anonymous
De werkwijze van de monteurs
- Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een airco van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
- prima service
- Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
- doorgaan op deze weg
Vakkundige monteur die erg netjes werken
Snelle installatie door vakkundige monteur
Professioneel en tegelijkertijd informele insteek wat mij zeer aanspreekt
hoe alles georganiseerd is, van begin tot installatie
Goede service
Vriendelijkheid aan telefoon, positieve invloed van de monteurs (eerst geleverde exemplaar werd op aandringen van monteurs NIET geplaatst. en dat is de enige juiste actie
?
Alles
Hardwerkende jongens (van RW airconditioning) die door Energiewacht zijn ingehuurd.
Dat de installatie niet zo moeilijk verliep als ik gedacht had. Tips gekregen van de installateur.
Alles was prima
De monteurs
Netjes en accuraat
Energiewacht Airco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Airco heeft de volgende resultaten bereikt:
Vakkundige monteur die erg netjes werken