7.2 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox100% beveelt Eneco aan!

Mart

SterSterSterHalve sterLege ster

Al jaren ben ik klant van energieleverancier Eneco. Een echte oude, trouwe klant. Aan het eind van het jaar word je bij energieleveranciers gelokt over te stappen met een enorme korting. Dit zou naar mijn idee ook voor bestaande klanten moeten zijn.

Marbus

Assen

Slechte communicatie bij overgang en aansluiting Eneco

Wildfarmer

SterSterLege sterLege sterLege ster

Online was alles makkelijk en duidelijk te regelen. Maar toen ik werd gebeld door een medewerkster verdween de positieve ervaring als sneeuw voor de zon.

Steakhouse de Moriaan Hellevoetsluis

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Eneco wil graag groen zijn, laat de klant, in dit geval een ondernemer flink investeren in energie besparende maatregelen alsook een behoorlijk aantal zonnepanelen en vervolgens krijg je geen vast contract, maar een variabel contract met veel hogere tarieven. Dit geldt overigens voor alle grote leveranciers

Femke

SterSterSterSterLege ster

Kijk elke maand of het klopt en dat gaat prima, wil alleen geen te laag maandbedrag

Piet uit Meijel

lagere maandlasten

Erin

SterSterSterSterLege ster

Het vergelijken van energie-aanbieders was gemakkelijk met de historische verbruikcijfers. Maar de consequenties en hoogte van de opzegboete daarvan was totaal onduidelijk en onscherp. Het bedrag klopte met 7X meer niet. Eneco kwam ook met een fors ander voorschotbedrag dan de vergelijkingsites. Dat was EUR 50 p/mnd hoger na afsluiten contract

Jolandas

Alles is goed en strak geregeld

Mc Laakhaven

goede ervaring

Youness

Ik had wat problemen met mijn verhuis te regelen online. Maar vandaag had ik een echte leuke dame aan de lijn Mara. Die heeft alles vlotjes geregeld voor mij. Ze is echt een superlieve dame die echt geduldig was en alles perfect heeft uitgevoerd in een paar minuten tijd! Nog eens duizendmaal bedankt lieve Mara! ☺️ Groetjes. Youness

Product of service:
Verhuis

Sonja Kingma

Vind Eneco een grote aanbeveling, goede service en goede prijs

Eneco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Eneco heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.2/10