9.6 /10

checkbox100% beveelt Empato Letselschade aan!

Irene

Uitstekend

Schade

Sama Tamer

Mijn ervaring met Sander is echt heel positief. Na mijn aanrijding wist ik eerst niet goed wat ik moest doen en via mijn neef kwam ik bij Sander terecht. Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak en kon ik alles rustig vertellen. Sander heeft mij heel goed begeleid en Kariene heeft mij ook veel geholpen. Ik voelde me serieus genomen en had het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd. De samenwerking verliep heel prettig en ik ben uiteindelijk heel blij dat ik voor Sander heb gekozen. Ik ben Sander en Kariene erg dankbaar voor alle hulp, tijd en moeite die ze voor mij hebben gedaan.

letselschade

Sinem G

Ik ben ontzettend tevreden over hoe mijn letselschadezaak is afgehandeld. Alles kan gemakkelijk online, telefonisch of via WhatsApp geregeld worden, wat voor mij ideaal was omdat ik niet altijd tijd heb om ergens fysiek naartoe te gaan. De communicatie is duidelijk en ze nemen je veel werk uit handen. Je merkt dat ze echt moeite voor je doen, snel handelen en je graag willen helpen. Hele vriendelijke en betrokken mensen. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Wesley Kersten

Perfect , goede communicatie en echte doorzetters wat een discipline!

Emiel

Erg tevreden over de juridische hulp van Empato na mijn fietsongeluk. Ik ben goed en duidelijk geholpen en alles werd snel en netjes afgehandeld. Het contact met mijn behandelaar Sander Brand verliep prettig en ik werd gedurende het hele proces goed op de hoogte gehouden.

Juridische hulp

Maxime

Zeer goed geholpen na elke keer een goed update ze zijn zeker aan te raden

Bedrijfsongeval

Dhr E Post

Degene die mij heeft bijgestaan in de complexe zaak is accuraat en adequaat te werk gegaan. Het medeleven en de professionele behadendeling/afhandeling van de zaak, heb ik dan ook als heel fijn ervaren. Kortom, aan een ieder die professionele letselschade nodig heeft, is dit bedrijf een aanrader.

Bert Van den Hazel

SterSterSterHalve sterLege ster

Diverse keren contact gehad via mail telefonisch en apps Prettige samenwerking

??

Dutch Van Man

De ervaring is zonder meer bijzonder positief. Snel schakelen, geen bullshit maar zeggen waar het op staat en je constant op de hoogte houden over de gang van zaken. Mevrouw van der Linden heeft mijn zaak snel en correct aangepakt zonder twijfel. Ik hoop ze nooit meer nodig te hebben maar mocht het wel nodig zijn dan is Empato de partij. Met vriendelijke groet, Fred

Letselschade specialist

Dura adrian

Het beste en meest eerlijke bedrijf, hartelijk dank voor het oplossen van mijn zaak.

Fj de Kleijn

Goed advies en zeer behulpzaam!

Mohamed

SterSterSterSterLege ster

Goeie ervaring. Goed geholpen en snelle reactie.

Letselschade zaak

N. G.

Ik ben erg tevreden over de begeleiding door Conrad. Hij heeft veel verstand van zaken, gaf altijd eerlijk en duidelijk advies en nam de tijd om alles goed uit te leggen. Dankzij zijn professionele begeleiding voelde ik mij goed geholpen. Bedankt Conrad!

Letselschade

Ik ben zeer tevreden over de uitstekende service en het deskundige advies dat ik de afgelopen maanden van Empato heb ontvangen. Ik nam contact met hen op één dag nadat mijn huisarts had vastgesteld dat ik een whiplash had opgelopen, een dag nadat mijn auto van achteren was aangereden. Binnen een dag kreeg ik al reactie, en zij benadrukten dat de volledige procedure kosteloos voor mij zou zijn, en dat was het ook. Mijn advocaat, Sjoerd Lodewijk, heeft mij gedurende het hele traject uitstekend begeleid. De afhandeling van mijn zaak verliep zeer prettig, en ik kan Empato dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die betrokken is geweest bij een verkeersongeval.

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Marja

Vanaf het eerste contact werd ik direct gerustgesteld!

Hulp bij schade

Empato Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Empato Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 3 juni 2020

Empato Letselschade

Empato behartigt de belangen van letselschadeslachtoffers bij het verhalen van hun schade op aansprakelijke partijen. Daarnaast treden wij ook op voor regres partijen zoals werkgevers die als gevolg van een ongeval, die een van hun medewerkers is overkomen, ook schade oplopen.

Irene

Uitstekend

Schade

Sama Tamer

letselschade

Sinem G

Wesley Kersten

Perfect , goede communicatie en echte doorzetters wat een discipline!

Emiel

Dutch Van Man

Letselschade specialist

Dura adrian

Fj de Kleijn

Goed advies en zeer behulpzaam!

Mohamed

SterSterSterSterLege ster

Goeie ervaring. Goed geholpen en snelle reactie.

Letselschade zaak

N. G.

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Marja

Vanaf het eerste contact werd ik direct gerustgesteld!

Hulp bij schade

Empato Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt: