Younes
Sinds jaren al klant en steeds kritisch positief. Daarom merkvast
Tot nu toe is alles volgens afspraak verlopen.
Slecht op het eind.
geen potpraat
Nooit geen gezeur over de rekening, prima communicatie. En duidelijkheid wat je per maand moet betalen.
Na jarenlang klant te zijn van Eneco wordt je je een schandalig nieuw tarief voorgesteld. Idem voor teruglevering. Toon app geeft continue storing en wordt niet verholpen.
Goede service
Was goed
Cijfer 1
Uiteindelijk goed te woord gestaan
Dit moet ik bij eneco nog evaren ik ben pas een nieuwe klant bij eneco geworden
heel correcte en vriendelijke bendering. Duidelijkheid over maandtermijn
Ik ben erg tevreden over de hulp die ik van Eneco heb gekregen. Vooral wil ik Martina bedanken. Zij was de enige persoon die mijn situatie goed begreep en mij echt op een vriendelijke en correcte manier heeft geholpen. Dankzij haar inzet en duidelijke communicatie is mijn probleem uiteindelijk goed opgelost. Heel erg bedankt, Martina, voor je geduld, moeite en uitstekende hulp!
Eneco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Eneco heeft de volgende resultaten bereikt:
Sinds jaren al klant en steeds kritisch positief. Daarom merkvast
Tot nu toe is alles volgens afspraak verlopen.
Slecht op het eind.
geen potpraat