Jenny
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hagedoorn aan!
Vriendelijk en fijn gesprek, neemt de tijd voor vragen en uitleg
Deskundig betrouwbaar en een top service
Prettige zaak
Vriendelijke mensen in de winkel. De monteur was aardig. Ging netjes te werk.
Goede en snelle service met vriendelijk personeel. Wij zijn al meerdere keren erg prettig geholpen en zullen ook zeker terugkomen.
Snelle reactie, goede service, aardige en professionele monteur.
Vriendelijke monteur! En de vaatwasser doet het weer
Breed aanbod en prima advies!
gaat zeer nauwkeurig te werk en weet precies wat hij moet doen.
's avonds laat ging de stroom van onze koel/vries en oven uit. Geen storing in de meterkast, beetje paniek, vries en koelkast vol met etenswaar, dus wat nu? Op de website van Hagendoorn een reparatie aan gemeld, morgens vroeg gelijk een reactie dat er een monteur geregeld was, tevens telefonisch contact met de vraag wat er aan de hand was. Prima service van Hagendoorn.
Duidelijk, eerlijk en snel geleverd
Vlotte levering en goede installatie
goede afspraken
Klantvriendelijk en goeie service
Electro World Hagedoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hagedoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hagedoorn
Keizersgracht 27
7941KB Meppel
Vriendelijk en fijn gesprek, neemt de tijd voor vragen en uitleg
Deskundig betrouwbaar en een top service
Prettige zaak
Vriendelijke mensen in de winkel. De monteur was aardig. Ging netjes te werk.
Snelle reactie, goede service, aardige en professionele monteur.
Vriendelijke monteur! En de vaatwasser doet het weer
Breed aanbod en prima advies!
gaat zeer nauwkeurig te werk en weet precies wat hij moet doen.
Duidelijk, eerlijk en snel geleverd
Vlotte levering en goede installatie