Andre Witteveen
Een fijne winkel waar je met verstand van zaken wordt geïnformeerd over en geholpen met je aankopen.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hamer aan!
zeer goed
Behulpzame medewerkers. Goede uitleg over de verschillen van de producten etc.
Besteld per internet,daarna dezelfde avond gebeld door de heer Hamer om een afspraak te maken .De monteurs hebben de kookplaat en de vrieskist vakkundig geïnstalleerd,en ons alles goed uitgelegd op een vriendelijke manier.Geweldig team met zijn beide.
Niet oplossingsgericht, weinig klantvriendelijk. Bovendien niet goed geïnformeerd. Apparaat gereserveerd, Black Friday aanbieding. Telefonisch contact gehad. Dag erna (vanwege de aanbiedingsprijs en artikel op voorraad) speciaal daarheen gereden (na nogmaals telefonisch contact want de winkel is niet bij mij in de buurt) maar eenmaal in de winkel bleek de prijs niet te kloppen. Toen ik daarnaar vroeg kreeg ik te horen dat de aanbieding gisteren was verlopen. Alle slappe excuses vanuit Electra World Hamer zal ik jullie besparen, maar ik kon met lege handen (teleurgesteld) naar huis. Slechte service! PS Dezelfde middag elders een vergelijkbaar apparaat gekocht, voor minder geld dan de aanbiedingsprijs. Lucky me! # Hamer bedankt.
Hamer is een zeer goed en bekwaam bedrijf, Een enthousiaste en ervaren verkoper heeft ons geholpen met een inductiekookplaat de uitleg van dit apparaat was goed. De afspraak voor het installeren was snel gemaakt,na dat de extra stoppengroep was geïnstalleerd,dit is in samenwerking gegaan met een installatie bedrijf. De plaatsing van de inductiekookplaat ging ook snel en netjes.
Deskundig, vriendelijk en behulpzaam!
Lekker duidelijk in uitleg over apparatuur, soepel in afspraken en kwaliteit in levering en installatie.
super bedrijf, goede service. Mijn witgoed bedrijf
Goede uitleg over producten, komen afspraken na en verlenen prima service
Goed advies ontvangen waarvoor voldoende tijd is genomen. Nauwe betrokkenheid en enthousiasme van de eigenaar.
Hamer is een bedrijf waar je nog een persoonlijke behandeling krijgt. Vriendelijk, kundig personeel en veel gevoel voor goede service van de aankoop tot de aflevering.
Goed geholpen. Informatie over product uitstekend. Service na aankoop prima. Vergelijking prijs product bij andere winkels is niet nodig!
prima
Electro World Hamer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hamer heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hamer
Mgr. Nolensstraat 61
7331RC Apeldoorn
zeer goed
Behulpzame medewerkers. Goede uitleg over de verschillen van de producten etc.
Deskundig, vriendelijk en behulpzaam!
super bedrijf, goede service. Mijn witgoed bedrijf
Goede uitleg over producten, komen afspraken na en verlenen prima service