Peter Hebels
- Verbeterpunten of tips
- geen
Tevreden. Snelle zending en het product was prima verpakt.
Snel geholpen en ivm niet leverbaar snel een alternatief aangeboden en financieel verwerkt
Snelle en correcte toelevering
Goede ervaring. Bestelde artikel was niet op voorraad, zoals op de site stond aangegeven. Toen er onverhoopt problemen kwamen in de levertermijn heeft men mij hierover gemaild zodat ik een goede update kreeg. Op basis daarvan heb ik heel gemakkelijk op mijn verzoek een deellevering gekregen, waarbij reactie via de mail nog voor einde werkdag volgde, en er zelfs telefonisch met me werd afgestemd of mijn intentie goed was begrepen. Vervolgens was het ook nog eens de volgende werkdag verzonden. Top!
Na bestelling snel een reactie van ontvangst opdracht, pakketje snel geleverd.
Prima bedrijf komt toezeggingen na
De producten netjes ontvangen. Aantal en kwaliteit is goed. Prima service
Redelijk tot goed.
Bestelling stond klaar, alles op voorraad, vriendelijk en vlot geholpen. Niets op aan te merken!
Word vriendelijk en duidelijk telefonisch te woord gestaan. Bestelling snel en correct afgeleverd. Zeer klantvriendelijk.
Snelle levering, prima service
Helaas ik heb het pakket nog niet ontvangen door problemen met post.nl
Elektrobode.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Elektrobode.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Elektrobode.nl
Fokkerstraat 18-N
9403AP Assen
Snelle en correcte toelevering
Na bestelling snel een reactie van ontvangst opdracht, pakketje snel geleverd.
Prima bedrijf komt toezeggingen na
De producten netjes ontvangen. Aantal en kwaliteit is goed. Prima service