7,9 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox88% beveelt ENGIE Energie Nederland aan!

Schutte

Adviseur was rustig niet opdringerig en had kennis van zaken

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemiddag, enorm bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je het gesprek met mijn collega als prettig hebt ervaren. We kijken graag uit naar een fijne samenwerking. ^Bryan

jan vd braak

alles klopt

2026 2927

Goedemorgen, bedankt voor je positieve review. ^Lindsey

Westeneng

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Help!! Er gaat van alles mis administratief bij Engie. Contract is tijdig opgezegd maar nu toch weer een mail gekregen met gefeliciteerd je hebt nieuwe contract bij Engie. Grrr.

Bereikbaarheid en administratief is het slecht geregeld en worden er veel fouten gemaakt. Contract is tijdig opgezegd doot Essent en is nu toch weer verlengd door jullie.

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemiddag, ik zie dat je vandaag met ons gebeld hebt, ik ga er vanuit dat hiermee je vraag beantwoord is. Mocht dat niet het geval zijn horen we dat natuurlijk graag. Dan mag je een e-mail sturen naar socialmedia.nl@engie.com. ^Pauline

kraan

Goedemiddag, bedankt voor je feedback! Ik wens je nog een mooie dag! ^Pauline

E.S. Fischer

SterSterSterSterLege ster

Al jaren klant van Engie (voorheen Rendo). Tot nu toe geen reden om over te stappen naar een andere energieleverancier. Vooral tevreden over de Engie-app: verbruik bekijken, regelen (bijv. bijstellen maandbedrag na informatie van Engie, contract verlengen, wijzigen).

Ongeveer twee maanden voordat het contract afloopt komt er een persoonlijk aanbod in de app. Er staat bij dat het aanbod de komende tijd kan wisselen. Lastig om te bedenken of dit een beter aanbod zal zijn. Dus meteen reageren bij het eerste aanbod of toch even wachten? (Waarschijnlijk is dit geen verbeterpunt of tip)
jaarcontract gas en stroom

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat je al zo lang klant bij ons bent! Daar worden we blij van! Bij een aanbieding blijft het koffiedik kijken. Ook voor ons is niet duidelijk wat de prijzen voor de toekomst doen. Bij de wens naar zekerheid is accepteren de beste optie, maar uiteraard mag men zolang als gewenst is erover nadenken tot de eind datum van het contract kan er verlengd worden. ^Pauline

Hedwig

Alles is eenvoudig te vinden in de app. Fijn dat er met je meegedacht wordt.

Bereikbaarheid per telefoon
Energie verlengt voor 3 jaar

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemiddag, bedankt voor je feedback! We zijn ons ervan bewust dat de wachttijd in de telefoon erg lang is soms. We zijn hard op zoek naar personeel om sneller mensen te kunnen helpen met de huidige drukte! Ik wens je nog een mooie dag! ^Pauline

Marcel van Dijk

Klantenservice top

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice. Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking! ^Niesje

J v d Zee

SterSterSterLege sterLege ster

Lang wachten in de app op een medewerker. En niet echt een goed antwoord gehad.

Een gratis telefoonnummer.
2 jarig energiecontract

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, dank voor je review. Jammer dat het antwoord op je vraag nog niet helemaal goed was. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 088 444 66 22. Je mag ons ook een berichtje sturen via socialmedia.nl@engie.com. Wij kijken graag met je mee. ^Jurian

Vas

ENGIE

Op tijd contracten aanleveren
Gas en elektra 1 jaar

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemiddag, bedankt voor je review. We begrijpen dat het belangrijk is om contracten tijdig te ontvangen. We nemen je verbeterpunt dan ook zeker mee. ^Lütfiye

Dhr. ARIESEN

Goedemorgen, bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent. ^Lütfiye

Moonen

Snelle reactie op vragen. Vriendelijk personeel

Contract

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent! ^Lütfiye

Leen

Wordt gewerkt om de juiste termijn bedragen bij elkaar op te tellen dus ook december als daar jecontract inging.
Vast stroom en gas 1 jaar

Goedemorgen, bedankt voor je review en je tip! ^Lütfiye

jan van wijk

verlengen was eenvoudig en helder

x

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. ^Lindsey

Hans Willemsen

Administratieve puinhoop

Klantenservice, administratie, klancontact

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemiddag Hans, bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je vind dat het hier een administratieve puinhoop is. We komen graag in contact om je verder te helpen. Ben je in de gelegenheid je klantgegevens en je vraag te mailen naar; socialmedia.nl@engie.com. ^Bryan

Geantwoord op

ENGIE Energie Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ENGIE Energie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7,9/10
  • checkEerste review geschreven op 13 maart 2013

ENGIE Energie Nederland

Als klant van ENGIE maak jij écht het verschil. Samen bouwen we in 70 landen aan een duurzame wereld. Dagelijks voorzien we al 100 miljoen mensen van groene stroom. Daarbij is een goede service van groot belang. We horen het dus graag als er iets misgaat of we zaken kunnen verbeteren. Via onderstaande contactgegevens helpen we je graag.

Postbus 554

Goedemiddag, bedankt voor je feedback! Ik wens je nog een mooie dag! ^Pauline

E.S. Fischer

jaarcontract gas en stroom

Hedwig

Alles is eenvoudig te vinden in de app. Fijn dat er met je meegedacht wordt.

Bereikbaarheid per telefoon
Energie verlengt voor 3 jaar

Marcel van Dijk

Klantenservice top

J v d Zee

SterSterSterLege sterLege ster

Lang wachten in de app op een medewerker. En niet echt een goed antwoord gehad.

Een gratis telefoonnummer.
2 jarig energiecontract