Wil
Wij zijn al meer dan 50 jaar klant bij van Amelsvoort. Waarom: omdat dit bedrijf zijn afspraken stipt nakomt. Zowel bij levering als bij storing. Doet wat het belooft.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Van Amelsvoort aan!
100% beveelt Electro World Van Amelsvoort aan!
Deskundig advies bij aanschaf. Zeer vakkundige installatie.
Top service. Heel persoonlijk contact.
Dit bedrijf is een goede uitkomst met hun expertise op zowel hun audio- als witgoed gebied. Daarbij is goede service heel belangrijk en noodzakelijk om deze apparaten te kunnen repareren.
Goede adviezen en snelle en goede service.
al jaren lang vertrouwd
Snelle en correcte levering en service
Service top
persoonlijke aandacht kundig advies en goede service
Alle lof voor de service
Kan altijd terecht voor overleg, aankoop e reparatie. Het komt altijd goed , kwaliteit en een eerlijk bedrag. Dit geeft vetrouwen en ontzegd.
Fijne mensen en zeer behulpzaam komen hun woord na
Zeer goede service, duidelijke uitleg van de producten. Hele fijne winkel!
Wij komen en kopen hier al jaren. Altijd goede service.
perfect
Electro World Van Amelsvoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Amelsvoort heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Van Amelsvoort
Kerkstraat 46
5061EJ Oisterwijk
Deskundig advies bij aanschaf. Zeer vakkundige installatie.
Top service. Heel persoonlijk contact.
Goede adviezen en snelle en goede service.
al jaren lang vertrouwd
Snelle en correcte levering en service
Service top
persoonlijke aandacht kundig advies en goede service
Alle lof voor de service
Fijne mensen en zeer behulpzaam komen hun woord na
Zeer goede service, duidelijke uitleg van de producten. Hele fijne winkel!
Wij komen en kopen hier al jaren. Altijd goede service.
perfect
Electro World Van Amelsvoort heeft de volgende resultaten bereikt: