Van dijk
ik word altijd vriendelijk te woord gestaan
Gasverbruik stagneert steeds,ineens niet meer zichtbaar,chatten werkt jiet,nedewerkers geven alleen standaartantw
Geen overzicht
Een professioneel bedrijf dat altijd reageert en betrouwbaar is.
Stadswarmte is echt een belachelijk geprijsd, verbonden aan de maximale gasprijs terwijl het zogenaamd duurzaam en goedkoper dan 'gewoon' gas moest zijn.. en je zit eraan vast in je woning en kan nergens heen. Toen ik van een jaren 30 vrijstaande woning verhuisde met gewoon gas naar een appartement met stadswarmte uit 2012 bleef ik exact hetzelfde betalen, terwijl ik véél minder verbruik. Lekker duurzaam? Vooral een een duurzaam verdienmodel voor Eneco..
Duidelijke informatie over de opzegboete
I wil nooit terug bij Eneco , zij hebben een slechte services
Rondom slechte service bij het aanmelden voor stadswarmte
Kreeg alleen een standaard antwoord en geen antwoord op inhoudelijke vragen
Not perfect
Ik was op mij oude adres 29 jaar mogen gebruiken en op mij nieuwe adres mee genomen.
goede ervaring
Duidelijke antwoorden over mijn nieuw contract. En ik kreeg een uitstel van betaling.
Eneco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Eneco heeft de volgende resultaten bereikt:
ik word altijd vriendelijk te woord gestaan
Geen overzicht
Een professioneel bedrijf dat altijd reageert en betrouwbaar is.
Duidelijke informatie over de opzegboete
I wil nooit terug bij Eneco , zij hebben een slechte services