G. van den Nouweland
kundig en behulpzaam, heel tevreden
100% beveelt Empato Letselschade aan!
kundig en behulpzaam, heel tevreden
Het bedrijf Empato Lerselschade heeft mij goed geholpen met mijn situatie. Ik ben zelf door Sander Brand geholpen, hij heeft veel geduld en heeft mij alles goed uitgelegd wat betreft mijn situatie.
Uitstekende behandeling en afhandeling van mijn schade
Heel goed , empatisch en deskundig begeleid na het ongeval
Niek van Dalen heeft mij ontzettend goed geholpen bij een letselschade zaak. Vanaf het moment dat ik met hem in contact kwam, viel mij de persoonlijke benadering op. Niek was niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk, wat het hele proces een stuk aangenamer maakt. Hij was altijd bereikbaar en kon vaak snel antwoord geven op vragen waar ik mee zat. De inzet en betrokkenheid van Niek waren duidelijk zichtbaar. Kort om, ik had mij geen betere jurist kunnen wensen en ben erg dankbaar dat Niek mij heeft geholpen.
Na lang zoeken, kwam ik hier en mijn verhaal gedaan, en ze hebben t opgepakt, en onwijs goed geholpen door Conrad.
Empato letselschade heeft mij super tevreden gemaakt ze hebben mij ongeval zaak goed behandeld en perfect afgerond mijn ervaring met deze bedrijf ging super elk woord konden ze te Word gaan 👌🏻
Zeer goed
Snel contact, en ook regelmatig. Wordt goed naar je geluisterd. En af gestemd wat er nodig is
Top bedrijf, waar andere stoppen gaat empato verder. Ik kwam er met mijn vorige letsel advocaat niet uit na dik een jaar. Vervolgens mij emapto uitgekomen, Hun hebben mij verder geholpen met mijn schaden afwikkeling. Snel, vakkundig, en meedenkend, Top werknemers.! Zeer dankbaar
Ervaring met Michael Peters was super!
Mijn ervaring met Empato is bijzonder goed. De begeleiding, de adviezen en vooral ook de communicatie was gedurende de afhandeling van mijn opgelopen schade top. Daar komt bij dat het eindresultaat met één woord geweldig is. Dit is te danken aan Sander! Sander Brand is een gedreven advocaat die er voor je uithaald wat er in zit. Empato is echt een aanrader!
Erg tevreden over diensten van Empato Letselschade. Zij hebben mij vanaf het begin serieus genomen en mij ook door het gehele proces goed op de hoogte gehouden. Duidelijke communicatie met een goed eindresultaat! Zeker aan te raden.
Mijn ervaring met Empato en met name met dhr van Dalen was top! Ik ben duidelijk geïnformeerd en op de hoogte gehouden omtrent mijn traject. Zeer professioneel. Ik raad Niek Van Dalen iedereen aan.
Ze hebben me echt heel erg goed geholpen en ze hebben nooit opgegeven
Empato Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Empato Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekende behandeling en afhandeling van mijn schade
Heel goed , empatisch en deskundig begeleid na het ongeval
Zeer goed
Ervaring met Michael Peters was super!
Ze hebben me echt heel erg goed geholpen en ze hebben nooit opgegeven
Empato Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt: