Goede online communicate, fijne app, concurrerende prijzen.
?
Goedemiddag,
Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent met ENGIE en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!
Ik wens je vast een fijn weekend toe!
Niesje...
NVT
Goedemorgen,
Ik wens je nog een energieke dag toe!
Niesje
Kan er nu geen een benoemen.
Goedemorgen,
Ik wens je voor nu nog een energieke dag toe!
Hartelijke...
Goedemorgen,
Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent met ENGIE en de ENGIE app, en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!
Ik wens je voor nu nog een energieke dag...
Goedemorgen,
Ik wens je voor nu nog een energieke dag toe!
Hartelijke groet,...
Inzicht in energieprijzen blijft moeilijk maar dat is ook zo bij andere aanbieders.
Goedemorgen,
Gelukkig blijft de mogelijkheid voor telefonisch contact in dit...
Tamelijk lange wachttijden bij telefonisch contact. Installeer software die aangeeft hoeveel wachtende er nog voor de beller zijn
Goedemorgen,
Ik kan mij voorstellen dat er wat ongenoegen leeft betreft een langere...
Een rekening nummer omzetten zou zo geregeld moeten zijn.
Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review. Ik kan me voorstellen dat er wat onvrede bij je is wanneer het niet eenvoudig is verlopen om jouw bankrekeningnummer te wijzigen.
Het...
Goedemorgen,
Ik wens je nog een energieke dag toe!
Niesje