Het helpt
Heel gezellig om er te komen. Leuken spelletjes en activiteiten. Leuk om met vrienden of familie te komen.
Leuk veel spelletjes doen en leuke activiteiten doen en het Is gezellig
Beter dan een normale les
Ze helpen je goed
Het is een goede ervaring
Heel goed want ze denken er ook over na met ons
ElkWelzijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ElkWelzijn heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuk veel spelletjes doen en leuke activiteiten doen en het Is gezellig