Werner Oude Nijhuis
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Derkink aan!
Goede service fijn geholpen.
Geweldig bedrijf met veel kennis. Zeer vriendelijke mensen.
Prima bedrijf
Snelle levering en service.
Deskundigheid, vriendelijkheid en zeer goede en snelle service zijn tekenend voor dit bedrijf!
Super goede service
Prima service
Ik heb erover na moeten denken maar het volgende omschrijft het het beste: 'Al is Coolblue nog zo snel, Electro World Derkink achterhaalt hen wel!'. Terug van vakantie: wasmachine stuk, het is vrijdag 16:30 en de volgende ochtend moet er wel schone was zijn ivm andere afspraken. Wat doe je dan: je kunt online bestellen en hopen dat het de volgende dag bezorgd wordt. Nee, we gaan naar de winkel in ons eigen dorp. Na goed advies over nieuwe wasmachine besteld / betaald. 1 uur later (17:30u) is de nieuwe wasmachine geleverd, geïnstalleerd en uitgelegd en draait de eerste was al. Super service! Aanrader!
Goede en snelle levering en product netjes geplaatst en aangesloten
Betrouwbaarheid en goede service
Begrip voor mensen
Goede behandeling Snelle service
Goede voorlichting van verschillende machines, daardoor een keuze kunnen maken. Snelle levering en instalatie.
Prima service, probleem vakkundig en snel opgelost.
geweldig bedrijf, goede en snelle service
Electro World Derkink verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Derkink heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Derkink
Langeveenseweg 20
7678VE Geesteren
Goede service fijn geholpen.
Geweldig bedrijf met veel kennis. Zeer vriendelijke mensen.
Prima bedrijf
Snelle levering en service.
Super goede service
Prima service
Goede en snelle levering en product netjes geplaatst en aangesloten
Betrouwbaarheid en goede service
Begrip voor mensen
Goede behandeling Snelle service
Prima service, probleem vakkundig en snel opgelost.
geweldig bedrijf, goede en snelle service
Electro World Derkink heeft de volgende resultaten bereikt: