heer/mevrouw R. Bal
Uitstekend!
Levert goed werk, maar is te duur.
Gewoon goed!
PRIMA !
Monteurs zijn kundig, komen zo snel mogelijk als er een storing is.
De hulpverlening was vriendelijk, behulpzaam en respectvol. Bovendien werd er snel op mijn aanvraag gereageerd. Dank U wel.
Uw medewerker was kundig, vriendelijk en snel . De oplossing vanuit de organisatie was adequaat.
Tevreden over de reparatiewerkzaamheden tot nu toe. Onderhoud van CV kan ik niet beoordelen, vanwege gebrek aan kennis. Onduidelijkheid wanneer er onderhoud is ingepland.
Professionele monteur alleen erg jammer dat je achteraf een nota krijgt van €78 terwijl de installatie nog in de fabrieksgaratie zit met jaarpremie van ruim €300 is dit zeer teleurstellend
Redelijk snel geholpen en was prima monteur
Positieve ervaring.
Altijd vriendelijke en hulpvaardige monteurs die hun werk serieus en goed uitvoeren.
Over het algemeen goed maar ik merk toch dat de service iets minder aan het worden is. Voorheen als je lekkage had kwam de monteur dezelfde dag of avond Nu moet je het weekend maar afwachten of het lekken niet erger wordt.
Energiewacht Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend!
Levert goed werk, maar is te duur.
Gewoon goed!
PRIMA !
Monteurs zijn kundig, komen zo snel mogelijk als er een storing is.
Redelijk snel geholpen en was prima monteur
Positieve ervaring.