LEO VAN WEERT
- Sterke punten
- goed materiaal en supersnelle levering
Altijd alles volgens afspraak top
Heb al verschillende bestellingen gedaan van een kant en klare zekeringenkast tot schakelaars etc.
Parfait. Expédition extrêmement rapide. Et livraison tout aussi rapide. Article bien emballé. Top ! Je recommande vivement Elektramat !
Zeer tevreden.
Online zeer zichtbaar en goed bevonden bedrijf met vlotte werking en duidelijke site
Alles zoals beloofd.
goede prijzen, vlotte levering
Snelle en correcte aflevering
Top, alles ging vlot en vriendelijk
Snelle service
over het bedrijf kan ik niet veel zeggen ze hadden mijn bestelling prima en tijdig geleverd maar door een verkeerde uitleg van iemand had ik de verkeerde besteld en heb ik die retour moeten doen en daar heb ik nog geen antwoord van ontvangen ik leef op hoop
vlot en correcte levering
compleet verkeerde levering
vlotte website, snelle service
Elektramat BE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Elektramat BE heeft de volgende resultaten bereikt:
Altijd alles volgens afspraak top