9 /10

checkbox95% beveelt Elektramat BE aan!

Eric Evers

steeds correct,zeer goede opvolging

snelle en goede levering , zorg voor je bestelling

Jan Coosemans

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helemaal niet tevreden. De producten zijn prima. Alleen geeft de website bewust verkeerde informatie over de leveringstijd. Zelfs als ze hiervan op de hoogte zijn, wordt het niet aangepast. Het principe, de centen zijn binnen, primeert. Niet de service naar klant.

Kwaliteit van de producten

Antwoord Elektramat BE

Beste, Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de levering. Ik begrijp dat het vervelend is als de levertijd anders uitpakt dan verwacht. We proberen de informatie op onze website altijd zo actueel mogelijk te houden, maar zijn daarbij deels afhankelijk van de voorraadgegevens van onze leveranciers. In dit geval bleek het artikel daar helaas ook tijdelijk niet beschikbaar, waardoor de levering langer duurde dan gepland. Mochten wij verder nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Margret van Elektramat.

Geantwoord op

veel keuze

luc helaert

Snelle en correcte levering

Jean Pierre D'hoey

Heb je je bestelling te laat of helemaal niet gekregen dan springt Elektramt BE onmiddellijk op de wagen om voor jou een oplossing te vinden!

Sterk voor hun werk

Marc Creemers

Zeer goed

Goede producten , zeer snelle levering

Steven Vleminckx

SterSterSterSterLege ster

Van Elektramat ben ik zeer tevreden, van de bezorging door Postnl meestal niet! Donderdagavond besteld, pas dinsdag geleverd, Elektramat neemt best een betrouwbare bezorging partner.

Snelle feedback op vragen en snel bestelling klaarmaken

Danny Putzeys

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nog niets gekregen 8 dagen en nog niets .

Nog geen

Herman Vicca

Nog maar 2 x iets besteld. Eerste keer werd ik fantastisch geholpen via WhatsApp. Nu, bij 2de bestelling, werd mijn bestelling zeer correct afgehandeld. Professioneel en klantvriendelijk.

Snelle en correcte levering. Artikel degelijk verpakt (= is absoluut belangrijk!!!!!)

Renée Sanderse

Wat ze beloven, maken ze waar!

Bestellen, volgende dag in huis!

Thierno Maartense

De wacht tijd niet te lang

Frank Deleu

Stipte en correcte levering

Degelijk materieel voor scherpe prijs

Elektramat BE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Elektramat BE heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 17 januari 2022

Elektramat BE

Elektramat is dé elektrotechnische groothandel. Meer dan 400.000 producten. Laagste prijs. Snelle levering. Top service. Veilig betalen.

Eric Evers

Steven Vleminckx

Snelle feedback op vragen en snel bestelling klaarmaken

Danny Putzeys

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nog niets gekregen 8 dagen en nog niets .

Nog geen

Herman Vicca

Renée Sanderse

Wat ze beloven, maken ze waar!

Bestellen, volgende dag in huis!

Thierno Maartense

De wacht tijd niet te lang