Kolbrinķ
- Verbeterpunten of tips
- Ķlantvŕiendeĺjk
- Product of looptijd contract
- Jaren
90% beveelt ENGIE Energie Nederland aan!
Schandalige afhandeling van de jaarafrekening van april
Reageren niet op me mails, als ze je terug moeten betalen duur het een eeuwigheid.
Engie is niet te bereiken, niet telefonisch en via de chat kom je ook niet verder. Heb spijt van mijn overstap
Onmogelijk om mee in contact te komen. Steeds zowat een uur naar een bandje geluisterd, Ik was nr 2 in de wachtrij. Er kwam nooit een nr 1 en al helemaal geen contact. Via de app wachten tot je een ons weegt oo een medewerker die maar niet komt. Maanden verder en nog steeds geen eindafrekening. Zodra het kan ben ik weg bij deze slechte organisatie.
Ik heb 4 weken geleden een brief ontvangen met daar in u krijgt terug binnen 3 weken staat het op u rekening. Ik probeer nu van af maandag te bellen je komt er niet door heen.Het is drukker dan dat u gewend bent dan hoor je de verwachting van is 1uur of 2 uur en ga zo maar door.Ik wou graag weten wanneer word het gestort had er zo op gerekend. Nouw komt het krijg ik vandaag weer een brief dat het zelfde bedrag ik het nu aan Engie moet overmaken. Wat is dit gemeen en dat nog wel met twee de zelfde brievenbus ben zo in de war eerst krijg ik terug maar niet ontvangen en nu een brief dat ik dat moet betalen. Dit kunnen jullie niet met mensen doen. Ik heb het niet was zo blij met een extraatje. Heb zo zuinig gebruikt, Morgen maar weer proberen te bellen Klantnummer K01567214 Terwijl ik net weer verlenging heb gedaan. Ik wil graag met iemand spreken want ik heb 5 dagen om het te annuleren.. Want dit kunnen jullie niet maken. Ik wil wat me beloofd is.
Er wordt gewoon niet opgenomen
Slechtste bedrijf ooit!
Kantendienst Engie
Ik wordt terug gebeld door Engie, Daarom ben ik nu meer tevreden en is mijn mening over Engie veranderd.
16 weken wachten op een eindafrekening en en nog geen zicht wanneer deze komt. Reeds 8 mails gestuurd en de computer antwoord zijn er mee bezig en er wordt HARD aan gewerkt. Klantnummer KO 2429627.
Pas op met reviews die je lager dan 3 sterren waardeert: ZE WORDEN ON HOLD GEZET. Handige manier om zoveel "goede" reviews te krijgen. Nep dus!
Krijg op mijn jaarrekening 150euro terug. Maan melden ook dat nieuwe maandtermijn 0,00 gaat zijn. Paar dagen gewacht of ze zelf reageerden. 23-9 Chatbot geeft alleen maar onzin. Dan maar bellen: eerst aangekondigde wachttijd 31 min, paar min (!) daarna 9 min, ff wachten... 15 min (!) daarna 3x 9 min wachttijd. Schat in dat na 12 min wachten ik verbinding kreeg. Medewerkster kon niets anders verzinnen dat er een paar issues waren met het nieuwe programma (maanden geleden ingevoerd). Als nieuw termijn bedrag telde ze (= het programma) 80 euro meer dan het hoogste termijnbedrag afgelopen jaar. Ook dat kon ze niet goed verklaren. SHIT dus!!
Waardeloos
De chaos is compleet bij Engie. Zit inmiddels 15 weken te wachten op mijn eindafrekening. Meerder malen contact gehad via chatbox maar dat levert enkel de toezegging op van we plaatsen u op de spoedlijst.
Heb sinds twee maanden een contract bij Engie. Heb er veel spijt van inmiddels. Ik kan mijn verbruik niet inzien, de app werkt niet en ik heb nog geen factuur ontvangen. Ik heb meerderen malen contact gehad, via chat en telefoon. Er komen excuses maar er is geen zicht op wanneer het opgelost is. Heb een officiële klacht ingediend maar daar wordt niet op gereageerd.
ENGIE Energie Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ENGIE Energie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
ENGIE Energie Nederland