9.6 /10

checkbox100% beveelt Empato Letselschade aan!

Mark

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Ricardo. Aan het begin had ik vanwege zijn jonge leeftijd nog enige twijfels, maar die heeft hij al snel volledig weggenomen. Gedurende het hele traject heeft hij mij op een professionele en prettige manier begeleid. Hij stond altijd open voor (kritische) vragen, reageerde snel, nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en hield mij goed op de hoogte van de voortgang. Ook de afhandeling van mijn letselschade is volledig naar tevredenheid verlopen. Dankzij zijn inzet en deskundige begeleiding is de zaak op een goede manier afgerond. Ik kijk terug op een zeer positieve ervaring en kan zowel Empato als Ricardo dan ook van harte aanbevelen.

Lotte

Sander was heel behulpzaam en professioneel.

Diensten

Leyla Gokmese

Na mijn aanrijding in november kwam ik in een moeilijke periode terecht. Een andere advocaat kon mij helaas niet helpen, maar via een aanbeveling kwam ik gelukkig bij Sander Brand terecht. Achteraf gezien had ik me geen betere advocaat kunnen wensen. Sander is ontzettend deskundig, eerlijk, recht door zee en oprecht betrokken. Door mijn klachten voelde ik mij vaak onbegrepen en zat ik er mentaal behoorlijk doorheen. Sander zag niet alleen de juridische kant van mijn zaak, maar vooral ook de mens erachter. Zijn betrokkenheid, begrip en steun hebben voor mij echt het verschil gemaakt. Wat ik ook enorm waardeer, is dat hij geen mooie praatjes verkoopt. Geen onnodig lange gesprekken, maar duidelijke uitleg, eerlijk advies en informatie waar je echt iets aan hebt. Je merkt aan alles dat hij weet waar hij over praat en dat hij zich met volle overtuiging inzet voor zijn cliënten. Ook nadat mijn dossier was afgerond, bleef hij betrokken en zorgde hij ervoor dat alles correct werd afgehandeld. Ik ben hem ontzettend dankbaar voor alles wat hij voor mij heeft gedaan. Een absolute aanrader, zonder enige twijfel!

Emerance Esajas

NIEK van dalen heeft mij bijgestaan tijdens mijn proces. Ik ben zeer tevreden met de ondersteuning die ik heb gekregen. Ik heb niks te klagen en zal hem zeker aanraden en als ik in de toekomst weer begeleiding nodig zal hebben dan ga ik natuurlijk terug bij NIEK. Dank je wel voor je hulp je geduld je begeleiding en empathie. 100 maal bedank. Groetjes Emy

Niks

Ioana

It was a complicated case involving a bike accident; there were twists and turns, misinformation, hit-and-run, and more. I really thought I would never see the end of the rabbit hole.
Sander was there throughout the process, always available via WhatsApp, and even switched to English to make it easier for me. He pursued a fair outcome when the insurance company kept trying to offer much less. The case took more than a year. I’m very grateful I found my way to Sander as my liability lawyer. His support and persistence made a big difference. I would very much recommend him to anyone looking for someone who keeps fighting for their client.

Liability Lawyer

Jos van Basten

Heb een hele goede ervaring gehad met Steward Reiziger. Hij heeft zeer veel kennis van zaken en kent het dossier uitstekend. Een echte aanrader als je een goede letselschade advocaat zoek!

Letsel advocaat

Lindsay van Summeren

Waar een ander mij niet wilde helpen en er zelfs nog werd gezegd dat ik zelf misschien anders van die bewuste (achteraf nu bewezen onveilige trap) af had kunnen lopen, heeft Empato gelijk alles in actie gezet om mij te helpen en geloofde in wat mij was overkomen. Sander Brand heeft mij enorm fantastisch geholpen, ik had me geen betere en eerlijkere afhandeling kunnen voorstellen! Sander, nogmaals enorm bedankt, super mooi dat je zo veel liefde in je vak steekt!

Akharaz

Geachte, Bij deze wil ik de heer Spingele bedanken voor zijn hulp. Ik heb zijn manier van communiceren als zeer prettig ervaren.

A

Renske Weda

Sander heeft mij uitstekend geholpen met een letselschadezaak na een aanrijding. Hij probeert het beste voor de klant eruit te halen. Heeft goed onderhandeld met als resultaat een goede passende schadevergoeding. Houd je goed op de hoogte en er zijn korte lijnen. Dankjewel Sander!

letselschade

Janelee Piqué

Heel blij met de hulp die ik heb gekregen! Toen ik zelf door de bomen het bos niet meer zag werd ik goed geadviseerd. Ze doen wat ze beloven, snelle communicatie en afhandeling. Casper en Sander dank voor jullie betrokkenheid!

Schadeletsel

Willie

Na een ongeval kreeg ik contact met Empato. Ik ben goed geholpen door Casper en Ricardo. Ze zijn betrokken en adequaat en hebben mij goed begeleid in het hele proces!

Farzana

Top

Ymke Postmaa

Na een ongeval heeft Sander Brand mij fantastisch geholpen. Fijn mens, makkelijk bereikbaar en al het regelwerk werd mij uit handen genomen. Sander zorgde voor een prettige, snelle en verrassende afwikkeling. Ik zou hem zeker aanraden!

juridische bijstand

action

zij hebben mij goed geholpen.ik werd ook op de hoogte gehouden dat was fijn .

werd goed geholpen.

Miguella

Zeer tevreden over de hulp van mijn letselschade advocaat. Professioneel, betrokken en altijd duidelijk in communicatie. Mijn zaak is goed afgehandeld en ik voelde me echt gehoord gedurende het hele proces. Zeker aan te raden!

Letselzaak

Empato Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Empato Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 3 juni 2020

Empato Letselschade

Empato behartigt de belangen van letselschadeslachtoffers bij het verhalen van hun schade op aansprakelijke partijen. Daarnaast treden wij ook op voor regres partijen zoals werkgevers die als gevolg van een ongeval, die een van hun medewerkers is overkomen, ook schade oplopen.

Mark

Lotte

Sander was heel behulpzaam en professioneel.

Diensten

Top

Ymke Postmaa

juridische bijstand

action

zij hebben mij goed geholpen.ik werd ook op de hoogte gehouden dat was fijn .

werd goed geholpen.

Miguella