Aad van der Sar

Goede online communicate, fijne app, concurrerende prijzen.

Verschuuren

Duidelijke informatie

?

Goedemiddag,
Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent met ENGIE en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!
Ik wens je vast een fijn weekend toe!
Niesje...
Goedemiddag,
Ik wens je vast een fijn weekend toe!
Niesje - ENGIE webcare

Daniëlle Talahatu

Niks op aan te merken, gebruiksvriendelijk, goeie prijzen

NVT

Goedemorgen,
Ik wens je nog een energieke dag toe!

Rob van Schaik

Ze zijn in mijn geval altijd goed bereikbaar. De medewerkers die ik tot nu toe heb gesproken waren altijd behulpzaam en vriendelijk.

Kan er nu geen een benoemen.

Hartelijke...

G Mirck-van den Dool

Prima.
Duidelijke communicatie.
Fijne app zodat ik inzicht heb in ons verbruik en zaken makkelijk kan regelen.

Goedemorgen,
Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent met ENGIE en de ENGIE app, en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!
Ik wens je voor nu nog een energieke dag...

---

Positief

Hartelijke groet,...

P Heythekker

Hoewel alles online toch klantvriendelijke benadering en info.

Inzicht in energieprijzen blijft moeilijk maar dat is ook zo bij andere aanbieders.

Goedemorgen,
Gelukkig blijft de mogelijkheid voor telefonisch contact in dit...
Goedemorgen,
Gelukkig blijft de mogelijkheid voor telefonisch contact in dit digitale tijdperk bestaan. Wanneer je liever telefonisch contact wenst mag je onze klantenservice bellen op telefoonnummer 088 - 444 66 66.
Voor nu wens ik je nog een energieke dag toe!

Bakker

Snelle en adequate beantwoording van mijn vragen

Tamelijk lange wachttijden bij telefonisch contact. Installeer software die aangeeft hoeveel wachtende er nog voor de beller zijn

Goedemorgen,
Ik kan mij voorstellen dat er wat ongenoegen leeft betreft een langere...
Goedemorgen,
Ik kan mij voorstellen dat er wat ongenoegen leeft betreft een langere wachttijd bij telefonisch contact dan je normaal van ons gewend mag zijn. We bevinden ons dan ook in onstuimige tijden op de energiemarkt waardoor de drukte is toegenomen. Excuses voor het ongemak dat je hiervan ondervonden hebt!

Edwin Muilwijk

Matig. Uiteraard krijgen wij gewoon energie geleverd maar een rekening nummer aanpassen blijkt vrijwel onmogelijk.

Een rekening nummer omzetten zou zo geregeld moeten zijn.

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review. Ik kan me voorstellen dat er wat onvrede bij je is wanneer het niet eenvoudig is verlopen om jouw bankrekeningnummer te wijzigen.
Het...
Goedemorgen,
Het klopt inderdaad dat wij hier heel zorgvuldig mee omgaan en hiervoor vragen naar een kopie van de bankpas of het bankafschrift. Ik zie dat het inmiddels succesvol is aangepast. Toch heb ik je hier nog even telefonisch over proberen te bereiken om jouw onvrede hierover te bespreken en je hierin nog van service te voorzien. Helaas is dit niet gelukt. Mocht je hier toch nog graag even telefonisch contact over wensen dan mag je onze klantenservice bellen op telefoonnummer 088 - 444 66 66. Wij zijn op werkdagen tussen 8.00 uur - 17.00 uur. Je mag eventueel vragen om doorverbonden te worden met mij. Ik neem het graag dan ook nog even met je door.
Ik wil je voor nu vast een heel goed weekend toewensen!
Niesje - ENGIE webcare

W.L. Hetterschij

Prima telefonische informatie en toelichting

Goedemorgen,
Ik wens je nog een energieke dag toe!