Willie
- Verbeterpunten of tips
- Alle punten App .meterstanden service. Klantenservice niks op orde
- Product of looptijd contract
- 4 april 2025 contract voor 3 jaar
90% beveelt ENGIE Energie Nederland aan!
Echt WAARDELOOS
Jaren lang klant geweest uitstekend na uitlezen meterstanden 3 dagen erna de afrekening gehad en binnen 3 weken het tegoed op mijn rekening.nu met het nieuwe systeem begin april 2025 is het ontzettend slecht geworden.Kontrackt liep 30 april af per 1 mei variabel kontrackt gekregen in de app kan je niks terug vinden over maand verbruik april ,uitlezen meterstanden voor jaar afrekening niet te vinden.Heb half mei kontakt gehad met gerjanne via livechat die zei dat de meterstanden 1 mei zijn uitgelezen en dat ik binnen 6 weken de afrekening zou krijgen tot nu toe heb ik nog niks ontvangen.Ik wacht nog tot 9 juni heb ik dan nog niets gehad dan zijn de 6 weken voorbij en dien ik een klacht in bij de ACM en schakel de geschillencommissie energie in de kosten ga ik dan ook bij engie verhalen.Ben niet van plan om maanden op mijn geld te wachten
Ik wacht al langer dan 6 weken op mijn jaarafrekening. Al twee maanden lang worden geen termijnen meer afgeschreven. Als ik bel, krijg ik te horen dat er een storing was. Ik was ooit erg tevreden met Engie, maar ga nu overstappen.
Onbereikbaar
Al 2 maanden mega slecht geregeld. Kan al 2 maanden niks betalen ivm update app. Krijg al 2 maanden te horen nog 1 of 2 dagen dan kunt u betalen. Al 2 maanden staat in de app in het rood tarieven kloppen niet!! Hebben ze nu weggehaald maar stroomprijs van 0,26 per kw naar 1,10 per kw.NOG STEEDS ZIJN DE TARIEVEN FOUT!!! Sinds de update van circa 2 maanden geleden loop ik dus achter met betalen, buiten mijn schuld om. Consumentenbond/energiewaakhond/massaclaim waar zijn jullie nu????
Engie is echt geweldig in klantenservice. Daarnaast betrouwbaar in alles. App is duidelijk.
Onbegrijpelijk dat een energieleverancier van naam niet in staat blijkt te zijn om voor een grote groep (Microsoft) gebruikers binnen een door hen zelf gestelde termijn, een werkende update te produceren, absoluut geen reclame.
overzichten vreselijk complex
Top bedrijf
Ze hebben mij fantastisch geholpen
Ik was altijd heel tevreden maar nu gaat er iets fout ik wordt gelokt met een bonus van 300,00 maar er staat maar 150,00 op mijn nieuwe contract dat vind ik niet kunnen
Ik heb helemaal geen contract verlengd; ik heb een nieuw contract afgesloten; heb dus geen ervaring met u; ik zou zeggen: doe uw best om het mij naar de zin te maken!
Heel goed telefonisch geholpen
ENGIE Energie Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ENGIE Energie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
ENGIE Energie Nederland