M.A. Jansen

Een duidelijke overzicht van het gasverbruik.

Nvt

Frans

Duidelijke app, waar je je dagelijkse verbruik kunt zien en evt. besparing t.o.v. vorig jaar

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service en dienstverlening!
Ik wens je nog een fijne dag!

J M L v d Gouwe

Alles naar wens

zou het niet weten

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dienstverlening!
Ik wens je nog een fijne dag!

R.m.hasselt

Correct en behulpzaam.

Scherpere prijzen hanteren

Hartelijk dank voor je review!
Super dat je ons een 5-sterren beoordeling geeft. Fijn dat je zo tevreden bent!
Ik wens je voor vandaag een hele fijne dag!
Eddo -...
Hartelijk dank voor je review!
Super dat je ons een 5-sterren beoordeling geeft. Fijn dat je zo tevreden bent!
Ik wens je voor vandaag een hele fijne dag!

Evert Rozendal

Alles prima geregeld rondom de energielevering, ook de app is prima. Met de beste leverancier award heb ik wel moeite want een dag na einde levering is de app al afgesloten en krijg ik zelfs op die... Alles prima geregeld rondom de energielevering, ook de app is prima. Met de beste leverancier award heb ik wel moeite want een dag na einde levering is de app al afgesloten en krijg ik zelfs op die manier niet meer de eindafrekening in zicht.

De app actief laten tot bijvoorbeeld een maand na einde levering komt heel wat vriendelijker over

Hartelijk dank voor je review!
Wij begrijpen dat het vervelend is dat je gegevens niet meer inzichtelijk zijn op het moment dat je geen klant meer bent. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan komen we graag met je in contact. Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar op 088 - 444 66 66
Ik wens je voor vandaag nog een fijne dag!

Estella van Ooijen

Het jaar is probleemloos verlopen tot nu toe. Fijne app!

Hartelijk dank voor je review!
Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en producten! We hopen dat je hier nog heel lang gebruik van zult maken.
Voor nu een hele fijne dag...
Hartelijk dank voor je review!
Voor nu een hele fijne dag gewenst!

N. op't Hof

Dit bedrijf zet erg in op telefonische contractaanbiedingen. Dit is zeer vervelend. Ook zijn zij niet beleefd en willen alleen maar contracten aftroggelen. Ze waren niet eens op de hoogte dat ik al... Dit bedrijf zet erg in op telefonische contractaanbiedingen. Dit is zeer vervelend. Ook zijn zij niet beleefd en willen alleen maar contracten aftroggelen. Ze waren niet eens op de hoogte dat ik al een contract bij hen had.

Stoppen met bellen.

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Op dit moment wordt je niet door ons benaderd voor een overeenkomst. Het kan zijn dat je in de toekomst een keer gebeld wordt voor een verlenging maar wij hebben geen opdracht voor je uitstaan. Het lijkt er dan ook op dat je door andere partijen wordt benaderd. Ik adviseer je dan ook bij de partij die je belt het recht van verzet aan te zetten. Op die manier mogen zij je namelijk niet meer bellen. Helaas zal dit wel voor elke loss partij moeten die je belt. Mocht je er vragen over hebben wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch of via de live chat.
Ik wens je nog een fijne dag en alvast fijne feestdagen!

Ruud Swart

Een goede betrouwbare partner helder in overzichten.

Blijf betrouwbaar overkomen.

Hartelijk dank voor je review!
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Daar worden we heel blij van!
Ik wens je voor nu nog een hele fijne dag!
Eddo...
Hartelijk dank voor je review!
Ik wens je voor nu nog een hele fijne dag!

Veltman

Goede service. Uitstekende app

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je onze service en app zo kunt waarderen!
Ik wens je nog een fijne dag en alvast een prettig weekend!

Jacobs

Heldere informatie

Hartelijk dank voor je review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Daar worden we heel blij van!
Ik wens je nog een hele fijne dag!