Andre Smit
- Sterke punten
- ?
Zeer positief
Prima website. De manier om zelf mijn zekeringenkast samen te stellen werkt goed. Snelle levering en goede prijs.
Goed bereikbaar en simpel bestellen
Perfect
Kwalitatief erg goede producten, goede prijs/kwaliteit, snelle afhandeling, prima verpakte verzendingen.
Correct en goed!
Duidelijk, simpel te bestellen. Snel geleverd.
De klantenservice reageerde snel en vriendelijk via de chat, zelfs laat op de avond – dat waardeerde ik enorm. Helaas ontving ik van een besteld artikel twee verschillende varianten: één stopcontact met kindbeveiliging en één zonder. Ze hebben dit goed en snel opgelost, zeer netjes een aanrader.
De tang dat ik besteld had was al gebruikt, verpakking open geweest en kapot
Mwah
Snelle en correcte levering
Gaat meer fout dan goed en Elektramat doet echt geen stap extra om dat op te lossen of een beetje tegemoet te komen. Eén bestelling met maximale levertijd van 3 werkdagen is uiteindelijk na 2,5 week en ontelbaar veel deelleveringen compleet. Nou ja, een deel is teruggegaan omdat de productomschrijving niet klopt. Dan komen ze dus zonder afspraak het product weer halen! Over producten die toch niet op voorraad zijn krijg je steeds mailtjes met een nieuwe leverdatum, maar die komen ze ook weer niet na. De laatste was dat het nóg 2 weken extra ging duren, maar toen lag het opeens de volgende dag op de stoep. Ze doen echt maar wat. Met zo veel problemen denk je: oké, even bellen, dan komt het vast goed, maar nee. Aan de telefoon zeggen medewerkers dat ze er ook niets aan kunnen doen. Misschien handig om mensen aan de telefoon te zetten die er wél iets aan kunnen doen?
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding
Jammer dat je gespamed wordt om een review te geven. Het is een hele goede kabel die ik heb gekocht. Vind het jammer dat ik hem moet gebruiken.
Elektramat NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Elektramat NL heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer positief
Goed bereikbaar en simpel bestellen
Perfect
Correct en goed!
Duidelijk, simpel te bestellen. Snel geleverd.
De tang dat ik besteld had was al gebruikt, verpakking open geweest en kapot
Mwah