Paul
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
96% beveelt Electro World van Rij aan!
Klantvriendelijk met goed advies
Altijd een hele goede service en vriendelijk personeel! Ik heb al eens een wasmachine en vaatwasser besteld. Wordt altijd keurig geleverd en aangesloten en zelfs uitleg over de werking van het apparaat. Kortom perfect.
Gewoon goede, no nonsense service.
geweldig, ik koop op de een of andere manier veel dingen via deze winkel, ik raad het echt aan, geweldige service
Fijne winkel, prima uileg van de wasmachine die ik wilde kopen. De bezorging was prima alles op de goede plaats gezet en aangesloten.
Geweldig
Vriendelijk meedenkend personeel
Ruime keus.
Stefan heeft ons perfect geholpen goede uitleg keurig netjes thuis bezorgd en aangesloten Stefan fijne kerel bedankt.
Goed geholpen enige min. Punt vind ik waar Spijkenisse niks aan kan doen. Is dat er op de site staat 1 a 2 werkdagen. Hij kwam pas dinsdag. Om dat hun maandag gesloten waren verder waanzinnige survice als nog woensdag ochtend bezorgd om dat hij niet in de auto paste.
- goed assortiment - goede info - offerte was niet goed ingevuld - volgorde levering apparatuur was niet cf afspraak, waardoor geïmproviseerd moest worden
Goede service en meedenken met de klant.
Goede en vriendelijke bediening en snelle levering
Vriendelijk personeel dat de tijd neemt zowel in de winkel als met aansluiten. Geen vraag is te veel. Prijs kwaliteit is ook erg goed! Zeker aan te bevelen
Zeer klantvriendelijkheid.
Electro World van Rij verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Rij heeft de volgende resultaten bereikt:
Klantvriendelijk met goed advies
Gewoon goede, no nonsense service.
Geweldig
Vriendelijk meedenkend personeel
Ruime keus.
Goede service en meedenken met de klant.
Goede en vriendelijke bediening en snelle levering
Zeer klantvriendelijkheid.