Sabine

Prima ervaring.

Duidelijk vermelden voor hoeveel jaar het contract is dat aangeboden. Dit werd snel en niet echt duidelijk genoemd.

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk te horen dat je zo tevreden bent over ENGIE!
Goedemorgen,
Jammer dat de contractduur in het persoonlijke gesprek niet helemaal duidelijk voor je is geweest. Deze vind je ook in de bevestiging dat je bij akkoord wordt toegestuurd evenals op je overeenkomst dat je van ons ontvangt.
Wij streven naar een fijne samenwerking! Ik wens je voor nu nog een mooie dag!
Niesje
ENGIE - Webcare

Stephan

Duidelijke info via app

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Fijn dat je onze app zo goed gebruikt.
Ik wens je nog een fijne dag!
Pauline - ENGIE Webcare

A. Holland Schoenen

Goed en betrouwbaar

Goedemorgen,
Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Hartelijke...
Goedemorgen,
Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Niesje - ENGIE webcare

John van Spronsen

Sinds 1 jaar is Engie onze energieleverancier. Onze ervaring tot nu toe is goed en aangenaam te noemen. Redelijke tarieven en dagelijks info over je verbruik en adviezen hoe beter om te gaan met... Sinds 1 jaar is Engie onze energieleverancier. Onze ervaring tot nu toe is goed en aangenaam te noemen. Redelijke tarieven en dagelijks info over je verbruik en adviezen hoe beter om te gaan met energie.

Het geheel voldoet aan onze verwachtingen en zien als consument geen verbeteringen. Indien nodig past Engie de informatie aan de marktsituatie en regelgeving

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je blij bent met onze service bij ENGIE! En wat leuk te horen dat de ENGIE app, naar jouw tevredenheid, bijdraagt aan je bewuste kijk op je energieverbruik. Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Ruth - ENGIE webcare

Anneke

Slecht

Nakomen wat ze beloven

Goedemiddag,
Bedankt voor je review! Graag willen wij persoonlijk met je in gesprek omdat je niet tevreden bent over ons. Hiervoor mag je op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 088 - 444 66 66.
Ruth - ENGIE webcare

M. Diamantis

De levering is goed

Geen verbeterpunten

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review!Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE! Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Voor nu wens ik je nog een...
Ruth- ENGIE webcare

M van Norel

snelle en duidelijke communicatie mbt situatie salderingsregeling

Goedemiddag,
Een totaalcijfer van een 10, daar ben ik erg blij mee! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE! Mocht je in de toekomst vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen of om onze virtuele assistent te raadplegen.
Fijne dag gewenst!
Ruth - ENGIE Webcare

Leo

Drie jaar al lid, zeer tevreden.

zou niet weten.

Goedemorgen.
Bedankt voor het delen van je review. Wat fijn om de lezen dat je zo tevreden bent met ENGIE, daar worden wij ook heel blij van.
Karim - ENGIE webcare

Banis

Redelijk

Een snellere info wat je op dit moment verbruikt. Maw geen dag later zoals het nu is.

Reactie ENGIE Energie Nederland:

Hartelijk dank voor je review!
Vervelend om te vernemen dat je niet helemaal tevreden bent over onze service en dienstverlening.
Graag komen we met je in contact om uitleg te...
Hartelijk dank voor je review!
Graag komen we met je in contact om uitleg te geven.
Onze klantenservice is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar via 088-4446666. We hopen van je te vernemen.
Eddo - Engie Webcare

Lynn

Geen problemen, redelijk scherpe prijs elektriciteit

Voor mij goed genoeg

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE! Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Voor nu wens ik je nog een...
Niesje - ENGIE webcare