Service beurt heeft geleid tot lekkage omdat rubber pakking niet goed was gemonteerd. Dus daar schieten we niet echt mee op.
Als ik de energiewacht nodig heb zijn ze goed bereikbaar en word ik goed te woord gestaan. Mocht er niet niet snel een monteur beschikbaar zijn in de planning doen ze er echt moeite voor om het toch naar voren te halen. Ze hebben ons nooit in de kou laten zitten.
Energiewacht West is een kundig enbetrouwbaar partner in het onderhouden van onze gecompliceerde CV installatie
Weinuig goede monteurs,vreselijke lange wachttijden.telefonisten die er niets van begrijpen , en
Er werd zeer snel gehandeld en monteur was zeer vriendelijk.
Het heeft een week of 2 geduurd om de storing op te lossen. Gelukkig kan ik verwarmen met mijn airco's anders had ik in de kou gezeten. Erg matig.
Na 20 jaar trouw het onderhoud te hebben betaald aan energiewacht verklaarde de monteur van de ene dag op de andere dat de ketel niet meer te repareren was en dat het type ketel niet meer door energiewacht zou worden geleverd/onderhouden. Zonder bericht vooraf of waarschuwing vooraf dat het wellicht tijd zou zijn voor een nieuw systeem werd de ketel afgesloten. Ik was zeer verbaasd dat men ons niet bij tijds voorbereid heeft op het vervangen van de ketel. (Een paar dagen eerder was er een andere monteur van u die na het vervangen van het expansievat de boel wel goedkeurde...) Nou ja, gevolg: plotseling geen warm water meer en de wínter voor de deur. Met moeite een nieuw bedrijf gevonden dat wel een nieuwe ketel installeren kon en het onderhoud voor zijn rekening nemen wilde. Heel teleurstellend hoe Energiewacht ons in de kou heeft laten staan op het moment supreme. Onbegrijpelijk.
Klantenservice is zeer vriendelijk en behulpzaam bij het maken van een afspraak. Helaas bleek de planning in de praktijk tot 2x toe niet realistisch voor de monteurs. Bij 3e poging hebben ze het netjes en goed verholpen.
Zeer slecht, ze staan absoluut niet achter de klant. Bij moelijkheden zijn ze bot en klantonvriendelijk. Jammer dat ze niet met oplossingen komen en de klant begeleiden en het probleem verhelpen, ze laten je letterlijk in de kou staan.
Snel en efficient; alleen zou het wenselijk zijn als de reparateur ook even de tijd neemt om de settingen van de thermostaat te checken nadat het hele systeem is uitgezet.
Een storing kon niet verholpen worden..
De reparateur heeft goed werk geleverd, maar uw klantenservice begreep het niet helemaal. In mijn contract staat dat ik geen transportkosten en reparatiekosten hoef te betalen, maar hij zei eigenlijk dat mijn contract normaal is en dat ik deze kosten moet betalen. Gelukkig antwoordde u, nadat ik had geklaagd, dat ik gelijk had en dat ik volgens mijn contract geen reparatiekosten en transportkosten hoef te betalen. Dit vind ik dus een beetje onacceptabel aan uw klantenservice!
Super geregeld. Monteurs zeer ervaren en netjes!
Goede ervaring. Snelle reaktie.
Good service, but difficult to reach by phone. Most of the times, it got disconnected.
Energiewacht West Nederland Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht West Nederland Storing heeft de volgende resultaten bereikt:
Er werd zeer snel gehandeld en monteur was zeer vriendelijk.
Een storing kon niet verholpen worden..
Super geregeld. Monteurs zeer ervaren en netjes!
Goede ervaring. Snelle reaktie.
Energiewacht West Nederland Storing heeft de volgende resultaten bereikt: