Randy Jansen
Alles verliep wel goed.. Alleen jammer dat ik er achteraf zag, dat de prijzen van de electro draden bij hornbach helemaal niet / of veel duurder waren.. Jammer
- Sterke punten
- Geen
Duidelijke website, goede service
Makkelijk zoeken en snel geleverd
Beloven wat ze doen. Snelle levering op tijden die je zelf kunt uitzoeken.
Prima alles zoals ik het hebben wilde.
Snelle levering en goed verpakt
Goede producten, snelle bezorging
Ruime keuze, duidelijke uitleg van producten en snelle afhandeling van de orders.
Snel in levering, prijstechnisch op orde, accuraat!
Snelle levering.
Correcte en snelle levering van de bestelde materialen
Fijn bedrijf om zaken mee te doen
Top!
Elektramat NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Elektramat NL heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke website, goede service
Makkelijk zoeken en snel geleverd
Beloven wat ze doen. Snelle levering op tijden die je zelf kunt uitzoeken.
Prima alles zoals ik het hebben wilde.
Snelle levering en goed verpakt
Goede producten, snelle bezorging
Snel in levering, prijstechnisch op orde, accuraat!
Snelle levering.
Correcte en snelle levering van de bestelde materialen