9.5 /10

checkbox100% beveelt Empato Letselschade aan!

C.A

Na wat wij hebben meegemaakt. Zijn wij zeer dankbaar dat wij geholpen werden. Heel professioneel afgehandeld en wij zijn ook serieus genomen en werd naar ons geluisterd. Dank u meneer Sander Brand. God bless 🙏.

Product of service:
Na wat wij hebben meegemaakt. Zijn wij heel dankbaar dat wij geholpen werden. Heel professioneel afgehandeld en wij zijn ook serieus genomen en werd naar ons geluisterd. Dank u meneer Sander Brand. God bless 🙏.

Wouter

Zeer professioneel, ik voelde mij serieus genomen en werd goed op de hoogte gehouden van het proces. Ik ben geholpen door Conrad van Spingelen die zou ik iedereen aanraden, die geeft om de medemens, neemt de tijd voor je, is empathisch en werk zeer efficiënt. Dank voor alle hulp!🙏

Letselschade expert

Astrid

SterSterSterSterLege ster

Prettig en goede afhandeling en info gekregen

Letselschade advocaat

Alano Fidan

De ervaring die ik heb is erg fijn! Er wordt goed naar je geluisterd en je wordt ook zeer serieus genomen! Vooral bij Amira Foy voelde ik me gelijk op mijn gemak en heeft ze me tot het einde begeleid en geholpen! Echt een top vrouw

Letselschade

Hans Keetman

gedurende bijna 2 jaar heeft Sjoerd Lodewijks mijn casus behandeld. Ik ben zeer tevreden over hem en heb gedurende het hele traject mij altijd gesteund en begrepen gevoeld. Sjoerd nam de tijd om me uit te horen tbv info voor de letselschade. Ook nam hij altijd ruimschoots de tijd om ingewikkelde medische termen begrijpbaar te maken voor mij. Daarnaast ervaarde ik Sjoerd als een zeer empathisch persoon.

letselschade bemiddeling

Bogdan

Zeer goed.Zeer tevreden. 10 !!!

Schade van mijn moeder

Koen Fokkens

Voor de tweede keer contact opgenomen met Empato i.v.m. letselschade. Sander Brand heeft wederom dit dossier op zich genomen. Het is vrij uniek hoe goed de communicatie verloopt. Het is fijn als iets vertrouwd aanvoelt en als blijkt dat weer alles wordt ingezet om te komen tot een goed einde. Het is meer dan duidelijk nu, de mensen van doen dat voor je en hoe! 100% aanbeveling!

Prive

Zeer vakkundig, snel, goede communicatie en vlot.

Dienst.

Robert Doorn

Vriendelijk met verstand van zaken !!

letselschade

Marijke Visser

Na het ongeluk met mijn moeder zijn wij door Barry ontzettend goed geholpen met een zeer mooi resultaat.

schadevergoeding

Maroua

Empato Letselschade heeft mijn zaak professioneel en efficiënt behandeld. De communicatie was duidelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Hulp bij verkeersongeval

Tobi

Sander heeft mij heel goed geholpen. Snelle communicatie en duidelijke uitleg. Ik zou hem aan iedereen aanraden bij zijn/haar kwestie.

Sander brand

Lynsey Ritfeld

Ik ben enorm tevreden over Empato Letselschade. Er werd direct contact met mij opgenomen, zelfs in het weekend! Vanaf dat moment zijn wij geweldig geholpen. Barry Scheffer kwam op huisbezoek, wat het contact ook prettig en persoonlijk maakt. Hij is een echte expert op het gebied van letselschade en hij verliest nooit het menselijke aspect uit het oog in het contact. Hij heeft ons meteen goed geïnformeerd over de wetgeving en de gevolgen, zodat er geen verrassingen waren voor ons op dat gebied. Informatie aanleveren (bijvoorbeeld (foto’s) of formulieren) vanuit onze kant, kon eenvoudig via WhatsApp of e-mail, zonder gebruik van ingewikkelde portals. Het contact verliep professioneel, vlot en persoonlijk. Dankzij Empato konden wij ons volledig richten op het herstel, met het vertrouwen dat alles door hen goed werd geregeld. Echt een aanrader voor iedereen die na een ongeval persoonlijke en deskundige ondersteuning zoekt.

Letselschadejurist

Chrisanty

Fantastisch en heel deskundig!

Letselschade bijstand

Y. ozturk

Nav een werkongeval van mijn dochter waarbij ik erg twijfelde of we hier werk van moesten maken heb ik toch contact gehad uiteindelijk met Sander van Empato. Deze heeft mij overtuigd om het toch te gaan proberen. Sander is snel een slagvaardig, weet goed de vertaling te maken naar “gewone-mensen-taal” en zorgde ondertussen dat de vervelende werkgever ons niet meer mocht benaderen. We hebben ons echt in goede handen gevoeld en de uitkomst is mooier dan we hadden kunnen verwachten. De samenwerking was super prettig. Het is fijn om te weten dat als er ooit weer iets gebeurd op letselschade gebied ik een Sander ken die mij zo goed zal helpen.

Letselschade zaak

Empato Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Empato Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 3 juni 2020

Empato Letselschade

Empato behartigt de belangen van letselschadeslachtoffers bij het verhalen van hun schade op aansprakelijke partijen. Daarnaast treden wij ook op voor regres partijen zoals werkgevers die als gevolg van een ongeval, die een van hun medewerkers is overkomen, ook schade oplopen.

C.A

Letselschade

Hans Keetman

letselschade bemiddeling

Bogdan

Zeer goed.Zeer tevreden. 10 !!!

Schade van mijn moeder

Koen Fokkens

Prive

Zeer vakkundig, snel, goede communicatie en vlot.

Dienst.

Robert Doorn

Vriendelijk met verstand van zaken !!

letselschade

Sander brand

Lynsey Ritfeld

Letselschadejurist

Chrisanty

Fantastisch en heel deskundig!

Letselschade bijstand

Y. ozturk