Marc van Beuningen
Erg professioneel, goede producten, zeer snelle levering (volgende dag), vragen en klachten direct opgelost, aanrader om hier te kopen
- Sterke punten
- Ik denk alles
Snelle & betrouwbare levering
De klantenservice is geweldig! Mohammed heeft het voor elkaar gekregen om de bestelling op tijd op het opgegeven adres te bezorgen, wat ingewikkeld was omdat iemand anders het besteld had en ik opgebeld moest worden om de deur open te komen doen. Complimenten voor je inzet Mohammed! Alle rook- en hittemelders hangen inmiddels aan het plafond.
Snelle levering van twee kwalitatief goede spotjes voor buiten.
Bizar
Prettige webwinkel met een goed assortiment
Super ervaring, makkelijk bestellen en makkelijk bestelling aanpassen. Eenvoudig items via klantenservice annuleren en goede leveringen
Grote selectie, snelle levertijden
Zeer slechte ervaring met Elektramat rondom de Marstek Venus V3.0 batterij. Het begon al bij de levering: zonder enige aankondiging werd de batterij zichtbaar voor mijn voordeur geplaatst. Iedereen kon zien wat er stond, terwijl het om een duur en gewild product gaat. Dit is ronduit onzorgvuldig. Daarna bleek het product niet goed te werken. In plaats van ondersteuning vanuit Elektramat moest ik zelf alles uitzoeken, testen en oplossen. De klantenservice reageerde traag en kwam niet met een concrete oplossing. Uiteindelijk heb ik zelf contact opgenomen met Marstek. Hoewel zij aangaven dat de verantwoordelijkheid bij de verkoper ligt, hebben zij mij wél geholpen. Dankzij hun ondersteuning werkte de batterij dezelfde dag nog. Het is eigenlijk absurd dat je als klant zelf achter een oplossing aan moet gaan voor een product dat gewoon hoort te werken. Dit geeft het gevoel dat de service stopt zodra het product geleverd is. Iedere webshop kan producten verkopen, maar als er iets misgaat, blijkt pas hoe goed de service echt is. In dit geval laat Elektramat het volledig afweten. Ik zou hier geen Marstek Venus batterij (of andere dure producten) kopen als je waarde hecht aan service en ondersteuning.
Ik heb zeer goede ervaringen met Elektramat. Ruime keus , goed advies en hulp bij vragen door echte mensen met verstand van hun vak .
Prima mis alleen de factuur voor de administratie
Goede service en overzichtelijke website. veel op voorraad en snel geleverd.
Slecht
Betaal en bestelknop deed het niet op de site. Contact opgenomen met de klantenservice. Daarin werd aangegeven dat ik de pagina moest refreshen. Dit gedaan, maar toen was mijn hele winkelmandje leeg. Alles opnieuw erin gezet, waarna ik vervolgens te horen kreeg dat ik een account aan moest maken (zat ik niet op te wachten, maar goed), want dan zou de knop het wel doen. Vervolgens de bestelling dan eindelijk kunnen plaatsen, waarna ik netjes meteen de bestelbevestiging kreeg. Echter, binnen 1 minuut na de bestelbevestiging kreeg ik een vertragingsemail dat een van mijn bestelde producten een maand vertraagd is, ondanks dat de site aangeeft dat de levertijd 1 dag is. Zo lees ik nu meerdere recenties van andere klanten die ook meemaken dat de voorraadindicaties van Elektramat niet helemaal betrouwbaar zijn. Een alternatief vanuit de klantenservice was een product dat 1,5 keer duurder was. Product laten annuleren. Op de vraag of het ongeveer 3 dagen zou duren om het geld teruggestort te krijgen, was het antwoord alleen: “zo snel mogelijk.” Voorheen vaak besteld bij Elektramat, maar dit is wel echt heel slecht allemaal.
Super bedrijf. Word netjes en snel bezorgd!
Elektramat NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Elektramat NL heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle & betrouwbare levering
Snelle levering van twee kwalitatief goede spotjes voor buiten.
Bizar
Prettige webwinkel met een goed assortiment
Grote selectie, snelle levertijden
Prima mis alleen de factuur voor de administratie
Goede service en overzichtelijke website. veel op voorraad en snel geleverd.
Slecht
Super bedrijf. Word netjes en snel bezorgd!
Elektramat NL heeft de volgende resultaten bereikt: