Harald Stoll
- Sterke punten
- Snelle levering. Duidelijk en vlotte website. Handige uitleg paginas.
Erg fijn
Sinds kort account bij Elektramat. Bestellingen gaan soepel en er wordt snel geleverd.
goede ervaring, besteld , snel bevestiging, verzending uitstekend
geweldig , telefoon wordt snel opgenomen en goed geluisterd naar de klant en snel gereageerd op de vraag
Snelle levering, goede producten
Al een paar keer iets besteld, en altijd een scherpe prijs.
Uitstekend!
Goed!
Wow wat ongelofelijk snel
Slechte communicatie, valse beloftes, pakket veel te laat geleverd!!!! Aangezien dit op een pallet komt, wordt nergens vermeld. 2 dagen hierdoor stil gezeten, en een passende compensatie willen ze niks van weten. Het boeit ze niet. Ik zie dit als nog tegemoet en dat ik serieus wordt genomen.
Fijne website
Overzichtelijke site
Zeer goede service
Groot assortiment, snelle levering
Een bedrijf dat waar maakt waar het voorstaat.
Elektramat NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Elektramat NL heeft de volgende resultaten bereikt:
goede ervaring, besteld , snel bevestiging, verzending uitstekend
Snelle levering, goede producten
Al een paar keer iets besteld, en altijd een scherpe prijs.
Uitstekend!
Goed!
Wow wat ongelofelijk snel
Fijne website
Overzichtelijke site
Zeer goede service
Groot assortiment, snelle levering
Een bedrijf dat waar maakt waar het voorstaat.
Elektramat NL heeft de volgende resultaten bereikt: