- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hoogendoorn aan!
Klant vriendelijk. Hulpzaam
De vragen die ik stel worden vlot en duidelijk beantwoord .Je wordt op een plezierige wijze behandelt. De laatste keer dat ik in de winkel was, was het iets minder. De dame die mij hielp had blijkbaar niet zo'n goede zin of was vermoeid. Ik kreeg niet de antwoorden die ik verwacht had. De week daarna werden de vragen door de monteur naar wens beantwoord. Ik wist waar ik aan toe was.
Hulpvaardig, klantvriendelijk en vakmanschap
In de winkel al keurig geholpen. Bezorgen netjes binnen het afgesproken tijdslot. Vriendelijke jongeman, die netjes uitleg gaf. Zeer tevreden.
Vlotte, vriendelijke benadering en afhandeling van de bestelling. In dit geval: aanschaf van een inbouw koelvrieskast, met voor het gemak 'oude' maten! Dus een uitdaging om de juiste maat te vinden en te leveren. Spoed was niet nodig, maa binnen twee weken is de nieuwe kast al geplaatst.
Klantvriendelijke medewerkers die de tijd voor jou nemen.
Prima onderneming, goede service en komen afspraken na.
Wij hebben het als uiterlijk vriendelijk ervaren en vakkundig ervaren
Goede en snelle service
Je wordt er prettig geholpen en ze hebben verstand van zaken.
Goede service en uitgebreide uitleg bij aankoop van het product
Vriendelijk en goed geholpen.
Betrouwbaar, komt afspraken na Deskundige montage
Goede service, fijne winkel!
Goede service aardig en vakkundig personeel
Electro World Hoogendoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hoogendoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hoogendoorn
Julianastraat 26
2405CH Alphen aan den Rijn
Hulpvaardig, klantvriendelijk en vakmanschap
Klantvriendelijke medewerkers die de tijd voor jou nemen.
Prima onderneming, goede service en komen afspraken na.
Wij hebben het als uiterlijk vriendelijk ervaren en vakkundig ervaren
Goede en snelle service
Je wordt er prettig geholpen en ze hebben verstand van zaken.
Goede service en uitgebreide uitleg bij aankoop van het product
Vriendelijk en goed geholpen.
Betrouwbaar, komt afspraken na Deskundige montage
Goede service, fijne winkel!
Goede service aardig en vakkundig personeel
Electro World Hoogendoorn heeft de volgende resultaten bereikt: