Peters
Ik heb met ENGIE een hele goede band en het is een betrouwbare Energie bedrijf en ben een zeer te vrede klant van ENGIE.
- Verbeterpunten of tips
- Ik kan er geen vinden
- Product of looptijd contract
- Getekend voor 3 Jaar.
90% beveelt ENGIE Energie Nederland aan!
Duidelijkheid is het eerste dat mijn te binnen schiet. Goed overzicht van je energieverbruik in de app. Eerlijke prijsstelling. Speelt in op het milieu door gebruik te maken van groene energie.
Altijd netjes op tijd met gegevens
goed
Prijs kwaliteit is goed.
fast and exact
Uitstekende app
Vriendelijk en goed benaderbaar
prima website en app
behulpzaam en vriendelijk
Onlangs contract verlengd. Voldoende info, gemakkelijk digitaal te regelen.
Ben super tevreden over ENGIE
Goed bedrijf, wij zijn zeer tevreden. Ga zo door. !!
Als je contact hebt met een medewerker van Engie, heeft deze alle tijd om naar je vragen te luisteren en uitleg geven van je vraag
ENGIE Energie Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ENGIE Energie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekende app
Vriendelijk en goed benaderbaar
prima website en app
behulpzaam en vriendelijk
Onlangs contract verlengd. Voldoende info, gemakkelijk digitaal te regelen.
Ben super tevreden over ENGIE
Goed bedrijf, wij zijn zeer tevreden. Ga zo door. !!
ENGIE Energie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
ENGIE Energie Nederland