Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Kennis en professionaliteit

anonymous

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
prima voorlichting en service
werd met voorang behandeld omdat ik geen warm water had

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in Energiewacht! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en dat het hele proces – van advies tot installatie – soepel is verlopen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Goede merken ketels + heb daar een onderhoudscontract
Harde werkers die monteurs. Ketel bevalt erg goed

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe Cv-ketel. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Zou het niet weten

Monteurs waren vriendelijk
Service zijn goed.

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste meneer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u onze monteurs als vriendelijk heeft ervaren. Ook de positieve waarderingen voor onze snelheid, betrouwbaarheid en vakmanschap waarderen we enorm. Mocht u in de toekomst toch nog suggesties hebben of ergens vragen over hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

N.V,T.

Goede info
Kennis en inzicht

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor het plaatsen van de review en uw beoordeling. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Wat viel u in positieve zin op?
Kosten waren lager dan offertes van anderen, opgewekte monteur die mij met alle plezier alles wilde uitleggen over de ketel.
Niks te klagen, duidelijk advies, snelle offerte, snelle installatie door goede monteur

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het hele traject — van advies tot installatie. We doen ons best om duidelijk, snel én persoonlijk te werken, en het is geweldig om te horen dat u dat zo heeft ervaren. Ook uw compliment over onze monteur geven we graag door! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan altijd voor u klaar. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

anonymous

prima onderhoud in het verleden. Voelt betrouwbaar en goede monteurs.
snelle afwikkeling en duidelijke communicatie

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u onze betrouwbaarheid, vakmanschap en snelle service als pluspunten ervaart. We streven ernaar om duidelijk te communiceren en het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Dekker

Nvt

Legde alles goed iit
Netjes geholpen en mee denken wat het beste is.

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste meneer Dekker, Dank u wel voor uw review, en uw waardering over onze service. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Albert Rozeveld

Snelheid en netheid
Keurig op tijd en netjes werk verricht, zeer tevreden.

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste meneer Rozeveld, Bedankt voor uw mooie beoordeling en toelichting! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de installatie van uw cv-ketel en dat onze monteurs netjes en op tijd te werk zijn gegaan. Ook fijn dat de combinatie van prijs/kwaliteit, vakmanschap en het alles-in-1 pakket u heeft aangesproken. Mocht u in de toekomst nog vragen of service nodig hebben, dan helpen we u uiteraard graag weer verder. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Monkhorst

Zo doorgaan

Service
Service en vertrouwen

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste meneer Monkhorst, Hartelijk dank voor uw mooie reactie over onze service en het vertrouwen dat u in onze dienstverlening heeft. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Vertrouwd
Correctheid Netjes werken Goede voorlichting

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat wij u zo goed van dienst zijn geweest. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

nee

heel goed gegaan
aardige monteur en werkte correct

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor het plaatsen van de review. Fijn om te lezen dat de monteur en zijn correcte wijze van werken waardeert. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

SterSterSterLege sterLege ster

Uitleg installatie ging erg snel en kort. Bij punt waarop er een vraag was over een afdekplaat bij de nieuwe thermostaat lijkt dit een moeilijk punt, terwijl wel besproken in het adviesgesprek. Wacht nog steeds op een oplossing

planning en afspraken daarover maken helder en conform afspraken
uitleg en installatie is prima, alleen wachten op antwoord bij vragen duurt langer

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor de review. Wij hebben deze intern teruggekoppeld om het uit te zoeken en zo nodig contact met u op te nemen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

SterSterSterSterLege ster

Er was wat op het dak bleven liggen wat de monteur vergeten is. Dat attendeerde de buurman ons op. Anders had het wel eens voor een onveilige situatie kunnen zorgen.

Service.
Wat viel u in positieve zin op?
De snelheid van het hele proces en netheid waar mee gewerkt is.

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste meneer/mevrouw, Dank u wel voor uw reactie. Dit mag natuurlijk niet gebeuren. Gelukkig dat uw buurman alert was en u erop heeft geattendeerd. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Teeninga

niets

alles was goed geregeld
Alles goed geregeld

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste meneer Teeninga, Dank u wel voor het plaatsen van de review. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

M.P.Wilten

Geen tips of suggesties

Niets
Vriendelijkheid monteur. Goede vakkennis

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste meneer Wilten, Bedankt voor uw beoordeling en toelichting. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de vriendelijkheid en vakkennis van onze monteur, en dat het bestel- en installatieproces soepel is verlopen. We nemen uw feedback over de uitleg bij de installatie mee als verbeterpunt — daar streven we altijd naar helderheid en volledigheid. Mocht u in de toekomst vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Geantwoord op

Energiewacht CV-ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht CV-ketels heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2016

Energiewacht CV-ketels

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

N.V,T.

Goede info
Kennis en inzicht

anonymous

prima onderhoud in het verleden. Voelt betrouwbaar en goede monteurs.
snelle afwikkeling en duidelijke communicatie

Dekker

Nvt

Legde alles goed iit
Netjes geholpen en mee denken wat het beste is.

Albert Rozeveld

Snelheid en netheid
Keurig op tijd en netjes werk verricht, zeer tevreden.

Monkhorst

SterSterSterLege sterLege ster

planning en afspraken daarover maken helder en conform afspraken

Service.
Wat viel u in positieve zin op?
De snelheid van het hele proces en netheid waar mee gewerkt is.

Teeninga

niets