbeterpunt op gebied van prijszekerheid, helaas is de...
Hallo Arie,
Wat betreft je verbeterpunt op gebied van prijszekerheid, helaas is de huidige energiemarkt te onvoorspelbaar om garanties te kunnen geven. Wij hopen dat we in de toekomst gewoon weer onze normale werkwijze kunnen hanteren waarbij we slechts 1 keer per maand de tarieven wijzigen. Excuses voor dit ongemak.
Ik wens je een mooie dag!
Lisa van ENGIE

G. Jansen van Doorn

Bedrijf zonder poespas

Geen, ga zo door.

Goedemiddag,
Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent met ENGIE en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!
Niesje...

Koehorst

Goedemiddag,
Ik wens je voor nu vast een mooi zonnig weekend toe!
Hartelijke...
Goedemiddag,
Ik wens je voor nu vast een mooi zonnig weekend toe!

Aad van der Sar

Goede online communicate, fijne app, concurrerende prijzen.

Verschuuren

Duidelijke informatie

?

Niesje...

Daniëlle Talahatu

Niks op aan te merken, gebruiksvriendelijk, goeie prijzen

NVT

Goedemorgen,
Ik wens je nog een energieke dag toe!

Rob van Schaik

Ze zijn in mijn geval altijd goed bereikbaar. De medewerkers die ik tot nu toe heb gesproken waren altijd behulpzaam en vriendelijk.

Kan er nu geen een benoemen.

Hartelijke...

G Mirck-van den Dool

Prima.
Duidelijke communicatie.
Fijne app zodat ik inzicht heb in ons verbruik en zaken makkelijk kan regelen.

Goedemorgen,
Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent met ENGIE en de ENGIE app, en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!
Ik wens je voor nu nog een energieke dag...

---

Positief

Hartelijke groet,...

P Heythekker

Hoewel alles online toch klantvriendelijke benadering en info.

Inzicht in energieprijzen blijft moeilijk maar dat is ook zo bij andere aanbieders.

Goedemorgen,
Gelukkig blijft de mogelijkheid voor telefonisch contact in dit...
Goedemorgen,
Gelukkig blijft de mogelijkheid voor telefonisch contact in dit digitale tijdperk bestaan. Wanneer je liever telefonisch contact wenst mag je onze klantenservice bellen op telefoonnummer 088 - 444 66 66.
Voor nu wens ik je nog een energieke dag toe!