Orkatore v.o.f.
In ons account is het voor ons heel makkelijk om alle informatie die wij nodig hebben te bekijken en eventueel te downlaoden.
Mijn ervaring met Eneco als nieuwe klant is positief. Het aanmeldproces verliep soepel en alles werd duidelijk uitgelegd. De communicatie was goed en het hele proces voelde eenvoudig en overzichtelijk aan. Tot nu toe ben ik tevreden met de service.
Matig
Mijn ervaring met Eneco is optimaal.
klantvriendelijk
altijd toch weer even nadenken over de verschillen die ik verwacht op grond van bijv bewuster stoken en gebruik van electra.
goede uitleg en goede behandeling
Alles goed gegaan
Prima geregeld
Werd zeer goed geholpen
Goede ervaring goed en snel geholpen
wordt van het kastje naar de muur gezet vind dit niet prettig fouten kunnen er gemaakt worden maar dit is wel extreem gas berekening als je al jaren dit nog nooit vebruikt hebt en altijd rond de zelfde aantal m3 zit
Ik ervaar dat alles tegenwoordig maar anders moet en "beter". Eneco veranderd alleen dat wat er echt veranderd moet worden om jou duidelijk inzichtelijk te maken wat het verbruik is en ook wat de kosten zijn zonder addertjes.
Echt een top service bij Eneco. Super vriendelijke en behulpzame mensen!"
Eneco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Eneco heeft de volgende resultaten bereikt:
Matig
Mijn ervaring met Eneco is optimaal.
klantvriendelijk
goede uitleg en goede behandeling
Alles goed gegaan
Prima geregeld
Werd zeer goed geholpen
Goede ervaring goed en snel geholpen
Echt een top service bij Eneco. Super vriendelijke en behulpzame mensen!"
Eneco heeft de volgende resultaten bereikt: