9.2 /10

checkbox98% beveelt EM Sporting aan!

Jumping Indoor Maastricht

Geweldige service !

Antwoord EM Sporting

Top Jumping Indoor Maastricht! Bedankt voor het leuke contact en het vertrouwen in een snelle uitlevering. Prettige avond en tot een volgende keer

Mr Coach

Zeer goed en correct

Antwoord EM Sporting

Bedankt Mr Coach, fijn om te horen! Prettige dag!

Mesdag

Goed advies en goede kwaliteit van de producten.

Antwoord EM Sporting

Goedemorgen Mesdag, Dankjewel voor het prettige contact en de leuke bestelling. Nogmaals veel plezier met de artikelen en weer tot de volgende keer!

Bas

Altijd goeie service

Leuk Bas, wederom dank voor het vertrouwen en het prettige contact! Fijne dag

Bart

Prima services!

Antwoord EM Sporting

Top Bart, leuk! Mooi dat we zo snel konden schakelen van idee naar definitief ontwerp. Prettige dag

Jonge

Mooi product, goede kwaliteit

Bedankt Jonge! Nogmaals veel plezier met de bestelling en tot een volgende keer

Karlijn Tempelman

Fijne mensen, kwalitatief goede producten, denken altijd met ons mee en ons vaste adres om textiel te laten bedrukken.

Antwoord EM Sporting

Goedemorgen Karlijn, leuk! Dankjewel voor het fijne contact en het vertrouwen in ons. Tot de volgende keer!

Mustang

SterSterSterHalve sterLege ster

Antwoord EM Sporting

Dag Mustang, Bedankt voor jouw beoordeling. We zullen dit nagaan en meenemen in ons overleg. Prettig weekend en tot de volgende keer! Team EM Sporting | Bedrijfskleding

Edwin Brugman

Uitstekend, ik werd zelfs gebeld dat de door mij bestelde kleur er niet was en welke kleur ik nu wilde.

Antwoord EM Sporting

Goedemorgen Edwin, dat is een leuke binnenkomst. Ja, helaas was de gewenste kleur even uitverkocht. Fijn dat er begrip was en dat we een andere kleur mochten leveren. Nogmaals bedankt en tot een volgende keer

Patrick

Dank Patrick! Prettige dag en nogmaals veel plezier met de bestelling

Michiel

Nette levering en prettige communicatie!

Antwoord EM Sporting

Top, mooie woorden. Hier doen wij dagelijks erg ons best voor, ook bij ons gaat er wel eens iets mis, maar we vinden het natuurlijk ook erg leuk om te lezen als onze service naar wens is geweest! Veel plezier met de bestelling en een prettig weekend. Team EM Sporting | Bedrijfskleding

Mirjam

Heel goed!

Antwoord EM Sporting

Fijn Mirjam! Prettig weekend!

Trienke / Denk nog eens aan mij.nl

Super snel geholpen en ook was het snel klaar. Ik kom zeker weer om mijn kleding te laten drukken bij EM Sporting

Antwoord EM Sporting

Dat is leuk Trienke, dankje! Fijn dat we jouw konden helpen met deze snelle actie. Wordt erg gewaardeerd Tot de volgende keer

HCTS Payroll

Duidelijke website en snelle levering

Antwoord EM Sporting

Heel erg bedankt HCTS Payroll, wordt erg gewaardeerd. Fijn dat de service naar wens is geweest. Veel plezier met de bestelling en tot een volgende keer

Jill Jansen

Goede kwaliteit, snelle levering.

Antwoord EM Sporting

Wat fijn Jill, dankjewel hiervoor. Hier doen wij dagelijks ons best voor!

Geantwoord op

EM Sporting verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

EM Sporting heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juni 2014

EM Sporting

EM Sporting is sinds 2004 een groeiend bedrijf en een totaalleverancier op het gebied van sport. Geen 9-tot-5-mentaliteit, maar bijna 24 uur per dag bereikbaar voor de klant. De sportproducten van EM Sporting worden rechtstreeks vanaf fabriek, zonder tussenkomst van de detailhandel, verkocht aan particulieren, verenigingen, scholen en bedrijven. Door verschillende samenwerkingen en dealerschappen, is EM Sporting in te spelen op de behoefte van de klant.

Transportweg 46

9645 KX Veendam

Jumping Indoor Maastricht

Geweldige service !

Mr Coach

Zeer goed en correct

Antwoord EM Sporting

Bedankt Mr Coach, fijn om te horen! Prettige dag!

Mesdag

Goed advies en goede kwaliteit van de producten.

Bas

Edwin Brugman

Patrick

Dank Patrick! Prettige dag en nogmaals veel plezier met de bestelling

Michiel

Nette levering en prettige communicatie!

Mirjam

Heel goed!

Antwoord EM Sporting

Fijn Mirjam! Prettig weekend!

Trienke / Denk nog eens aan mij.nl

HCTS Payroll

Duidelijke website en snelle levering

Jill Jansen

Goede kwaliteit, snelle levering.

Antwoord EM Sporting

Wat fijn Jill, dankjewel hiervoor. Hier doen wij dagelijks ons best voor!

EM Sporting heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10