Melden van de storing
Reactietijd na melding van de storing
8.2/10

heer/mevrouw R. Bal

SterSterSterSterLege ster

Goede monteurs, komen op afgesproken tijd.

heer/mevrouw E. Bos - Vaanhold

Uitstekend!

heer/mevrouw L. Lambers

SterSterSterHalve sterLege ster

Levert goed werk, maar is te duur.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het werk dat geleverd is. We begrijpen dat de kosten een aandachtspunt zijn en nemen uw feedback hierover zeker mee. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw E. Szekeres

Gewoon goed!

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles gewoon goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw W. De Grefte

PRIMA !

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw P. Bloemhoff

Monteurs zijn kundig, komen zo snel mogelijk als er een storing is.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie feedback! Fijn om te horen dat onze monteurs kundig zijn en snel ter plaatse komen bij een storing. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw J. Ridders-Tenkink

SterSterSterSterLege ster

De hulpverlening was vriendelijk, behulpzaam en respectvol. Bovendien werd er snel op mijn aanvraag gereageerd. Dank U wel.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie feedback! Fijn om te horen dat u onze hulpverlening als vriendelijk, behulpzaam en respectvol heeft ervaren en dat er snel op uw aanvraag werd gereageerd. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw L. Ten Brink

Uw medewerker was kundig, vriendelijk en snel . De oplossing vanuit de organisatie was adequaat.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie feedback! Fijn om te horen dat onze medewerker kundig, vriendelijk en snel heeft geholpen en dat u tevreden bent over de geboden oplossing. We geven uw compliment graag door 😊 Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw R. Meyer

Tevreden over de reparatiewerkzaamheden tot nu toe. Onderhoud van CV kan ik niet beoordelen, vanwege gebrek aan kennis. Onduidelijkheid wanneer er onderhoud is ingepland.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie en fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitgevoerde reparatiewerkzaamheden. We begrijpen dat het vervelend is als er onduidelijkheid is over de planning van het onderhoud. We kijken dit graag voor u na. Zou u uw postcode en huisnummer willen mailen naar webcare@energiewacht.nl ? Dan kunnen we u meer duidelijkheid geven over de planning. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw M.G. Wijbenga

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw C. Van Manen

Professionele monteur alleen erg jammer dat je achteraf een nota krijgt van €78 terwijl de installatie nog in de fabrieksgaratie zit met jaarpremie van ruim €300 is dit zeer teleurstellend

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw feedback en fijn om te horen dat u tevreden bent over onze monteur. Tegelijkertijd begrijpen we dat het vervelend is om achteraf een nota te ontvangen terwijl u verwacht dat dit onder de garantie valt. We kijken dit graag voor u na. Zou u uw postcode en huisnummer willen mailen naar webcare@energiewacht.nl ? Dan kunnen we uw situatie beoordelen en u hier duidelijkheid over geven. Met vriendelijke groet, Team Webcare

heer/mevrouw B. Ophuis

Redelijk snel geholpen en was prima monteur

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u een positieve ervaring met ons heeft gehad. Met vriendelijke groet, team webcare Energiewacht

heer/mevrouw A. Rodel

Positieve ervaring.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u een positieve ervaring met ons heeft gehad. We doen ons best om dit niveau van service te blijven bieden. Met vriendelijke groet, team webcare Energiewacht

heer/mevrouw M. M. Hameetman - Groen

Altijd vriendelijke en hulpvaardige monteurs die hun werk serieus en goed uitvoeren.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat onze monteurs altijd vriendelijk en hulpvaardig zijn en hun werk serieus en goed uitvoeren. We geven uw compliment graag door. Met vriendelijke groet, team webcare Energiewacht

heer/mevrouw A. Lakerveld

SterSterSterSterLege ster

Over het algemeen goed maar ik merk toch dat de service iets minder aan het worden is. Voorheen als je lekkage had kwam de monteur dezelfde dag of avond Nu moet je het weekend maar afwachten of het lekken niet erger wordt.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat uw ervaringen over het algemeen goed zijn, maar het spijt ons dat u merkt dat de service rondom lekkages minder snel verloopt dan voorheen. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen kijken hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren, zodat wij onze klanten ook in spoedsituaties beter kunnen helpen. Met vriendelijke groet, team webcare Energiewacht

Geantwoord op

Energiewacht Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 18 juli 2019

Energiewacht Storing

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

Reactietijd na melding van de storing
8.2/10

heer/mevrouw R. Bal

SterSterSterSterLege ster

Goede monteurs, komen op afgesproken tijd.

heer/mevrouw E. Bos - Vaanhold

Uitstekend!

heer/mevrouw L. Lambers

SterSterSterHalve sterLege ster

Levert goed werk, maar is te duur.

heer/mevrouw E. Szekeres

Gewoon goed!

heer/mevrouw W. De Grefte

PRIMA !

heer/mevrouw P. Bloemhoff

Monteurs zijn kundig, komen zo snel mogelijk als er een storing is.

heer/mevrouw J. Ridders-Tenkink

heer/mevrouw L. Ten Brink