Rene
- Verbeterpunten of tips
- Andere vervoerder overwegen. Zending veel te lang bij PostNL
Prima👍
prima doen wat je mag verwachten
Probleemloze aankoop. Snelle levering.
Perfect!!
Materiaal snel en juist gekeverd
Goede en snelle service, directe geleverd wat besteld was.
Perfecte service en afspraak is afspraak!
Prima, snelle aflevering
Zoals het behoort
Goed.
geen telefonische ervaring gehad
Van de 2 bestelde artikelen is er 1 foutief geleverd
ER wordt al feedback gevraagd over de bestelde items, terwijl die nog niet geleverd werden.
Elektrobode.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Elektrobode.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Elektrobode.nl
Fokkerstraat 18-N
9403AP Assen
Prima👍
prima doen wat je mag verwachten
Probleemloze aankoop. Snelle levering.
Perfect!!
Materiaal snel en juist gekeverd
Goede en snelle service, directe geleverd wat besteld was.
Perfecte service en afspraak is afspraak!
Prima, snelle aflevering
Zoals het behoort