Jumping Indoor Maastricht
Zeer goed en correct
Goed advies en goede kwaliteit van de producten.
Altijd goeie service
Prima services!
Mooi product, goede kwaliteit
Fijne mensen, kwalitatief goede producten, denken altijd met ons mee en ons vaste adres om textiel te laten bedrukken.
Uitstekend, ik werd zelfs gebeld dat de door mij bestelde kleur er niet was en welke kleur ik nu wilde.
Nette levering en prettige communicatie!
Heel goed!
Super snel geholpen en ook was het snel klaar. Ik kom zeker weer om mijn kleding te laten drukken bij EM Sporting
Duidelijke website en snelle levering
Goede kwaliteit, snelle levering.
EM Sporting verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
EM Sporting heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed en correct
Goed advies en goede kwaliteit van de producten.
Altijd goeie service
Prima services!
Mooi product, goede kwaliteit
Nette levering en prettige communicatie!
Heel goed!
Duidelijke website en snelle levering
Goede kwaliteit, snelle levering.
EM Sporting heeft de volgende resultaten bereikt: