Farzana
- Product of service:
- Letselschade
100% beveelt Empato Letselschade aan!
Top
Na een ongeval heeft Sander Brand mij fantastisch geholpen. Fijn mens, makkelijk bereikbaar en al het regelwerk werd mij uit handen genomen. Sander zorgde voor een prettige, snelle en verrassende afwikkeling. Ik zou hem zeker aanraden!
zij hebben mij goed geholpen.ik werd ook op de hoogte gehouden dat was fijn .
Zeer tevreden over de hulp van mijn letselschade advocaat. Professioneel, betrokken en altijd duidelijk in communicatie. Mijn zaak is goed afgehandeld en ik voelde me echt gehoord gedurende het hele proces. Zeker aan te raden!
Dhr. Brand heeft mij snel en goed geholpen met mijn zaak.
Zeer professioneel en betrokken. Alles werd duidelijk uitgelegd en mijn zaak is snel en goed afgehandeld. Absoluut aan te raden als je een betrouwbare letselschade advocaat zoekt . Ik ben goed geholpen door de heer C . Van Spingelen
zeer goed geholpen door Dhr mr. C. van Spingelen! in een zaak met zeer zwaar letsel voor mijn vrouw ! met een voor ons prima uitkomst
Sander is een professional en na het ongeluk had ik echt een boel aan mijn hoofd en lijf. De wijze waarop Sander mij heeft geholpen is fantastisch. De hele afwikkeling heeft Sander op zich genomen en met een heel goed resultaat. Absolute aanrader.
Fantastische service en zeer professioneel personeel die mij heel goed geholpen hebben!
Fijne ervaring, benodigde informatie ontvangen bij elke situatie
Nadat ik een auto-ongeluk heb gehad, heeft mr. Martin Sterkenburg mijn belangen acht jaar lang behartigd. Dit heeft hij op een zeer kundige en volhardende wijze gedaan, altijd met de menselijke maat voorop. Hij heeft alles in goede banen geleid, de gehele procedure uit handen genomen en wist de juiste mensen in te schakelen gedurende de diverse stadia van het proces. De communicatie en advisering is al die tijd uitstekend geweest. Ik had mij geen betere belangenbehartiger kunnen wensen.
Empato letselschade heeft ons enorm geholpen met het verhalen van letselschade na een ongeval. Werd goed op de hoogte gehouden en alles verliep vlekkeloos.
Mijn ervaring is super goed,vooral met sander brandt die me geholpen heb
Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding door Empatio, en in het bijzonder door mijn advocaat Michael Peters. Hij heeft mij twee jaar lang ondersteund na mijn ongeval en stond gedurende het hele proces altijd voor mij klaar. Ik kan Empatio zeker aanbevelen.
Professioneel persoon , aardig , en geduldig uitleggen wat er gaat gebeuren
Empato Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Empato Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:
Top
zij hebben mij goed geholpen.ik werd ook op de hoogte gehouden dat was fijn .
Dhr. Brand heeft mij snel en goed geholpen met mijn zaak.
Fijne ervaring, benodigde informatie ontvangen bij elke situatie
Mijn ervaring is super goed,vooral met sander brandt die me geholpen heb