N Nagtzaam
- Verbeterpunten of tips
- Handel je zaken af
- Product of looptijd contract
- Gas en Energie
89% beveelt ENGIE Energie Nederland aan!
Engie is onmenselijk
Prima hoor
Dan toch maar weer hier een reactie. Mijn ervaring is dat er dan wel snel wordt gereageerd door Engie. Complete administratieve chaos bij Engie. Had contract vanaf juli 2025, door de chaos uiteindelijk inmiddels maar overgestapt naar een andere energieleverancier. Tijdens de afgelopen periode nog geen termijn- en jaarafrekening ontvangen. Hetzelfde geld voor mijn ouders van wie ik het contract heb overgenomen, dat account blijkt nog te bestaan? Is al opgezegd in juli 2025! Email wordt niet op gereageerd. Moet ik juridische stappen nemen?
Hele slechte ervaringen met dit bedrijf. Beloven vanalles om zo al je gegevens te verkrijgen. En binnen een paar dagen nemen ze afscheid van alle beloftes, en dat zelfs zonder bericht. Maanden later als je gaat bellen: "ja omdat enkele afspraken niet konden worden waargemaakt". Zoals 500 euro welkomstbonus. Wat ze dan ontkennen. Een stel asociale idioten zijn het. En dan zeg ik het feitelijk nog buiten emoties.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Uiterst onbeleefd. Ik ontving een jaarrekening en die was extreem hoog en klopte niet. Ik heb het bedrijf per e-mail gecontacteerd, omdat telefonisch contact niet mogelijk is, maar ik heb nooit een antwoord of uitleg ontvangen over de hoge jaarrekening. Ze hebben het geld zojuist van mijn rekening afgeschreven. Nooit meer zaken doen met dit bedrijf.
Niet bereikbaar
Contract afgesloten voor 3 jaar ikwas bij eneco. Ik had daar een contract blijkbaar tot eind 2026. Ik werd benaderd door een tussenpersoon. Die was dringend enz ik later het contract weer beeindigd binnen 14 dagen. Toen werd er weer een contract opgezet omdat ik toch weer gebeld werd waarom enz werd echt druk opgezet ik wist even niet meer wat ik moest doen. Zit met iemand thuis waar ik meer zorgen om heb dan om een energie contract en dit ook aangegeven. Toen bij eneco weer stop gezet Toen weer bij engie door alleen maar dat door drammen. Nu heb ik spijt van haar op mijn hoofd had ik toch maar naar mijn gevoel geluisterd ik zei nog dat ik eind dit jaar mijn contract afloopt en dan pas wil overstappen. Toen zei ze je maar is niet veel qat je moet betalen als boete nou ik heb het gezien 235 euro waar ik mee opgescheept zit omdat hun het op 1 januari hebben gezet ben boos terlwitgesteld. Ik wil terug naar eneco nooit geen gezeik gehad daar ze waren zo goedkoop nou nee dus ze zijn juist duurder. Opgelicht ik wil terug zonder boete.
Al jaren tevreden klant tot medio 2025. Sindsdien is het een grote administratieve chaos. App info klopt al bijna een jaar niet meer dus je weet niet waar je aan toe bent. Betalingsregelingwn worden niet nagekomen, mails blijven al maanden onbeantwoord en telefonisch zijn ze slecht of helemaal niet bereikbaar. Nu hebben ze een nieuw contractaanbod voor me klaarstaan maar zou ik in vergelijking met andere aanbieders de hoofdprijs gaan betalen. Mooi niet dus!
Mijn contract zou 2 januari 2026 ingaan. Op 5 januari gebeld. 45 minuten wachttijd. Door een fout van Engie kon ik pas 7 januari overstappen. Communicatie heel slecht. Rekening van oude leverancier voor 5 dagen € 130,50.
Net klant merk al gelijk dat het een chaotische kloten bedrijf is sturen een mail meterstanden door geven druk oranje knop in en ga naar de app de aap zegt die heb al door geven bellen klantenservice onbereikbaar .zit maar een ding op met de trein met alle engie klanten naar Zwolle toe en ruzie met die ruzie zoekertjes maken. Geen ster waard.
Ik ben 2 jaar klant bij ENGIE mijn nieuw contract is 1 januari ingegaan ik zou €156 per maand gaan betalen en 15 januari wordt door ENGIE verhoogd naar €202 ik weer terug gezet naar €156 en ENGIE veranderd het weer naar €202 en dat verschillende keren, zij houden zich niet aan het contract in 2025 deden zij precies hetzelfde. Ik vind ENGIE een onbetrouwbare energieleverancier het zijn gewoon smerige graaiers.
Moeilijk contact mee te krijgen, wanneer je dat met pijn en moeite hebt beloven ze van alles, maar geen koppeling terug, nog steeds geen app die werkt, laat staan fatsoenlijk kan inloggen, krijg geen inzichten in de app op gebruikskosten ondanks dat ik zelf maandelijks gegevens invoer. Zo al meer als een jaar aan het bellen mailen appen. Zo verschrikkelijk slecht allemaal !!! Nog geen 0 ster waardig.
Hele slechte energieleverancier. Bij deze firma is de klant zeker geen koning. Mijn eindjaarafrekening had anderhalf jaar geleden gestort moeten worden, maar ik heb nog steeds niets ontvangen. De klantenservice bellen of een klacht indienen helpt ook niet. Het is echt schandalig hoe dit bedrijf het geld van klanten niet terugbetaalt. Wat ik niet begrijp, is dat ze klanten laten zitten en niet met een tegemoetkoming komen omdat hun systeem fout is. Klanten hoeven niet te boeten voor jullie fouten!!!
Overgestapt naar Engie de verbruiks app werkt niet wachttijden veel te lang om te bellen .app geeft geen inzicht in verbruik
ENGIE Energie Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ENGIE Energie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
ENGIE Energie Nederland