Ineke Holtzer
Elektramat heeft mijn bestelling bijzonder goed verzorgd, correct en snel verwerkt.
- Sterke punten
- Mogelijkheid om bij de bestelling al een leverdatum aan te geven. Superverzorgd pakket
TOP service en levering
Kleine bestelling maar voor mij belangrijk
Goed en vlotte ervaring
Zeer slechte ervaring: product op voorraad, volgens de site voor 22u besteld, zelfde dag verzonden. Echter na meer dan een eek nog steeds niets ontvangen en niemand die een antwoord kan geven wanneer
Veel keuze in verschillende materialen. Makkelijk op te zoeken. Goede service.
Vlotte communicatie
correct
Snelle en correcte levering en afhandeling van teruggestuurde goederen. Hier bestel ik in de toekomst opnieuw.
Kon pas vandaag het pakket afhalen. Was reeds teruggestuurd naar afzender. Kan het terug gestuurd naar facturatieadres
Altijd Top
positief
Juiste en snelle bezorging
Altijd snelle levering en mooie prijzen
perfect
Elektramat BE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Elektramat BE heeft de volgende resultaten bereikt:
TOP service en levering
Kleine bestelling maar voor mij belangrijk
Goed en vlotte ervaring
Veel keuze in verschillende materialen. Makkelijk op te zoeken. Goede service.
Vlotte communicatie
correct