Dominiek Mortier
- Sterke punten
- Verzorgde levering en op korte tijd in huis
Prima spullen, snelle levering
Positief. Er kwam een lampje gebroken aan en de volgende dag ontving ik al een nieuwe.
Alles is zeer soepel en naar wens verlopen!
Top
Vriendelijke bejegening medewerkers
Goed bedrijf
Online bestellen…lekker makkelijk. En je kunt alles vinden. Soms wel even goed zoeken😉
Super goed
Zeer positief
Gaat altijd vlekkeloos
ruime keuze juiste prijs snel geleverd
Gelukkig op voorraad.
Elektramat NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Elektramat NL heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima spullen, snelle levering
Alles is zeer soepel en naar wens verlopen!
Top
Vriendelijke bejegening medewerkers