9.2 /10

checkbox98% beveelt EM Sporting aan!

José

Zeer goed. Alles goed geregeld

Antwoord EM Sporting

Hoi José, Dat is leuk, dankjewel! Veel plezier met de bestelling en tot de volgende keer op www.emsporting.nl Team EM Sporting | Bedrijfskleding

TZC Vahalis

Snelle levering van goed product

Antwoord EM Sporting

Wat fijn TZC Vahalis! Het was ook een erg prettig contact en leuk dat het zo is ontvangen. Nogmaals bedankt en een fijne dag!

Geantwoord op

Karin namens sportvereniging (korfbal)

SterSterSterSterLege ster

Medailles besteld, vond het spannend omdat de foto online niet heel goed was maar ze zijn echt mooi. Ook jammer dat je de kleuren van de linten niet kan zien online maar gelukkig was het de kleur die ik hoopte.

Antwoord EM Sporting

Leuk Karin! Bedankt voor de feedback, dit gaan we even bekijken. Veel plezier met de medailles!

Timo

Goed, klantvriendelijk

Antwoord EM Sporting

Dag Timo, Mooi compliment, daar doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen en dat we jouw mochten helpen met deze mooie bestelling.

R witting

Goeie service, snelle afhandeling. Zoon is kampioen geworden met voetbal en zocht op korte termijn medailles, terecht gekomen bij Em Sporting en binnen 4 dagen alles geregeld en afgehandeld ik zeg topservice.

Antwoord EM Sporting

Top, dank voor het leuke contact en de bestelling! Fijn dat alles zo goed is ontvangen. Nagenieten van het kampioenschap en ik zeg; tot volgend jaar!! Team EM Sporting | Bedrijfskleding

Oudercommissie Basisschool

Goed, vlot en duidelijk in de communicatie

Antwoord EM Sporting

Dankjewel oudercommissie! Prettig weekend en weer tot een volgende keer.

Luck

Prima scheidsrechtertas vandaag gebruikt top

Antwoord EM Sporting

Dag Luck, Bedankt voor het prettige contact en uiteindelijk de mooie bestelling. Goed om te horen dat deze naar wens is ontvangen en direct gebruikt is! Alvast een goed weekend.

Reda Gawargy

Betrouwbaar en veilig

Antwoord EM Sporting

Bedankt Reda, erg fijn! Veel plezier met de bestelling en een goed weekend. Team EM Sporting | Bedrijfskleding

J.R.

Snelle en correcte levering!

Antwoord EM Sporting

Dankjewel J.R., dat is goed om te horen! Tot een volgende keer en een prettig weekend.

Klaske van Dijk

👍…. Heel fijn !

Antwoord EM Sporting

Goedemorgen Klaske, Leuk, fijn! Bedankt voor het prettige contact en de bestelling.

Erik Keurentjes

goed

Antwoord EM Sporting

Dankjewel Erik, fijn om te horen. Prettig weekend alvast!

Vv Voorwaarts

Alles optijd geleverd

Antwoord EM Sporting

Goed om te horen v.v. Voorwaarts! Fijne avond en veel plezier met de bestelling. Team EM Sporting | Bedrijfskleding

Peter Vader

Snel geleverd en makkelijk gevonden wat ik zocht

Antwoord EM Sporting

Dag Peter, kijk dat is waar we het voor doen. Nogmaals bedankt en tot een volgende keer!

Anneke Klijnstra

Vriendelijk snel en een prachtig resultaat

Antwoord EM Sporting

Heel fijn Anneke. Bedankt voor het plezierige contact en uiteindelijk de bestelling. Tot een volgende keer!

Fred van Beek

Snelle levering, alles in orde. Fijn dat dezelfde kleding ook later weer beschikbaar is voor bijbestellen.

Antwoord EM Sporting

Leuke reactie Fred, dankjewel! Prettige avond alvast. Team EM Sporting | Bedrijfskleding

Geantwoord op

EM Sporting verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

EM Sporting heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juni 2014

EM Sporting

EM Sporting is sinds 2004 een groeiend bedrijf en een totaalleverancier op het gebied van sport. Geen 9-tot-5-mentaliteit, maar bijna 24 uur per dag bereikbaar voor de klant. De sportproducten van EM Sporting worden rechtstreeks vanaf fabriek, zonder tussenkomst van de detailhandel, verkocht aan particulieren, verenigingen, scholen en bedrijven. Door verschillende samenwerkingen en dealerschappen, is EM Sporting in te spelen op de behoefte van de klant.

Transportweg 46

9645 KX Veendam

José

Zeer goed. Alles goed geregeld

TZC Vahalis

Snelle levering van goed product

Geantwoord op

Karin namens sportvereniging (korfbal)

Timo

Goed, klantvriendelijk

R witting

Oudercommissie Basisschool

Goed, vlot en duidelijk in de communicatie

Antwoord EM Sporting

Dankjewel oudercommissie! Prettig weekend en weer tot een volgende keer.

Luck

Prima scheidsrechtertas vandaag gebruikt top

Reda Gawargy

Betrouwbaar en veilig

J.R.

Snelle en correcte levering!

Klaske van Dijk

👍…. Heel fijn !

Erik Keurentjes

goed

Antwoord EM Sporting

Dankjewel Erik, fijn om te horen. Prettig weekend alvast!

Vv Voorwaarts

Alles optijd geleverd