Hidajet Balic

Mijn bestelling was met vertraging geleverd en dit niet og mijn huis adres maar op hun depo, ik moest hem zelf gaan ophalen…

De communicatie was redelijk goed

Bart Verhaeren

Was het enige bedrijf die het kacheltje voor handen had

Super snelle afhandeling en bezorging

Wim B

Negatief

Prijzen

Reactie Elektramat BE:

Beste Wim,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Beste Wim,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Onze oprechte excuses voor het ongemak dat is ontstaan door de fout in ons systeem, waardoor uw bestelling naar een PostNL-punt verder van uw adres is gestuurd dan bedoeld.
We begrijpen dat dit niet de service is die u van ons mag verwachten en betreuren dat dit extra inspanning van uw kant heeft gevraagd. We hebben de oorzaak onderzocht en doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt.
Indien u verdere vragen of opmerkingen heeft, of als wij iets kunnen doen om uw ervaring te verbeteren, horen we dit graag. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.
Margret van Elektramat

Willy DENDIEVEL Heule 8501 België

Was een eerste ervaring , die goed meeviel ; jammer dat voor Niko materiaal je best eerst de juiste nummers bij Niko zelf opzoekt, omdat op jullie site het niet makkelijk is om het juiste te vinden... Was een eerste ervaring , die goed meeviel ; jammer dat voor Niko materiaal je best eerst de juiste nummers bij Niko zelf opzoekt, omdat op jullie site het niet makkelijk is om het juiste te vinden ....en zo deed ik een onjuiste bestelling . Wel dank aan jullie om een omwisseling toch makkelijk te maken . Alles verliep uiteindelijk vlekkeloos , ook de terugbetaling . ELEKTRAMAT beveel ik zeker aan .

Correcte firma op elk gebied ! mailtje sturen en zeker antwoord binnen de korste keren .

Sofie Bultheel

Top service en scherpe prijzen

Top service en scherpe prijzen

Marc Joossens

Zeer snelle levering. Alles perfect verpakt.

Duidelijke webshop, goede prijs kwaliteit, snelle en correcte levering.

De Raedt Iwan

Snel en juist

Snel

Wilfried Stubbe

Vlotte en vriendelijke bediening

zeer verzorgde producten ontvangen niets op aan te merken

Roland Van Kampen

Goed kontakt

Vriendelijke mensen

Joppe Ras

Aangegeven om te verzenden naar thuisadres en hier ook voor betaald. Elektramat beslist toch om meteen naar afhaalpunt (2 dorpen verder) te verzenden waardoor ik nog steeds mijn pakket moet afhalen.... Aangegeven om te verzenden naar thuisadres en hier ook voor betaald. Elektramat beslist toch om meteen naar afhaalpunt (2 dorpen verder) te verzenden waardoor ik nog steeds mijn pakket moet afhalen. Als ik me toch moet verplaatsen zal ik volgende keer bij Rexel bestellen waar de prijzen beter zijn en waar ik mijn spullen zelfde dag nog heb.

Goede prijzen