8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox90% beveelt ENGIE aan!

Paul

SterSterSterSterLege ster

Duidelijker aangeven als de opbouw van een aanbod wijzigt.

Brinkhof

SterSterSterSterLege ster

Klanten die al lang bij Engie klant zijn mogen wel eens belond worden.

Adri Stoop

SterSterSterSterLege ster

Mijn ervaringen met ENGIE zijn prima. De service is goed.

Antwoord ENGIE

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Daar worden we oprecht heel blij van. Hopelijk maak je hier nog lang gebruik van! Ik wens je voor vandaag nog een hele fijne dag! Hartelijke groet, Eddo - Engie Webcare

Topcu

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Niet het bedrijf, maar peter van de klantendienst geef ik 5 sterren! Na zoveel telefoontjes te doen heb ik Peter aan de lijn gehad en de duidelijkste uitleg gekregen! Al u collega’s zouden zo vriendelijk en duidelijk moeten zijn en weten over wat ze praten ook natuurlijk! Danku Peter van de klantendienst! Alev

Werknemers beter bijscholen! Dat iedereen de zelfde uitleg kan geven!

Antwoord ENGIE

Bedankt voor je review! Gelukkig zijn nu al je vragen beantwoordt. Spijtig om te lezen dat je ons een paar keer vaker hebt moeten bellen over het onderwerp. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Hiervoor onze excuses. We zullen de complimenten doorgeven. Ik wens je nog een fijne dag! Hartelijke groet, Eddo - Engie Webcare

Nicole

Handige overzichten elke maand. Probleemloze oversluiting gehad. Sterk merk. Tot nu toe geen enkel probleem gehad.

Antwoord ENGIE

Heel erg bedankt voor deze vijf sterren review. Daar worden we oprecht heel blij van! Fijn dat je zo tevreden over ons bent! Ik wens je voor vandaag nog een hele fijne dag! Hartelijke groet, Eddo - Engie Webcare

Damen snijders

Ik ben 88 en nu regeld mijn zoon deze zaken. Ik ben tevreden en hij ook

Antwoord ENGIE

Goedemorgen, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Hartelijke groet, Ineke - ENGIE webcare

Mw Jacobs Tielend

gewoon goed

Antwoord ENGIE

Goedemorgen, Bedankt voor het delen van jouw review en positieve beoordeling. We zijn blij te vernemen dat je tevreden bent met ENGIE! Een fijne dag gewenst. Hartelijke groet, Susan - ENGIE webcare

M.A. Jansen

SterSterSterSterLege ster

Een duidelijke overzicht van het gasverbruik.

Antwoord ENGIE

Goedemorgen, Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Fijn dat je tevreden bent met overzicht van jouw verbruik! Een fijne dag gewenst. Hartelijke groet, Susan - ENGIE webcare

Frans

SterSterSterSterLege ster

Duidelijke app, waar je je dagelijkse verbruik kunt zien en evt. besparing t.o.v. vorig jaar

Antwoord ENGIE

Goedemorgen, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service en dienstverlening! Ik wens je nog een fijne dag! Pauline - ENGIE Webcare

J M L v d Gouwe

Alles naar wens

Antwoord ENGIE

Goedemorgen, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dienstverlening! Ik wens je nog een fijne dag! Pauline - ENGIE Webcare

R.m.hasselt

Correct en behulpzaam.

Scherpere prijzen hanteren

Antwoord ENGIE

Hartelijk dank voor je review! Super dat je ons een 5-sterren beoordeling geeft. Fijn dat je zo tevreden bent! Ik wens je voor vandaag een hele fijne dag! Hartelijke groet, Eddo - Engie Webcare

Evert Rozendal

SterSterSterLege sterLege ster

Alles prima geregeld rondom de energielevering, ook de app is prima. Met de beste leverancier award heb ik wel moeite want een dag na einde levering is de app al afgesloten en krijg ik zelfs op die manier niet meer de eindafrekening in zicht.

Antwoord ENGIE

Hartelijk dank voor je review! Wij begrijpen dat het vervelend is dat je gegevens niet meer inzichtelijk zijn op het moment dat je geen klant meer bent. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan komen we graag met je in contact. Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar op 088 - 444 66 66 Ik wens je voor vandaag nog een fijne dag! Hartelijke groet, Eddo - Engie Webcare

Estella van Ooijen

Het jaar is probleemloos verlopen tot nu toe. Fijne app!

Antwoord ENGIE

Hartelijk dank voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en producten! We hopen dat je hier nog heel lang gebruik van zult maken. Voor nu een hele fijne dag gewenst! Hartelijke groet, Eddo - Engie Webcare

N. op't Hof

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Dit bedrijf zet erg in op telefonische contractaanbiedingen. Dit is zeer vervelend. Ook zijn zij niet beleefd en willen alleen maar contracten aftroggelen. Ze waren niet eens op de hoogte dat ik al een contract bij hen had.

Stoppen met bellen.

Antwoord ENGIE

Goedemorgen, Bedankt voor je review! Op dit moment wordt je niet door ons benaderd voor een overeenkomst. Het kan zijn dat je in de toekomst een keer gebeld wordt voor een verlenging maar wij hebben geen opdracht voor je uitstaan. Het lijkt er dan ook op dat je door andere partijen wordt benaderd. Ik adviseer je dan ook bij de partij die je belt het recht van verzet aan te zetten. Op die manier mogen zij je namelijk niet meer bellen. Helaas zal dit wel voor elke loss partij moeten die je belt. Mocht je er vragen over hebben wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch of via de live chat. Ik wens je nog een fijne dag en alvast fijne feestdagen! Pauline - ENGIE Webcare

Ruud Swart

SterSterSterSterLege ster

Een goede betrouwbare partner helder in overzichten.

Blijf betrouwbaar overkomen.

Antwoord ENGIE

Hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Daar worden we heel blij van! Ik wens je voor nu nog een hele fijne dag! Hartelijke groet, Eddo - Engie Webcare

Geantwoord op

ENGIE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ENGIE heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 13 maart 2013

ENGIE

Als klant van ENGIE maak jij écht het verschil. Samen bouwen we in 70 landen aan een duurzame wereld. Dagelijks voorzien we al 100 miljoen mensen van groene stroom. Daarbij is een goede service van groot belang. We horen het dus graag als er iets misgaat of we zaken kunnen verbeteren. Via onderstaande contactgegevens helpen we je graag.

Postbus 554

8000 AN Zwolle

Paul

SterSterSterSterLege ster

Duidelijker aangeven als de opbouw van een aanbod wijzigt.

Brinkhof

SterSterSterSterLege ster

Klanten die al lang bij Engie klant zijn mogen wel eens belond worden.

Adri Stoop

SterSterSterSterLege ster

Mijn ervaringen met ENGIE zijn prima. De service is goed.

Topcu

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Werknemers beter bijscholen! Dat iedereen de zelfde uitleg kan geven!

Nicole

Damen snijders

Ik ben 88 en nu regeld mijn zoon deze zaken. Ik ben tevreden en hij ook

Mw Jacobs Tielend

gewoon goed

M.A. Jansen

SterSterSterSterLege ster

Een duidelijke overzicht van het gasverbruik.

Frans

Scherpere prijzen hanteren

Evert Rozendal

SterSterSterLege sterLege ster

Estella van Ooijen

Het jaar is probleemloos verlopen tot nu toe. Fijne app!

N. op't Hof

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Stoppen met bellen.

Ruud Swart

SterSterSterSterLege ster

Een goede betrouwbare partner helder in overzichten.

Blijf betrouwbaar overkomen.

ENGIE heeft de volgende resultaten bereikt: