Landgoed Huize Glory
Maandelijkse rapportages zijn erg goed. Helpen echt bij het monitoren van ons energie gebruik
De gang van zaken i.v.m. aflopen van contract en nieuw contract sluiten allemaal prettig verlopen.
Duidelijkheid
Ik had zelf iets niet helemaal goed doorgegeven, perfect opgelost.
top
Ze vullen zelf meterstanden in. Niet die je zelf heb door gegeven.
Slechte ervaring
Er zijn valse voorwaarden beloofd, ik ben zo snel mogelijk weer weg
Slecht
Je bent van de kast naar de muur sturen. Contract netje opgezegd maar moeste toch doorbetalen
Alles is prima in orde gebracht
Ik ben blij met de app en toon van eneco. Zie wat ik verbruik en of ikntermijn bedrag moet verhogen of verlagen.
Alles goed
na enige twijfel en vergelijking toch besloten om met eneco in zee te gaan wat tot nu toe geen windeieren heeft gelegd
Eneco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Eneco heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijkheid
Ik had zelf iets niet helemaal goed doorgegeven, perfect opgelost.
top
Ze vullen zelf meterstanden in. Niet die je zelf heb door gegeven.
Slechte ervaring
Er zijn valse voorwaarden beloofd, ik ben zo snel mogelijk weer weg