Ellen Schneider
Vrij makkelijk om energie bedrijven en de bijbehorende prijzen etc. met elkaar te vergelijken.
- Sterke punten
- Alles kan je hier terug vinden. Niet alleen prijzen. Ook kwaliteit, klant beoordelingen, bedrijf etc.
Gemakkelijke website
Snel geregeld
Softwarefouten. Ik geef op 29 augustus 2026 als einddstum en Hij blijft volhouden dat dat niet valid is. Gevolg : ik zit vast
Snel en duidelijk overzicht van de diverse leveranciers.
Gebruik al jaren de energievergelijker, omdat dez3 website mij goed bevalt.
Invullen en energieleverancier zoeken liep simpel, nu in afwachting hoe het verder zal verlopen
Nog steeds de goede service al meerdere malen via jullie overgestapt
Zeer Goed
Duidelijke site laat niets te wensen over.
Duidelijk
Niet bekend
I couldn't switch to English
Duidelijke en voldoende informatie, het tariefoverzicht maakt het gemakkelijk om ze te vergelijken. Het proces om het contract af te sluiten is eenvoudig en snel.
Energievergelijker verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energievergelijker heeft de volgende resultaten bereikt:
Energievergelijker
Zwartewaterallee 44
8031 DX Zwolle
Gemakkelijke website
Snel geregeld
Snel en duidelijk overzicht van de diverse leveranciers.
Gebruik al jaren de energievergelijker, omdat dez3 website mij goed bevalt.
Nog steeds de goede service al meerdere malen via jullie overgestapt
Zeer Goed
Duidelijke site laat niets te wensen over.
Duidelijk
Niet bekend