Anna
Voor bestaande klanten van ruim 45 jaar trouwe dienst wordt niets gedaan
Ja gewoon Top .. kam der niets anders over zeggen.. voor een regeling staan ze altijd voor je klaar!!
Ik ben jaren bij eneco geen klacht en geen probleem
Ik ben meer dan 20 jaar bij Eneco en ik blijf altijd
Gewoon factuur via mail/pdf. Gelukkig geen app met wachtwoorden en codes om de factuur te zoeken.
Ik kom mijn verplichtingen beter na dan Eneco (helaas)
Mijn TOON device wijzigt zo eens in de maand spontaan, geheel uit zichzelf de door ons ingestelde temperatuur in de ENECO standaard temperatuur. Ik heb hier nu vier keer voor met de klantenservice gebeld maar de echte ondersteuning wordt node gemist. Toch wel jammer ENECO, ik huur jullie device, betaal ervoor maar als ik er niet meer uit kom dan blijft het bij het sturen van een e-mail met daarop een instructie die niet compleet is. Conclusie - je krijgt iets in bruikleen, mag daar maandelijks voor betalen maar als er iets aan mankeert moet je het zelf maar zien op te lossen. Mij is wel duidelijk dat ik ENECO hiervoor niet meer hoef te bellen ... probleem blijft dus bestaan
Verbruik kort cyclisch toetsen geeft mogelijkheden om tijdig(dagelijks) bij te sturen
Eneco had een heel goed naam maar laatste jaar is die erg slecht gegaan door de onbeschofte medewerkers die je nooit helpen!
Ik kan sinds ik in februari 2025 op mijn nieuwe adres kwam te wonen, mijn elektriciteitsverbruik niet zien in Mijn Eneco en in de app. Op 6 mei begon ik daarover te bellen. Twintig telefoontjes later (stand van zaken op 3 november) is het Eneco nog steeds niet gelukt om mijn elektriciteitsverbruik zichtbaar te maken. Ik kreeg te horen dat er een storing was die snel zou worden opgelost, ik kreeg te horen dat het aan Stedin lag, en op een gegeven moment werd zelfs mijn account verwijderd. Al met al heb ik sterk de indruk dat Eneco domweg weigert om mijn elektriciteitsverbruik voor mij zichtbaar te maken. Waarom dat zo zou zijn, geen idee.
Slecht ! 1) Het duurde erg lang eer ik de bevestiging kreeg. 2) Ik werd door jullie gebeld en voor ik kon opnemen was de verbinding al weer verbroken. Is inmiddels meerdere malen gebeurd. (computerbeller?) 3) Ik had verzoek schriftelijk ingediend om met eerdere datum aangesloten te worden, jullie hadden automatisch ergens in december ingevuld... 4) Kreeg een telefoontje van een jullie medewerkers voor opdracht bevestiging, aardige treuzelende Belgisch sprekende man, die het contract NIET eerder kon laten ingaan, maar mijn verzoek bij collega's zou deponeren. 5) Niks meer van jullie vernomen tot dat ik mail kreeg dat ik per 26 november stroom en gas van jullie krijg. Kortweg VEEL in het ongewisse, GEEN duidelijke toezeggingen, moeilijke communicatie.
Energie us duur, daar kan Eneco ook niets aan doen. Wat ze wel dien is je meenemen in het energie verbruik.
Prima geholpen
Al jaren ben ik klant van energieleverancier Eneco. Een echte oude, trouwe klant. Aan het eind van het jaar word je bij energieleveranciers gelokt over te stappen met een enorme korting. Dit zou naar mijn idee ook voor bestaande klanten moeten zijn.
Eneco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Eneco heeft de volgende resultaten bereikt:
Voor bestaande klanten van ruim 45 jaar trouwe dienst wordt niets gedaan
Ik ben jaren bij eneco geen klacht en geen probleem
Ik ben meer dan 20 jaar bij Eneco en ik blijf altijd
Ik kom mijn verplichtingen beter na dan Eneco (helaas)
Prima geholpen
Eneco heeft de volgende resultaten bereikt: