9.5 /10

checkbox100% beveelt Empato Letselschade aan!

G. van den Nouweland

kundig en behulpzaam, heel tevreden

Amina

Het bedrijf Empato Lerselschade heeft mij goed geholpen met mijn situatie. Ik ben zelf door Sander Brand geholpen, hij heeft veel geduld en heeft mij alles goed uitgelegd wat betreft mijn situatie.

C. van Reijsen

Uitstekende behandeling en afhandeling van mijn schade

Jacques de Miranda

SterSterSterHalve sterLege ster

Heel goed , empatisch en deskundig begeleid na het ongeval

Toine

Niek van Dalen heeft mij ontzettend goed geholpen bij een letselschade zaak. Vanaf het moment dat ik met hem in contact kwam, viel mij de persoonlijke benadering op. Niek was niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk, wat het hele proces een stuk aangenamer maakt. Hij was altijd bereikbaar en kon vaak snel antwoord geven op vragen waar ik mee zat. De inzet en betrokkenheid van Niek waren duidelijk zichtbaar. Kort om, ik had mij geen betere jurist kunnen wensen en ben erg dankbaar dat Niek mij heeft geholpen.

Patricia Wisse

Na lang zoeken, kwam ik hier en mijn verhaal gedaan, en ze hebben t opgepakt, en onwijs goed geholpen door Conrad.

Caglar steigerbouw engineering

Empato letselschade heeft mij super tevreden gemaakt ze hebben mij ongeval zaak goed behandeld en perfect afgerond mijn ervaring met deze bedrijf ging super elk woord konden ze te Word gaan 👌🏻

Jr van wilpe

Zeer goed

Carmen

SterSterSterSterLege ster

Snel contact, en ook regelmatig. Wordt goed naar je geluisterd. En af gestemd wat er nodig is

Maikel

Top bedrijf, waar andere stoppen gaat empato verder. Ik kwam er met mijn vorige letsel advocaat niet uit na dik een jaar. Vervolgens mij emapto uitgekomen, Hun hebben mij verder geholpen met mijn schaden afwikkeling. Snel, vakkundig, en meedenkend, Top werknemers.! Zeer dankbaar

Jan Weever

Ervaring met Michael Peters was super!

K. Fokkens

Mijn ervaring met Empato is bijzonder goed. De begeleiding, de adviezen en vooral ook de communicatie was gedurende de afhandeling van mijn opgelopen schade top. Daar komt bij dat het eindresultaat met één woord geweldig is. Dit is te danken aan Sander! Sander Brand is een gedreven advocaat die er voor je uithaald wat er in zit. Empato is echt een aanrader!

Silke Riensema

Erg tevreden over diensten van Empato Letselschade. Zij hebben mij vanaf het begin serieus genomen en mij ook door het gehele proces goed op de hoogte gehouden. Duidelijke communicatie met een goed eindresultaat! Zeker aan te raden.

Najib

Mijn ervaring met Empato en met name met dhr van Dalen was top! Ik ben duidelijk geïnformeerd en op de hoogte gehouden omtrent mijn traject. Zeer professioneel. Ik raad Niek Van Dalen iedereen aan.

Wilma gort

Ze hebben me echt heel erg goed geholpen en ze hebben nooit opgegeven

Empato Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Empato Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 3 juni 2020

Empato Letselschade

Empato behartigd de belangen van letselschadeslachtoffers bij het verhalen van hun schade op aansprakelijke partijen. Daarnaast treden wij ook op voor regres partijen zoals werkgevers die als gevolg van een ongeval, die een van hun medewerkers is overkomen, ook schade oplopen.

G. van den Nouweland

Zeer goed

Carmen

Maikel

Jan Weever

Ervaring met Michael Peters was super!

K. Fokkens

Silke Riensema