Hele fijne samenwerking, duidelijke communicatie en wist ik waar ik aan toe was. Afspraken waren duidelijk en liep het contact ook vrij snel.

Kwam via mijn verzekering bij hen terecht ze waren vriendelijk en behulpzaam ze hebben ons probleem meteen opgepakt.

Het was een erg empathisch traject samen met de persoon die ik toegewezen kreeg. Hij stelt goede vragen en is erg behulpzaam ook over hoe je hulp kan inschakelen als je meerdere problemen hebt.... Het was een erg empathisch traject samen met de persoon die ik toegewezen kreeg. Hij stelt goede vragen en is erg behulpzaam ook over hoe je hulp kan inschakelen als je meerdere problemen hebt. Heeft heel goed geluisterd en vooral heel duidelijke uitleg gegeven over hoe alles zal gaan verlopen dus ik was altijd gerustgesteld en kon 100% vertrouwen op deze organisatie vanaf dag 1 dat ze mij belde om mijn situatie te bespreken en mij daarin te begeleiden. Ik ben blij dat de zaak met 100% is vergoed. Dank!

Zeer positief

Zeer fijne ervaren en professionele hulp bij letselschade.
De steun en inzet van Empato letselschade kan ik iedereen aanraden.

Wij zijn tevreden

Professioneel, goede projectie van de verwachtingen, prettige heldere communicatie en een gewonnen zaak, waar andere advocaten mij de deur wezen.

Dit was mijn eerste ervaring met Empato Letselschade en ik wil zeggen dat ik het goed heb ervaren.

Goede ervaring! Via kennis bij Empato terecht gekomen. Wist eerst niet dat ik in mijn situatie ook een letselschadetraject in zou kunnen, maar ben erg blij dat ik het gedaan heb! Communicatie ging... Goede ervaring! Via kennis bij Empato terecht gekomen. Wist eerst niet dat ik in mijn situatie ook een letselschadetraject in zou kunnen, maar ben erg blij dat ik het gedaan heb! Communicatie ging enorm goed, stonden mij goed bij, hebben mij erg veel geholpen en ook met dingen waar ik niet wist recht op te hebben of hoe ik dat alleen aangepakt zou moeten hebben. Raad ze zeker aan bij andere! Heeft mij zoveel zorgen gescheeld, echt een last van mijn schouders