- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Wichink aan!
Klantvriendelijk personeel en zeer behulpzaam
Electro World Wichink is een bedrijf dat past bij de dorpscultuur, ons kent ons. Zowel de directie als de medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer gemotiveerd om de klant van het juiste advies te voorzien.
Super klantvriendelijk. Goede en snelle service. Goed advies, gericht op behoefte klant.
Goede service. Altijd hulp bij vragen. Lekker in de buurt. Goed assortiment met witgoed en goed advies daar over
Zeer goede service
We zijn heel tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Groetjes
goede en persoonlijke service
Zeer goede waardering
Prima goede service
Goede service
Goede zaak,vlot geholpen
Super service vandaar dat ik daar m’n apparatuur koop.
Goeie service en vriendelijk personeel!
Goede en snelle service
goed geholpen
Electro World Wichink verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Wichink heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goede service
We zijn heel tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Groetjes
goede en persoonlijke service
Zeer goede waardering
Prima goede service
Goede service
Goede zaak,vlot geholpen
Super service vandaar dat ik daar m’n apparatuur koop.
Goeie service en vriendelijk personeel!
Goede en snelle service
goed geholpen