Woonhuis
- Verbeterpunten of tips
- Zorg voor goed personeel
- Product of looptijd contract
- Geen idee
89% beveelt ENGIE Energie Nederland aan!
Ronduit schandalig slecht
Het bedrijf is niet bereikbaar. Ik ben al een week bezig om door te geven dat we geen aanbiedingsmails meer willen ontvangen. Telefonisch onbereikbaar en via mail geen geen reacties! Ik ben er helemaal klaar mee!
Zeer slechte klantenservice; 30 wachtende voor u; na half uur wachten verbinding maar verbroken.
Slecht bedrijf. Totaal onbereikbaar. Wij willen geen aanbiedingsmails ontvangen en zijn geen klant, maar komen er niet vanaf. Een review wordt alleen geplaats als het aantal sterren goed genoeg zijn, wat een belachelijke zaak!
Slecht.
Zeer slechte facturatie weken geen overzicht en facturen die niet kloppen. Wanneer je er heen belt zouden ze het oplossen maar steeds niet opgelost. Echt een reden om bij jullie weg te gaan!
De verbruikskosten voor gas en electriciteit zijn plotseling sterk gestegen.
Nadat ons contract was afgelopen een verkeerde factuur ontvangen met daarop te weinig loyaliteitskorting verrekend. Dit aangegeven en toegezegd gekregen dat we een correctiefactuur zouden ontvangen. Dit is ondertussen een maand geleden en tot op het heden nog niets ontvangen, wel al meermaals gemaild erover. Ik raad daarom Engie ten zeerste af.
Ongelofelijk
Vreselijke energieleverancier
De kosten vallen erg tegen, na uitrekenen worden beloftes niet waargemaakt. Vervolgens wil ik verhaal halen bij de klantenservice, sta ik 45 minuten(!) in de wacht. Wordt er opgenomen - door een vrouw die er merkbaar geen zin in heeft - hangt ze na mijn vraag op en belt niet terug.
Dubieus
Was altijd goed maar sinds dit jaar niet Zit al 5 maand op de jaarafrekening te wachten Fout in systeem wordt er gezegd Hoor niet anders
In het weekend van omzetting computersysteem van Engie zijn wij verhuisd. Onze contracten zijn niet goed omgezet waardoor we nu voor gas en stroom twee aparte contacten hebben. De betalingen gaan vanaf april '25 al niet goed en het maandelijks termijn bedrag wordt niet geïncasseerd. Wekelijks hangen we bij Engie aan de lijn en keer op keer krijgen we excuses maar ons probleem wordt niet opgelost. Handmatig hebben wij het maandbedrag maar overgemaakt om niet teveel achter te lopen met betalingen. Ineens krijgen we bericht dat ons maandbedrag exorbitant wordt verhoogd! Het vertrouwen in engie is volledig weg. Het contract kan volgens klantenservice niet ontbonden worden omdat zij wel leveren en alleen de administratie niet goed gaat. Dat wij in financiële moeilijkheden komen door Engie telt blijkbaar niet. Leidinggevende krijgen wij niet te spreken. Het mist aan klantgericht oplossen. Blijkbaar vindt men het normaal om wekelijks vrij te nemen van werk om engie te bellen en vervolgens minstens 20 minuten in de wacht te staan, zonder oplossingen.
Ik heb een foutieve afrekening per 1-4-2025 ontvangen. Dit is, ondanks diverse telefoontjes en emails nog steeds niet hersteld (op 10-11-2025). De reactie die ik krijg is "wordt aan gewerkt". We zijn nu 7 maanden verder!!!!!!! Niet te geloven!
ENGIE Energie Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ENGIE Energie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
ENGIE Energie Nederland
Postbus 554
8000 AN Zwolle
Slecht.
De verbruikskosten voor gas en electriciteit zijn plotseling sterk gestegen.
Ongelofelijk
Vreselijke energieleverancier