Viktor Hryhorenko
In juni 2023 heb ik een heupfractuur opgelopen als gevolg van een val in een bus van vervoerder Connexxion. In eerste instantie heb ik juridische hulp gezocht bij een ander kantoor, maar gedurende een heel jaar kwam mijn zaak daar nauwelijks vooruit en werd er geen enkel positief resultaat behaald. Ik ben die juriste alleen dankbaar dat zij mijn dossier vóór haar vertrek heeft overgedragen aan advocaat Niek van Dalen van Empato Letselschade B.V.. Ik ben zeer tevreden over de service van Empato Letselschade B.V. Vanaf het eerste contact had ik het gevoel dat ik serieus werd genomen en dat er echt begrip was voor mijn situatie. De communicatie was altijd duidelijk, transparant en snel, en ik werd continu op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak. Niek is zelfs twee keer persoonlijk bij mij thuis geweest om de situatie beter te beoordelen en samen te zoeken naar de beste en snelste oplossing. Zijn doelgerichtheid, betrokkenheid en vasthoudendheid hebben mij diep geraakt. Hij heeft zich daadwerkelijk ingezet voor rechtvaardigheid en heeft uiteindelijk een zeer positief resultaat weten te bereiken. Tijdens deze moeilijke en stressvolle periode voelde ik mij gesteund, wat mij enorm veel rust heeft gegeven. Daarbij wil ik expliciet vermelden dat de dienstverlening van Empato Letselschade B.V. voor slachtoffers volledig kosteloos is, aangezien alle juridische kosten worden verhaald op de verzekeraar van de tegenpartij. Dat is van onschatbare waarde in een kwetsbare fase van herstel. Ik kan deze letselschadeadvocaat dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die zich in een vergelijkbare situatie bevindt. Een echte professional, deskundig en menselijk, met oprechte aandacht voor zijn cliënten. Hartelijk dank, meneer Van Dalen — u bent werkelijk de beste!
- Product of service:
- juridische dienstverlening