Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland
Kennis en professionaliteit
7.8/10

Harm

Bijzonder vriendelijke monteurs

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?
Goede service

Bekwaamheid en netheid

Helder en duidelijk

De vriendelijke monteurs

Zie eerdere opmerking over onverwachte rekeningen
De service van de monteurs is uitstekend. Het is alleen niet helemaal duidelijk welke kosten wel en welke niet onder het contract vallen. Ik ben nu al 2x verrast met een extra rekening na periodiek onderhoud. Misschien moeten de monteurs geïnstrueerd worden om acties waar extra kosten uit voortkomen eerst even met de klant afgestemd worden.

Pascalle Verburgt

Vriendelijkheid en alles uitleggen

Voor het EERST het idee dat er een vakkundig persoon tegen over mij stond. Dit is positief Vind jullie echter veel ste duur!!!!! Bijna 16 euro per maand en dan nog een rekening ontvangen van 42 euro WAUW
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Ga zo door!! Die 2 punten vind ik erg belangrijk Het respect naar mij toe. Je staat in mijn huis op de 1 etage Hier komt niemand.

H.Karmel

Was vlug klaar

Ik was deze keer niet erg tevreden daarna kwam de Kap naar beneden ik kreeg het niet voor elkaar moest buurman om hulp
Green

Dat de monteur op tijd was

Frank de Groot

Gemak van plannen

Makkelijk
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Efficiënt plannen nu komen ze alleen voor de ventilatie ipv allebei( cv ketel & ventilatie)

Uitvoering van de werkzaamheden

Onderhoud prima uitgevoerd

anonymous

Correct en schoon opgeleverd!!

Zo doorgaan!!
Voor mij belangrijk dat het onderhoud door de monteur met kennis van zaken wordt uitgevoerd!!

H. Janssen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niets

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Betere bereikbarheid en luisteren naar de klachten!!!
Zeer slechte commiunicatie

SterSterSterSterLege ster

Monteur was vriendelijk, ging gelijk aan de slag.

Alles goed geregeld of in goed overleg word het geregeld.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Als klanten een nieuwe ketel aanschaffennom gelijk een kraantje aan te brengen voor het bijvullen.

Ze vertel alles wat ze doen

Ze staan al tijd klaar
Blijft als tijd vrolijk

Wulfson

Goed geholpen

Ben tevreden

Vooral doorgaan
Tot nu toe geen enkel probleem gehad. Afspraken worden nagekomen.

Sucila

Persoonlijk advies

Prima en vlot geholpen
Ga zo door

Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.2/10
  • checkEerste review geschreven op 9 mei 2020

Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud

Energiewacht West is dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis. In de regio West-Nederland voorzien wij ruim 200.000 klanten in een totaalpakket aan energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. Ook voor jou staan we klaar.

Vareseweg 31

Makkelijk

Uitvoering van de werkzaamheden

Onderhoud prima uitgevoerd

anonymous

Correct en schoon opgeleverd!!

Zo doorgaan!!

H. Janssen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niets

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Betere bereikbarheid en luisteren naar de klachten!!!
Zeer slechte commiunicatie

SterSterSterSterLege ster

Monteur was vriendelijk, ging gelijk aan de slag.

Alles goed geregeld of in goed overleg word het geregeld.

Ze vertel alles wat ze doen

Ze staan al tijd klaar
Blijft als tijd vrolijk

Wulfson

Goed geholpen

Ben tevreden

Vooral doorgaan
Tot nu toe geen enkel probleem gehad. Afspraken worden nagekomen.

Sucila

Persoonlijk advies