GERDA .
IK BEN TEVREDEN EN BLIJ MET MIJN KOELKAST .
Zeer duidelijk met uitleggen en nemen alle tijd er voor.. Dit laat in vele winkels te wensen over.
prima geholpen, klantvriendelijk en altijd goed service
Ik kan er altijd terecht met mijn vragen en krijg een "kundig "antwoordt en zij zijn niet bang om even wat voor je te doen of uit te zoeken.
vakbekwame mensen.
Hele goeie service. Staan je altijd netjes te woord. Hele goeie zaak.
Goede behandeling
Fijn klant vriendelijk bedrijf met kundige mensen.
Een vriendelijke overzichtelijke winkel, met personeel dat deskundig en erg klantvriendelijk is.
Een fijn en eerlijk bedrijf met zeer goede service
Altijd klantgericht, vriendelijk en deskundig
perfecte klantenservice, veel verstand van zaken, meedenkenden relevante details, concurrerend met prijzen, heldere website
prima service, goed meedenken met de klant, vriendelijk
Ze denken mee, helpen goed en nemen goed de tijd voor je. Thuis installeren is ook Een dikke 10
Prettige service en snel geholpen
Electro World verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World heeft de volgende resultaten bereikt:
prima geholpen, klantvriendelijk en altijd goed service
vakbekwame mensen.
Hele goeie service. Staan je altijd netjes te woord. Hele goeie zaak.
Goede behandeling
Fijn klant vriendelijk bedrijf met kundige mensen.
Een fijn en eerlijk bedrijf met zeer goede service
Altijd klantgericht, vriendelijk en deskundig