9.2 /10

checkbox98% beveelt Elektramat NL aan!

Frank Rozendaal

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het meest irritante bedrijf wat ik tot nu toe heb ervaren met onophoudelijke (ongevraagde) reclame! Ik zal echt nooit meer iets bij jullie bestellen!

Antwoord Elektramat NL

Beste Frank, Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je onze ongevraagde reclame als zo storend hebt ervaren en dat dit tot een negatieve ervaring heeft geleid. We begrijpen dat dit erg irritant is en dat is uiteraard niet de bedoeling. We hebben je inmiddels handmatig uitgeschreven voor onze nieuwsbrief. Mocht je daarnaast nog reclame-mails ontvangen in je Gmail-postvak, dan kun je deze eenvoudig zelf stopzetten door onderaan een van deze specifieke e-mails op de afmeldlink te klikken of door de afzender direct in Gmail te blokkeren. Let er wel op dat wanneer je onze website opnieuw bezoekt en akkoord geeft op de cookievoorwaarden, de inschrijving voor de nieuwsbrief weer automatisch opnieuw geactiveerd kan worden. Mocht je hier verder nog vragen over hebben, dan kun je ons altijd bereiken via klachten@elektramat.nl. Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder. Margret van Elektramat

Rene la Riviere

Aankoop installatie materiaal

Uitgebreid assortiment maar een artikel was niet op voorraad... De beloofde 3 dagen lijken nu 3 weken te worden.... Erg jammer

Antwoord Elektramat NL

Beste Rene, Wat jammer om te horen dat de levering van het installatiemateriaal zo vertraagd is. Weliswaar hebben we een uitgebreid assortiment, maar een levertijd van drie weken in plaats van drie dagen is natuurlijk absoluut niet waar je op rekent. Doordat het artikel onverwacht uit onze eigen voorraad liep en we dit specifiek voor je hebben moeten bestellen, duurt het helaas langer dan verwacht. We begrijpen heel goed dat dit erg hinderlijk is voor je klus. We kijken dan ook graag direct met je mee naar de status of een passende oplossing. Zou je hierover een bericht willen sturen naar klachten@elektramat.nl? Dan pakken we het meteen voor je op. Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder. Margret van Elektramat

Sherman Brute

SterSterSterHalve sterLege ster

Het is de tweede keer dat ik iets hier besteld en je krijg presies wat je heb besteld

Jullie sterke punt vind ik het leveren

jeroen vogelaar

Goede ervaring, snelle leveringen en goede adviezen!

Snelle levering en veel spullen!

Cy-62

Super goede aankoop producten elke keer weer!

Snelle levering, veel spullen in voorraad en lekker goedkoop vergeleken met de rest!

Radjen Santrams

Louis Staak

snelle bezorging

rens de ruiter

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Communicatie Niet goed. Prijzen worden ondeugdelijk weergegeven pas bij afrekenen komt die btw erbij daar was ik niet blij mee. Volgens mij moet voor een consument altijd inclusief aangeboden worden. Alleen dit bedrijf ontkend. Dus ga ik opzoek naar een andere leverancier die het wel fatsoenlijk omgaat met een gewonen consument

Wel Snel geleverd

Antwoord Elektramat NL

Beste Rens, Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de bestelling wel snel geleverd is, maar jammer dat het tonen van de prijzen voor verwarring heeft gezorgd. Op onze website is het mogelijk om rechtsboven aan te geven of je de prijzen als particulier of zakelijk wilt zien. Hierdoor kun je de prijzen per product zowel met als zonder btw bekijken. Bij het afrekenen worden de producten exclusief btw getoond waarna de btw er onderaan bij wordt geteld. Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder, reageer dan gerust op deze mail Margret van Elektramat

HJ Dried

SterSterSterLege sterLege ster

Snelle levering van een goed produkt. Helaas geen optie om te annuleren. Een verkeerd artikel besteld. Direct een retour aangevraagd en het juiste artikel besteld. Ik had de stille hoop dat door de retouraanvraag het artikel niet zou worden verzonden, maar helaas; 2 keer handling en 2 keer kosten. Jammer .

Ruim assortiment. Redelijk geprijsd. Goede kwaliteit

Antwoord Elektramat NL

Beste, Fijn om te horen dat het juiste product snel is geleverd. Jammer dat het annuleren van het verkeerd bestelde artikel niet meer lukte. Omdat ons logistieke proces erg snel draait, worden bestellingen direct verwerkt om een snelle levering te garanderen. Ons retoursysteem staat hier helaas los van, waardoor het pakket al onderweg was. Goed om te weten is dat wij geen kosten rekenen voor het retour sturen van dit artikel. Wanneer je de volledige bestelling aan ons terugstuurt, storten we ook de gemaakte verzendkosten netjes aan je terug. Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder. Margret van Elektramat

Glenn Parisius

Direct en alles op voorraad

Snel leveren

Antoine Korver

Uitstekend

Zeer veel artikelen op voorraad, goede prijs en snelle levering

Elektramat NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Elektramat NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 18 maart 2016

Elektramat NL

Elektramat is dé elektrotechnische groothandel. Meer dan 400.000 producten. Scherpe prijzen. Snelle levering. Top service. Veilig betalen.

Het Poolman 15

Sherman Brute

SterSterSterHalve sterLege ster

Jullie sterke punt vind ik het leveren

jeroen vogelaar

Goede ervaring, snelle leveringen en goede adviezen!

Snelle levering en veel spullen!

Cy-62

Super goede aankoop producten elke keer weer!

Radjen Santrams

Prima advies en snelle levering