8.3 /10

SterSterLege sterLege sterLege ster

Wij zijn niet goed geholpen , Er moest een Zekering vervangen worden , die had hij niet bij zich met de bootschap je kunt ja haar beter wassen met koud water dan met warm kijk maar naar mij ik ben ook kaal De volgende dag hebben wij weer gebeld en ze zouden komen tussen tien en twaalf uur , wij hadden een afspraak staan Maar niet gekomen Weer bellen Was de afspraak niet doorgegeven Wij hadden de volgende dag een BBQ met 30 personen was vervelend Wij betalen al een jaar of drie per maand €10 , Maar krijgen toch een rekening gestuurd €87.87 voor een zekering? Waar betalen wij dan iedere maand voor.

Dat ze begrip voor ons hadden
Ja
Klanten serieus nemen

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het erg spijtig om te lezen dat u zich niet goed geholpen voelde. Onze oprechte excuses voor het feit dat de monteur niet de juiste materialen bij zich had en dat zijn opmerking niet gepast was. Dat u hierdoor extra stress heeft ervaren in aanloop naar uw geplande barbecue met gasten, begrijpen we goed. We gaan de facturering uitzoeken om te verduidelijken waar deze kosten vandaan komen en of er eventueel sprake is van een misverstand binnen uw contract of dekking. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

anonymous

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
prima voorlichting en service
werd met voorang behandeld omdat ik geen warm water had

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in Energiewacht! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en dat het hele proces – van advies tot installatie – soepel is verlopen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
extra hulp bij bejaarden aanbieden tegen betaling! Ontzorgen van langer thuiswonende bejaarden.

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij om te horen dat u onze service als vriendelijk en professioneel heeft ervaren. Dat is precies waar wij naar streven! Ook waarderen we uw suggestie om extra hulp aan te bieden voor oudere klanten. We nemen dit graag mee als waardevolle input, want het ontzorgen van klanten – zeker zij die langer zelfstandig thuis willen wonen – is iets waar we steeds meer aandacht voor willen hebben. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

agw zurich

onderhoud = behoud

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
aanvragen moeten niet alleen digitaal kunnen, maar ook anders!
vriendelijk, deskundig

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste mevrouw Zurich, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de tijd die u heeft genomen om onze service te evalueren. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en dat u onze medewerkers als vriendelijk en deskundig heeft ervaren. Dat waarderen we enorm. Daarnaast danken wij u voor uw waardevolle suggestie om aanvragen niet uitsluitend digitaal mogelijk te maken. We begrijpen dat het prettig is als er meerdere manieren zijn om contact met ons op te nemen, en we nemen uw feedback hierin serieus mee bij de verdere verbetering van onze service. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Goede merken ketels + heb daar een onderhoudscontract
Harde werkers die monteurs. Ketel bevalt erg goed

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe Cv-ketel. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

goede service

snel en goed
Kunt u dit toelichten?
Melden ging snel , zelfs op Pinksterzondag. Monteur was binnen het uur aanwezig en loste het probleem snel op

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en uw lovende woorden! Wat fijn om te horen dat u onze service als uitstekend heeft ervaren en ons een 10 geeft. Daar doen we het voor. We zijn blij dat u zo snel en goed geholpen bent, zelfs op Pinksterzondag, en dat onze monteur binnen het uur ter plaatse was om het probleem vakkundig op te lossen. Uw complimenten over de snelheid, duidelijkheid en vriendelijkheid van onze medewerkers geven ons veel energie. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

A.W. de Jong

Werkt prima.

niet
Efficient

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste meneer de Jong, Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Fijn om te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. We werken hier dagelijks aan door waar nodig steeds weer te verbeteren. Goed om dan te lezen dat het ook zo is ervaren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

goede service en nog snel ook

snel en adequate service
goede uitleg

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste meneer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze service als snel en adequaat heeft ervaren en dat de uitleg duidelijk was. We waarderen het dat u onze medewerkers vriendelijk en professioneel vindt. Mocht u in de toekomst nog vragen of suggesties hebben, dan staan we natuurlijk voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

anonymous

Bij melding storing een vriendelijke telefoniste die snel een deskundige monteur stuurde

Vriendelijk correct deskundig
Zie boven

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste meneer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! We zijn blij om te horen dat u onze telefoniste als vriendelijk hebt ervaren en dat onze monteur deskundig en correct te werk is gegaan. Het is fijn dat u tevreden bent over onze snelheid, duidelijkheid en vriendelijkheid. Uw waardering betekent veel voor ons en motiveert ons om deze kwaliteit te blijven leveren. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Goede service en dienstverlening, vriendelijke en behulpzame monteurs

Prima service
N.v.t.
Telefonisch goed bereikbaar en snelle aktie

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste meneer, mevrouw, Wat een mooie beoordeling – hartelijk dank daarvoor! Fantastisch om te horen dat u onze service met een 10 waardeert en dat u zo tevreden bent over onze bereikbaarheid, snelle actie en de vriendelijkheid van onze monteurs. We stellen het enorm op prijs dat u ons zou aanbevelen en nemen uw compliment graag mee naar het team! Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Zou het niet weten

Monteurs waren vriendelijk
Service zijn goed.

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste meneer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u onze monteurs als vriendelijk heeft ervaren. Ook de positieve waarderingen voor onze snelheid, betrouwbaarheid en vakmanschap waarderen we enorm. Mocht u in de toekomst toch nog suggesties hebben of ergens vragen over hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

J. Efde

SterSterSterSterLege ster

Wel aanbevelen. Goede monteur, die meteen zag wat het probleem was met de cooqer.

Weinig moeite
Goede monteur

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste meneer Efde, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat de monteur het probleem met de cooqer snel en vakkundig wist op te lossen. Ook uw hoge waardering voor onze reactietijd, uitleg en vriendelijkheid stellen we zeer op prijs. We zijn blij dat u ons zou aanbevelen – daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Onno

makkelijk bereikbaar en snel ter plaatse bij storing

mooi op tijd volgens planning

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste Onno, Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijne woorden! We zijn blij om te horen dat u onze bereikbaarheid en snelle service bij storingen waardeert. Ook fijn dat de afspraak volgens planning is verlopen en dat u tevreden bent over onze vriendelijkheid en professionaliteit. Mooi om te zien dat betrouwbaarheid en snelheid voor u doorslaggevend waren – daar blijven we ons dagelijks voor inzetten. Heeft u in de toekomst toch nog suggesties of verbeterpunten, dan horen we die natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

anonymous

Energiewacht? ze houden zich aan afpraken.

snel en grondig
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Hoe kunt u mij verplichten tot antwoorden als ik geen tips of suggesties op dit moment voel opkomen?

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste meneer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Geweldig om te zien dat u onze service waardeert met een 10 en ons zou aanbevelen aan anderen. We zijn blij dat u de planning als eenvoudig heeft ervaren en dat onze monteurs en medewerkers als vriendelijk en professioneel worden gezien. Ook uw positieve opmerking over onze snelheid en grondigheid stellen we zeer op prijs. Tot slot: helemaal eens met uw opmerking over de “verplichte” tipvraag – we nemen ‘geen tip is ook een goed teken’ als compliment 😉 Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Jeroen Merkus

Snelle service!

Snelle en adequate oplossing

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste Jeroen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle en adequate service bij de storing. We zijn blij dat u het melden van de storing als makkelijk heeft ervaren en onze medewerkers als vriendelijk. Uw positieve waardering motiveert ons om deze lijn vast te houden. Mocht u in de toekomst toch vragen of suggesties hebben, dan horen we dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Geantwoord op

Energiewacht B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2016

Energiewacht B.V.

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

SterSterLege sterLege sterLege ster

werd met voorang behandeld omdat ik geen warm water had

agw zurich

onderhoud = behoud

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
aanvragen moeten niet alleen digitaal kunnen, maar ook anders!
vriendelijk, deskundig

Onno

makkelijk bereikbaar en snel ter plaatse bij storing

mooi op tijd volgens planning

anonymous

Energiewacht? ze houden zich aan afpraken.

snel en grondig

Jeroen Merkus