7.9 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox89% beveelt ENGIE Energie Nederland aan!

Jan J. Westerbeek

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heel slecht Ze komen gemaakte afsprake niet na en de administratie is een zootje. De geschillencommissie kan Engie soms tot de orde roepen. Te triest voor woorden. Ze schrijven altijd dat de klantenservice binnen een week reageert. Nu wanneer je geluk hebt wordt er gereageerd maar nooit binnen de door Engie gestelde termijn Ga niet met Engie in zee.

Afspraken nakomen en binnen de gestelde termijn reageren op berichten gericht aan de klantenservice..
Gelukkig reeds afgelopen..

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Dank je voor je feedback. Jammer om te horen dat je slechte ervaringen hebt gehad. Dat willen we graag samen met je oplossen. Kunt je jouw klantnummer mailen naar socialmedia.nl@engie.com? Dan kijken we meteen wat we voor je kunnen doen. ^Gwendy

Engie energie nederland

Zeer slecht

Goede voorlichting. Ophouden met voortdurend bellen.
Stroom

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemiddag, wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over ENGIE. Als je een mail stuurt onder vermelding van je klantnummer en postcode + huisnummer naar socialmedia.nl@engie.com, helpen we je graag verder. ^Gerjanne

Van den Heuvel

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat een snertbwdrijf; klantenservice amper te bereiken behalve als het om facturen gaat, reageert niet op mails.

Ipzegvergoeding duidelijker maken.
Product of looptijd contract
Heb naar een halve maand mijn contract opgezegd.

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemiddag, wij vinden het jammer om te horen dat je problemen ervaart met de app. Wij willen je graag helpen. Als je een mail stuurt onder vermelding van je klantnummer en postcode + huisnummer naar socialmedia.nl@engie.com, helpen we je graag verder. ^Gerjanne

Drenth

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

3 x een mail gestuurd naar ENGIE, helaas reageert er niemand op mijn mailtjes. Bellen kan alleen tussen 10 en 14 uur. Ze sturen een aanmaning over een bedrag, waar wij zelf geen akkoord voor hebben gegeven en nu jagen ze achter ons en en zijn niet te bereiken, wel wordt er gedreigd met juridische stappen. Wij hadden een doorlopende incasso en dit bedrag is nooit afgehouden, de app werkte niet en ons maand bedrag werd zonder overleg verhoogd, de incasso werkte niet en ons normale maandbedrag betaald, nu worden wij bestookt met aanmaningen, dat wij nog een bedrag hebben openstaan, terwijl er via de app wordt aangegeven dat het bedrag betaald is. Misschien krijg ik op deze manier een reactie. Dus geen goede ervaringen met ENGIE.

Betere bereikbaarheid en reageren op mails.
Aanmaning

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemiddag, wij vinden het jammer om te horen dat je problemen ervaart met de app en facturen. Wij willen je graag helpen. Als je een mail stuurt onder vermelding van je klantnummer en postcode + huisnummer naar socialmedia.nl@engie.com, helpen we je graag verder. ^Gerjanne

Torren

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bedonderd en benadeeld voor 1800€. Trap er niet in!!!

De klanten niet bedonderen
3 jaar

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemiddag, bedankt voor jouw review! Jammer om te lezen dat je niet tevreden over ons bent. Graag horen wij van jou waar we jou mee kunnen helpen en hoe wij jouw ontevredenheid eventueel kunnen verminderen/ontnemen. Zou je jouw klantgegevens willen sturen naar socialmedia,nl@engie.com? Dan kijken wij met jou mee. ^Eva

Jh v duinen

Dramatisch!!!!

Onzorgvuldig communicatie laks
Energie

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemiddag, Bedankt voor jouw review! Jammer om te lezen dat je niet tevreden over ons bent. Graag horen wij van jou waar we jou mee kunnen helpen en hoe wij jouw ontevredenheid eventueel kunnen verminderen/ontnemen. Zou je jouw klantgegevens willen sturen naar socialmedia,nl@engie.com? Dan kijken wij met jou mee. ^Eva

Angelique Prevenier

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Duivels Zeer onzuiver! Ik douchte 1 x per week 3 minuten De was deed me beste vriendin en 3 maanden lang heb ik brood gegeten omdat ik niet durfde te koken en verwarming bijna nooit aan en evengoed met een termijn bedrag van 200 euro per maand na drie maanden ruim 800 bij betalen

Geen tips
3 maanden

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen. Ik lees dat je erg geschokt bent nadat je zo goed op jouw verbruik hebt gelet waarom je een bijbetaling en hoger termijnbedrag hebt gekregen. We kijken graag met je mee waar dit vandaan komt. Zou je hiervoor jouw klantnummer willen sturen naar socialmedia.nl@engie.com? Alvast bedankt. ^ Gloria

To

SterSterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht ze kennen het verschil niet tussen saldering en terug lever vergoeding

Goed geschoold personeel
1jaar

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, bedankt voor jouw review. Graag vernemen we van jou wat er niet correct is geweest aan de uitleg die je hebt ontvangen, ik wil je vragen telefonisch contact op te nemen met de klantenservice, zodat mijn collega je vraag in behandeling kan nemen. Telefoon: 088 - 444 66 66 ( 10:00-16:30) Of mail ons met je gegevens naar socialmedia.nl@engie.com. ^Eva

Lammerts

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer teleurgesteld in ENGIE. Eindelijk vorig jaar een keer gedurfd om over te stappen. ENGIE kwam met een mooi aanbod. Bijna te mooi om waar te zijn, en inderdaad het was te mooi om waar te zijn. Het hele jaar keurig de app van ENGIE gevolgd om niet voor verrassingen te komen te staan. Moet ik op mijn eindafrekening 600 euro bij betalen. En als ik wil snappen hoe dit kan blijkt het te zitten in de netbeheerkosten. ENGIE had die iets rooskleuriger ingeschat, terwijl ik vermoed dat ze het wel weten. Met voor mij een zeer vervelend gevolg. En als ik met klantenservice bel na 1,5 uur in de wacht te hebben gestaan, kunnen ze me niet uitleggen wat de reden is. Met als klap op de vuurpijl mag ik zelf alles uitrekenen en opsturen en dan kijken ze of ze een fout hebben gemaakt. Nou de klantvriendelijkheidaward van 2024 is duidelijk verlopen. De jongedame deed haar best maar wist inhoudelijk niks. ENGIE geen aanrader. En als ik zonder boete had kunnen overstappen had ik het meteen gedaan.

Wees duidelijk in jullie communicatie. Niemand houdt van dit soort verassingen
8-02-2027

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je niet tevreden over ons bent. Graag horen wij van jou waar we jou mee kunnen helpen en hoe wij jouw ontevredenheid eventueel kunnen verminderen/ontnemen. Zou je jouw klantgegevens willen sturen naar socialmedia,nl@engie.com? Dan kijken wij met jou mee. ^Eva

Louis Hahn

Onbeschofte bejegening

Ik werd ongevraagd gebeld om 21.00 op vrijdagavond 6 maart, en ik gaf aan geen behoefte te hebben aan weer een energieleverancier, en dat ik tevreden was over Engie, maar de dame zei dat het om mijn bestaande contract ging bij Engie en begon op dwingende toon een soort kruisverhoor over zonnepanelen. Toen ik aangaf dat ik geen zin had op dat gezeur mijn vrije vrijdagavond werd ik bij herhaling uitgemaakt voor “Zeikerd”….. Is dit de huidige omgangsvorm binnen Engie?
Tot 9-5-2028

Kyra

Onmogelijk om contact op te nemen

Het is onmogelijk om contact op te nemen. Er zou een verleng-aanbod klaarstaan maar deze hebben we niet ontvangen. Ze zijn enkel telefonisch bereikbaar tussen 10.00-16.30 en gesloten tijdens lunchpauze. Niet iedereen is in de mogelijkheid om tijdens werkuren te telefoneren. Probeer je even snel daarbuiten te bellen, zijn er 10 andere bellers voor je. Via de chatfunctie willen ze niets met je bespreken, verwijzen je alleen maar door naar hun beperkte telefonische bereikbaarheid.
Vast

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Hallo Kyra, bedankt voor je review. Jammer dat het je niet is gelukt om ons te bereiken. Een verlengaanbod kunnen we alleen telefonisch bespreken. Goed om te weten: wij zijn wél bereikbaar tijdens de lunchpauzes en helpen je graag verder. In de app kun je onder contact de wachttijd controleren voordat je belt. ^Nur

H

Treurig

Reageren laat of niey
Maart

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je niet tevreden over ons bent. Graag horen wij van jou waar we jou mee kunnen helpen en hoe wij jouw ontevredenheid eventueel kunnen verminderen/ontnemen. Zou je jouw klantgegevens willen sturen naar socialmedia,nl@engie.com? Dan kijken wij met jou mee. ^Lütfiye

N Nagtzaam

Engie is een onmenselijk bedrijf

Handel je zaken af
Gas en Energie

Nagtzaam

Engie is onmenselijk

Mijn moeder is overleden, maar Engie is niet in staat om het contract af te handelen wegens een bug, ze wijzen allemaal naar iets en willen niet denken aan oplossingen. Wij kunnen hierdoor niet de zaken afronden welke wij willen waardoor ook de kosten blijven doorlopen. Niemand zou Engie moeten nemen, want het is een waardeloze partij. Hierdoor zullen genoodzaakt zijn om hogerop te gaan zoeken omdat Engie na 8gesprekken weigert oplossingen te geven.
3 jaar vast energie /gas

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, allereerst wil ik je veel sterkte toewensen met het verlies. Ik snap dat je graag de eindafrekening wil ontvangen, momenteel werken we hard om de laatste issues op te lossen. Zodra het mogelijk is, zullen wij de eindafrekening naar jou toesturen. Mijn excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Sjon Veldhuis

SterSterSterLege sterLege ster

Prima hoor

Alleen kan ik al een jaar of 12 niet in mijn eigen account kijken, ik kan mijn oude email adres niet veranderen! Zodat ik weer inzicht heb op mijn verbruik. Klantenservice duurt een onmogelijkheid.
Onvoorwaardelijk

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen. Wij kijken graag met je mee om jouw e-mail adres te wijzigen. Je mag uiteraard jouw klantnummer doorsturen via socialmedia.nl@engie.com zodat we dit voor je kunnen wijzigen. Alvast bedankt ^ Gloria

Geantwoord op

ENGIE Energie Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ENGIE Energie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.9/10
  • checkEerste review geschreven op 13 maart 2013

ENGIE Energie Nederland

Als klant van ENGIE maak jij écht het verschil. Samen bouwen we in 70 landen aan een duurzame wereld. Dagelijks voorzien we al 100 miljoen mensen van groene stroom. Daarbij is een goede service van groot belang. We horen het dus graag als er iets misgaat of we zaken kunnen verbeteren. Via onderstaande contactgegevens helpen we je graag.

Postbus 554

8000 AN Zwolle

Jan J. Westerbeek

Gelukkig reeds afgelopen..

Engie energie nederland

Zeer slecht

Goede voorlichting. Ophouden met voortdurend bellen.
Stroom

Van den Heuvel

Ipzegvergoeding duidelijker maken.
Product of looptijd contract
Heb naar een halve maand mijn contract opgezegd.

Drenth

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Betere bereikbaarheid en reageren op mails.
Aanmaning

Torren

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bedonderd en benadeeld voor 1800€. Trap er niet in!!!

De klanten niet bedonderen
3 jaar